448

данъкоплатец

преди 4 години

Нормалните отиваме на работа

447

Ани

преди 4 години

Аз се надвесих над Радеф, погледнах надоло и видях едно нищо. Един такъв никъф дето се е предал на болните амбиции на три развалени жени. Корнелия от Крушовица, Деси от Равда и Илиана Йотова дето се навеждаше да целува жезъла на Япончик.

446

Ани

преди 4 години

Колко е жалък. Заради болните амбиции на хитрата *** хвърляше храчки по правителството, ама като видя че не му минават мурафетите се сети да се сниши колкото да притъпи възмущението на народа.

445

хахо

преди 4 години

До фейк президентТи пък как го прецени от висотата на своята анонимност ?

444

ПРОФЕСОР ПРЪЦ

преди 4 години

В НАШТ"А ДЪРЖАВИЦА СЕ ЧУВСТВАШ ОБРЕЧЕН И БЕЗ ВИРУС...

443

1

преди 4 години

До До 491,а твоя любим,до кого се изправя,я напиши,на за Симитли не пиши,защото,всчки го знаем.

442

Анонимен

преди 4 години

Този път Радеф е пропуснал да плюе мазни плюнки по българското правителство и Министър председателя Борисов. Защо ли?

441

1

преди 4 години

До kires,сигурно,като твоя любим,полива магнолиите си .

440

Анонимен

преди 4 години

радеф никога не е бил и няма да бъде български президент!Искаме генерал Мутафчийски- обединител на нацията!

439

kires

преди 4 години

Скрил се в президентските покои,като вирусче във нечии дробове.Кашляш, кихаш, искате се да го изриташ.Аз съм сигурен , че ваксинация ще имаи тя ще бъде догодина.

438

Анонимен

преди 4 години

Каквот каже ,все е глупост.

437

фейк президент

преди 4 години

Най жалкия президент в историята, слаб, безотговорен и напълно излишен, абсолютен позор

436

Въртокчо

преди 4 години

Извъртя се като магистрална труженичка след като разбра, че рейтинга му се срина. Нова песен запя, но хората едва ли ще му повярват. Ако продължава така кака *** ще го разлюби и хич не го виждам за нов мандат.

435

ОТ СОЦА

преди 4 години

Каруцар КОМУНИСТ

434

ББ

преди 4 години

Моят Президент,плющете минуси платени небългари,фили и фоби,преживели сме империи та селски тарикати с малко пари ли,Обичайте България,нашият Дом..не чакайте "освободители" работещи за чужди агенции с къщи из чужбина и деца с къщи из америка купени с вашите данъци,децата на управляващите ни все са из чужбините...с къщи, с офшорки...а нас ни разделят за да ни ядат "месата",елате на себе си братя..заради България

433

Анонимен

преди 4 години

Един свестен президент да се появи и бг троловете запищяват веднага...*** народ ..слаба държава...заслужаваме си и бб с всичките му постановки.... и оня с каскета дето за раздадените 75 милиона на колекторската фирма забрави че е прокурор...

432

Нека

преди 4 години

Нека да грее слънце , като няма облаци. Нека небето да е синьо . Нека Земята да се върти . Нека Слънцето да изгрява от изток. Нека да направите кръгом и бего марш. Нека да се шакате във всички посоки.

431

do GOSHO

преди 4 години

Утре когато щаба ви заяви спуснатата мярка на СЗО за прекрътяване на учебната година,тук ли ще си да ми посвириш

430

HMLF

преди 4 години

Уважаеми Вселенски Немойковци(убеден съм, че ми се обидят точно тия, които трябва), спрете да се правите на вирусолози, квантови физици, политолози и разбирачи по всичко! Много по-умни хора от вас, ще намерят решение на проблема, а до тогава спрете пиянските чалга купони, даването на акъл, без дори на вас да ви стига за повече от това за да няма събуване на *** през главата. Посадете дърво, помогнете на болен или възрастен човек. Направете нещо с безмисления си консуматорски жалък живот.

429

Не извратен тип

преди 4 години

Учебната година е преустановена,очакайте тези дни щаба да се направи на генерален и ви съобщят ,че учениците ще са на училище септември.Във ЕС вече на информираха със СМС