153

Анонимен

преди 4 години

Трябва всички магазини да се затворят за 3 месеца. Да останат само големите вериги. И още ограничения трябват. Българинът е прекалено разглезен.

152

Анонимен

преди 4 години

Пенсионерът статист нищо не затваря без нареждане на шефът му Тиква.

151

Анонимен

преди 4 години

Гулуеми дисиденти тия кумунисти ,бе.Свободата им ограничена?Един месец ,,не могат да изтраят,.А по бай Тошово време как бешеДо Калотина- с открит лист се пътувашеБез всякаква епидемия.

150

Иван

преди 4 години

Не знам дали усещате за какъв геноцид става дума ... а ние търпим и мълчим. За едни може - за други не. Без коментар.

149

не изтрезнял отвчера

преди 4 години

Тоя от снимката с шкембето ако се изходи по голяма нужда и му изследват ,,ако"-тосигурно откъм вируси там отдолу ще бъде чист.ХахахаПреди 40 години обещаваха че ще намерят ваксина против Хепатит Цкво стана намериха ли я питам,преди 30 години обещаваха че ще намерят против СПИН, Ало.. кво стана ваксината намериха ли я питам

148

Паникьосан демокрад

преди 4 години

Затваряйте всичко докато е време.Затваряйте всичко щото ще умрем.

147

сминдух енд чесън

преди 4 години

Предполагам ,че все повече хора се питат ,кога е най добре да поемат вируса,когато са сити и здрави ,или когато са гладни и болни и най вече дали изобщо ще им пука за мнението на Бойко и компания.

146

Да

преди 4 години

Странно е това, пазарите са открити, може да се заразиш, затова ги затварят. Иначе в била не може, днес гледах опашка от 50 метра пред билата и влизаш на затворено пространство, не можеш да се заразиш. Страхотна логика. Имам един приятел, той работи по големи фирми, ходи да им оправя техника, и се струпват по 20-30 човека. Няма опасност, никой не контролира, но в парк или училище да спортуваш или поседиш не може. Ще ни уморят тези.

145

Анонимен

преди 4 години

Не може да се очаква сестри в пенсионна и след пенсионна възраст да изнасят епидемията на гърба си . А в малките градове , хич не е розово положенито откъм брой и възрастова структура на медицинските работници. Китайците казват , 1 екип реанимационен да е максимум 4 часа при пациент на вентилация . Някакъв реаниматор разправяше за интензивно отделение с 10 легла са необходими минимум 40 !!!!сестри . И откъде ще дойдат ....

144

емиииии

преди 4 години

До 187 Еми кой , дръпни чертата , виж управляващите през последните 30 години , и голямата съсипия при Борисов разбира се . КОй докара здравеопазването до там ,че в нормално време , пациентите се третират само като касички , отделно източванията на касата , фалити на болници, фалшиви ТЕЛКове. Сестри и лекари в някои болници на минимлни заплащания , а в други с 5 -цифрени такива . Яко крадене от шефове на болници .

143

какво да ти кажа

преди 4 години

До Анонимен 183няма как да е различно , след като последните 10 години ГЕРБ управляват - вярно , къде с купуване на гласове , къде с изнудвания .Ама има хора , които съвсем съзнателно гласуват за тях / ужас/ . Колко милиарди потрошиха и окрадоха не е истина . Затова няма пари за хората . В София, Варна примерно масово се гласува за ГЕРБ , заради тези гласоподаватели страдаме и останалите хора .

142

Анонимен

преди 4 години

Ето защо от седмица говорят за големите вериги магазини и бг производители. Много активна позиция.

141

Анонимен

преди 4 години

Изглежда че целта е всички да се струпат в магазините на големите вериги за по-ефикасна обмяна на вируси , защото за една марула ще трябва да отидеш до тях до второто нареждане на министър Онаниев.

140

Анонимен

преди 4 години

Всеки ще гледа да продаде стоката си за 3 дни и това се нарича борба със спекулата по гербаджийски защото ще трябва да намалят цените на макс за да не я изхвърлят на бokлука. А стоката по борсите? Или и те ще трябва да я продадат на безценица за да не я изхвърлят? Това са огромни загуби за дребните и средните търговци които ще се запишат в сметката на ГЕРБ на изборите.

139

До 168

преди 4 години

"Щабът е наясно ,че болниците са почти колабирали...после *** ще реве да го взимат в болница , ама ще бъде оставен да се оправя вкъщи"......................... Болниците са почти колабирали с около 200 приети с коронавирус?! Значи сме цъфнали, че и вързали. И кой го докара дотам, заради 200-300 болни да колабират болниците, заради което е пред крах цяла държава?

138

Мачкай Бойче!!!

преди 4 години

При нарушение акт 50000 и конфискация на стоката, който се дръвче куршума и довиждане!

137

Анонимен

преди 4 години

"в редица европейски държави има много по-строги рестрикции в сравнение с БГ"-------------Сигурно, само дето в същите тези редица европейски държави има реални, навременни и адекватни финансови помощи за хората, които спазват тези строги рестрикции без ужаса на приближаващата мизерия и безизходица. Има малка разлика, нали?

136

Асандж

преди 4 години

Пичове,нищо не става от нас!Стоим и си мрънкаме....и Те го знаят!

135

б

преди 4 години

До АлоуКихат на Бойко яко, за това не ги затварят!

134

Алоу

преди 4 години

А магазините и големите хранителни вериги защо не затворите? Какво е по-различното при тях, че могат да работят, а пазарите не?