32

Отец Василий

преди 4 години

е трезвомислещ и си дава ясна сметка, че българинът не е духовен човек, не знае какво е религиозен морал и ходи на църква единствено по силата на вродения си битовизъм и суеверие. Дори няма нужда да правим социологическо проучване. Битовизмът и суеверието са основна характеристика и на Бойковата религиозност.Какъвто пастирът, такова и стадото.Особено когато пастирът се избира от стадото.

31

гей

преди 4 години

На кому бе нужно бпц да пее молитви против родените геиове сега управяите се със стария божествен огън аз преди стъпвах в храмовете но откакто ме заклеимихте нестъпвам дано се оправите без родените грешници геиовете

30

северозапад

преди 4 години

Попе истинските вярващи не ги е страх, Бог ще ги запази ако са вярващи

29

The Ghost

преди 4 години

Василий, ходи се лекувай, стига с тази мантра: божи дом, храм, лечебница.... Бля бля

28

Анонимен

преди 4 години

Точно ! Бог е навсякъде ! а тука някви дрогирани пръдльовци и плейметките, се правят Изведнъж на по-набожни от Папата !

27

Светозар

преди 4 години

Т.н. " Борзум " е добре познат на читателите, като Burzum. Човек с психични проблеми, за съжаление. Моля, екипа на сайта да не допуска неговите изцепки, ако са разумни хора.

26

АНТИ

преди 4 години

Българи, след 2,3 ракии знам, че ставате безсмъртни.А пък със забранени химии, ставате извънземни.НО, Ковид 19 ще ви покаже, че сте смъртни и земни, както отдавна говореше баба Ванга.Целта е, да се ограничи на максимум заразяването, а след това ... каквото е писано.

25

Потрес

преди 4 години

Не, хората ще се молят на Бог, няма да се молят *** икони и идоли, измамни попове! Срамно е и позорно! Некадърници! Къде са старите свещенници?! Къде ли?!

24

До 21

преди 4 години

В случай Бойко да иде да вържи американския пастор от предната новина,който беше сигурен,че вирусът в църква не може влезе. Сигурно е смятал,че от тамяна ще умре или от светената вода.

23

Анонимен

преди 4 години

Научихте ги така отче..Вие сте си виновни с този търгашески бизнес дето направихте..Че с иконите е лесно.Като езичниците станахте ,ама в Христос се кълнете още.Ако ви види сигурно ще ви обърне свещоливниците и иконографските ателиета.Ама уви.Другия парадокс,на запад вярват,ама си затвориха черквите,тука тоя народ дето не вярва и се хили на християнството му оставихте отворени черквите.Викате проблем няма ,те и без това не ходят.

22

Анонимен

преди 4 години

хахахаха Бог съществувал обективно ахаххаха. толкова сте загубени, че няма никаква надежда за вас и държавата

21

Анонимен

преди 4 години

Бойкооо,вържи попа да е мирно населението

20

V

преди 4 години

И до кога ще седим в къщи ? Докато падне герб от власт ли ??? Къде в Европа може да караш с 150 километра не спазвайки закона и после да кажеш че си ,,тествал асфалта ,,и да ти се размине ??? Този нагъл дебелогъзец отказва да спазва закона ,а другите трябвало да си седят в къщи безсрочно

19

Х

преди 4 години

Чудесно. След като хората могат да се помолят и от къщи, защо бпц не затвори всички храмове, незабавно. В тази извънредна ситуация всички, без изключение, се налага да бъдем смирени и спазим указанията на щаба за епидемиологични ограничения. Защо не отслужите празничните литургии онлайн, за да се избегнат допълнителни рискове. Само върбовите клонки не решават проблема.

18

Анонимен

преди 4 години

Църквите затворени и само поповете вътре както са театрите. Един тв канал на бнт ще излъчи литургиите за цялата страна.

17

Фродо

преди 4 години

Тоя е враг на Гандалф-Белия който макар и малко поне правеше някви магии а тея в черно могат само да събират парите от иконите на изкуфелите бабки и цял живот да не свършат работа и за 5 ст.

16

Hahah

преди 4 години

Слабаците се молят. Силните действат.

15

Анонимен

преди 4 години

Никой никога не е възкръсвал. Църквата има нужда от фабрикуване на чудеса, за да подхранва суеверията, на които се крепи.

14

House M.D.

преди 4 години

*** не е отц, защото един е вашият Отец!Ваш: Исус Христос

13

Анонимен

преди 4 години

Наистина е по-добре да не се ходи,но съм против затварянето на Църквите. Църквата трябва винаги да работи каквото и да става в една държава както правителството.