21

Бивш военен

преди 4 години

Тиквуний Барселонски а какво стана с къщата в Испания?

20

Анонимен

преди 4 години

Ха-ха-ха , червен *** да говори за икономика просто е смешно и жалко. При Виденов и Гечев Държавата фалира и сега наглия Гечев дава пак акъл. Боже господи прибери си вересиите .

19

ДА

преди 4 години

Днес се убедих,че ни управляват де-би-ли!Горанов направи такова изказване,че се чудя-да се смея ли ,да плача ли.На въпрос за финансова помощ за ЕТ,които работят сами-без персонал,като такива за значителен процент-той отговори- "ако ЕТ е назначен на трудов договор при търговеца..."Е,няма такава хипотеза г-н Горанов и вие сте финасво министър-СРАМОТА!!!

18

Анонимен

преди 4 години

Цяла Европа и всички нормални Българи и партии признават, че Борисов и правителството се справят отлично с кризата, само Радев, Нинова и няколко злобни червени *** са на друго мнение. Така, че ще оживеем и без БСП мнението. Не случайно Борисов има над 70 % рейтинг, а Нинова 10 %.

17

Наденица Сачева

преди 4 години

Всички мерки взети досега, целят единствено да задържат хората вкъщи, за да не излязат и да ги утрепят.Успех с това начинание, защото ако джендърмерията се опита да ви защити, и те ще ядат бой ... и други работи.

16

Анонимен

преди 4 години

Хареса му да е цар и иска максимално да удължен времето , в което всички да са в страх и затворени , а той да краде на воля без никакъв контрол.Това с вируса е такава измама е световен мащаб, че е страшно колко хора се връзват. Всеки вирус е неприятен и има риск от усложнение , но това е преекспонирано и с цел.У нас единствено нмерки са ограничение за движение. Под предлог борба с вирус се крадат милиарди. След като изведнъж изчезне вируса ще се окаже , че едни хора са станали свръх богати ...

15

Анонимен

преди 4 години

Хареса ми да е цар и иска максимално да удължен времето , в което всички да са в страх и затворени , а той да краде на воля без никакъв контрол.Това с вируса е такава измама е световен мащаб, че е страшно колко хора се връзват. Всеки вирус е неприятен и има риск от усложнение , но това е преекспонирано и с цел.У нас единствено нмерки са ограничение за движение. Под предлог борба с вирус се крадат милиарди. След като изведнъж изчезне вируса ще се окаже , че едни хора са станали свръх богати ...

14

Черен овен

преди 4 години

Тук само с оставката на Мавродиев няма да мине! Кредитът, като противоречащ на правото на ЕС, ще трябва незабавно да бъде възстановен. А прокуратурата да изследва състав и авторство. Отделно, игричките за промяна на закона, с която ББР е поставена под шапката на конкретен министър, също заслужават внимание, включително по линията КОЙ- министърът-шапка- Мавродиев.

13

въййй

преди 4 години

Пореден епизод от комедията/на живо/!

12

Анонимен

преди 4 години

А 75 милиона, отпуснати на колекторска фирма за събиране на лоши кредити от банки няма ли да ги върнат, или Шиши вече ги е ОПРАСКАЛ!?

11

Анонимен

преди 4 години

Като искат да стоим в къщи ги каня да поседят в гарсониерата ми, където живеем трима. Ще намеря място и за генерала и за ББ. На терасата единия а другия в килера. В нашия град няма вирус, защото лекарите отказват да ни преглеждат. Така че всичко ще е наред.

10

Ужас

преди 4 години

По пет пресконференции на ден! Насаждане на страх, паника, нерви, депресия, негатевизъм!Гледам Борисов, преди час и Мутафчийски. Издишат яко вече. Прекъсват журналисти, не отговарят по темата на въпроса, общо приказки, само негативни коментари. Криза, криза, депресия, само това чувам от тях.

9

Анонимен

преди 4 години

prodavaite si bg decata v chujbina online! tam pazara e po-skap i po-izgoden!

8

Анонимен

преди 4 години

alchni nenasitni deputati, ministri, kmetove, obstinski savetnici, ombudsmani, prokurori, sadii, arhitekti, partizani, fashisti teroristi! uuuuuu!

7

Държва

преди 4 години

Човек ако гледа тв излиза, че у нас работи работи само една личност, която днес обещава тестове за Банско, а на другия друг казва, че тестовете ще дойдат следващата седмица.Ако толкова работеше, колкото говори, планина ще се да повдигне. И от НОЩ много по-малко четат и следят пандемията, отколкото хората. За това и на много въпроси госпдинът е неподготвен. Жалко за хората, които останаха без доходи. Министри се жалят, че са без заплати,, а колко домакинства останаха без нищащъв доход.

6

Анонимен

преди 4 години

Всичко е възможно в България

5

Анонимен

преди 4 години

Видеото ви го няма,липсва и не се вижда в чужбина!

4

истина е

преди 4 години

Откачихте народа бе , идио-тиии !!

3

Анонимен

преди 4 години

Този вирус излезе по-голям фейк от кацането на луната.

2

селтак

преди 4 години

Вече като отворям хладилника , и се страхувам от него да не изкочат борисов и мутафчийски !