32

Анонимен

преди 4 години

С други думи там знаят, че нищо не знаят, а у нас тъй наречения щаб знае ли какво не знае или пуца урбулешката във въздуха.

31

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 33Виж, не бих казал, че са еднакво опасни, но и не е десет пъти разликата!Достатъчно ясно ли се изразих?

30

Точно така

преди 4 години

Е как няма да се правят полеви болници. Иначе как ще паникьосат народа и как ще оправдаят мерките, които налагат. Също еднакво опасно е да убеждаваш, че ковид-19 е много по-опасен и смъртоносен, ако това не е така(както явно вече показват и цифрите) и да оставиш икономиката да се срине и да предизвикаш нова криза

29

Анонимен

преди 4 години

За мен е престъпно да заблуждаваш маса народ, че ковид 19 и сезонен грип са еднакво опасни, никой отговорен държавник не го прави, Борис Джонсън се опита и бързо даде заден.

28

Анонимен

преди 4 години

До точно такаВиж малко новини от САЩ, Китай, Русияо, UK(Борис Джонсън при всеки грип е в интензивно), Швеция, Испания и Италия и си помисли още веднъж при кой сезонен грип не достигаха аспиратори и се правеха полеви болници.

27

ИНФОРМИРАНО РЕШЕНИЕ

преди 4 години

Точните резултати от масово изследване за антитела в град Gangeld доказва, че 15% от населението му са изкарали короната без никаква симптоматика! Това обаче е в силно засегнат от епидемията град. Източник telegraph.co.uk.По-рано Китайците дадоха същите резултати за около 10% от изследваните.Германия вдига много от наложените ограничения на 19 Април.

26

Гост

преди 4 години

Грип,ама 10 пъти по заразен. Така ,че няма място за сравнение. С грипните вируси сме от хилядолетия а с този от 5 мес. Изводите са за теб.

25

Анонимен

преди 4 години

Големи демократи се оказахме!Вместо да спрем всички полети от и за Китай още януари месец...се вързахме на лъжите на ККП и заразата плъзна по целия Свят!

24

Анонимен

преди 4 години

Рано е германците да бият камбаната на успеха. След няколко дни на спад отново има 3 поредни дни на покачване на броя на заболелите и броя на смъртните случаи.

23

Точно така

преди 4 години

И значи, че смъртността е около 17 пъти по-ниска, което пък значи че е колкото от нормален грип. Това, което всички отричаха в началото

22

Анонимен

преди 4 години

Масово, диагностицираните с ковид са завърнали се от чужбина. Правителството вместо да наложи строг контрол на влизащите и карантина за тях, реши да затвори карантира всички останали. Уважи правото на 200 000 да се завърнат, така било демократично, но отне правото на останалите, близо 7 милиона да живеят. Мерките не бяха адекватни. Големи демократи се оказахме.

21

Анонимен

преди 4 години

Така е, вярно е.За останалите 94% заразени не знаят даже и самите носители, щото НЯМАТ НИКАКВИ ОПЛАКВАНИЯ!Доцент Мангъров ще се окаже прав.

20

Защото е важно

преди 4 години

Смешнико

19

Анонимен

преди 4 години

Ами то това означава, че понеже при останалите 94% неоткрити случаи, вируса протича съвсем леко, или дори безсимптомно, значи смъртността от него е около 0,1%, т.е по-малка и от сезонния грип! Докога онова плашило Мутафчийски ще ни плаши "колко страшен бил вируса"?

18

Защо повтаряте?

преди 4 години

Веднъж вече съобщихте за статистическите упражнения по броене пукнатините на тавана с автори Бомер и Фолмер. Това да не е спонсорирана от тях публикация? Още колко пъти ще поместите рекламата?

17

До 15

преди 4 години

Това ти дава само по-реална картина за смъртността. И пак е изкривена защото не навсякъде възрастните отиват масово в пансиони, където могат да се заразят масово.По-интересно е колко са изкарали. Какъв е потенциалът на заразата. Това е най-важното за всякакъв вид сметки за бъдещето.

16

До 15 към днешна дат

преди 4 години

Казваш, че правят изводи на базата на непредставителна извадка. Ако питаш на стадиона 100 зрители на кой отбор симпатизират и получиш 99 отговора за отбора Хикс, това означава, че си правил анкетата в сектора, където са феновете на отбора Хикс, но смело казващ, че 99/100 - 99% от хората в България са фенове на отбора Хикс.

15

Анонимен

преди 4 години

Хи хи, а блатная дори не се споменава като нормална държава в статистиката.

14

???

преди 4 години

Досега американският коронавирус само се внася в България, но докога ще е така? Ако започне да се разпространява и в България ще стане страшно с тези безсмислени мерки на правителството.

13

Анонимен

преди 4 години

Знам от рботеща в предприятие в Бургас в което собствениците са осигурили тестове и още в средата на февруари са открити антитела в двама служители били в чужбина в началото на февруари. Изкарали са уж нещо като грип, но са тествани след оздравяването им. В средата на февруари имаше бум в Бургас и това остана като диагноза грип, не Ковид19. Аз бях с подобни симптоми след връщане от Пампорово, брат ми с двустранна пневмония. За мен ковида вече мина през Бургас.