17

lidis

преди 16 години

Този си мисли едва ли не ,че е от една рода с принца на Монако вижте лудото му изражение!Наперил се е като пуяк ,престъпника мръсен !

16

нама значение

преди 16 години

Да се махат и да не се връщат повече! Дано получат чуждо гражданство и да се разкарат завинаги от БГ!

15

преди 16 години

Докога ще обикалят света тия, вместо да видят какво трябва да правят в държвата? Каква наглост трябва да имаш, за да загърбиш огромните си проблеми и да идеш да се кефиш напук на всичко! Що за държавници имаме? Станишев много лесно и инфантилно подписва всичко

14

REPORTER

преди 16 години

Да си събират дърмите и да си ходят Румен и Румен и Сер-гей. И цялата престъпна клика от така наречените "Управляващи". Всъщност аз бих ги нарекъл неуправляеми..........

13

преди 16 години

snimkata oba4e kurti...

12

НФБ

преди 16 години

Мисля , че тази информация е полезна, но въпроса е, че българина при цялата истина.. се манипулира много лесно и ходи да гласува въпреки всичко за червените барони и кардиналите от ДС. Този български феномен граничи явно с глупостта! Това не са хора.., това са ***, които се продават за 5 лева..***, ти го мачкаш и риташ, а то търчи да ти ближе краката. Ха ми го обясни това, ако можеш ?

11

соц. идиот

преди 16 години

КОМУНИСТИЧЕСКИ *** В КНЯЖЕСТВО МОНАКО , А НЕ ПРИ КАГЕБИСТА ПУТИНОКИО В русия ???????????????????????????Някой да отиде да им покаже пътя !!!!

10

Prokuror

преди 16 години

E tova naistina e vazmutitelno. Chastna firma da poeme raznoski na ministri v Monako. I za kakvo, za edno bladoria li? Ebati darjavata. Zashto chastna firma ne gi prati v Azerbaidjan naprimer?

9

антикомунист

преди 16 години

До *** на сайта :- до кога ще ни пълните съзнанието с информацийки за тези долнопробни *** - КОМУНИСТИЧЕСКИ ?Наистина ли смятате , че ни интересува квазимодото петков или жалкото мутантче от съветския съюз - изметта станишев ?ПРЕПРАТЕТЕ тази олигофренична информация в някой клуб на бсп - може би там ще я четат с интерес !!

8

Алекс

преди 16 години

Това са предсмъртни корупционни гърчове. Малко им остава.

7

преди 16 години

BRAVO zasto i ostanalite ministri ne doidaha to dali sa tuk ili tam

6

преди 16 години

ДОКАТО ТИЯ СА ВЪВ ВЛАСТТА БЪЛГАРИЯ ДОБРО НЯМА ДА ВИДИ!!!

5

на полза роду

преди 16 години

Абе хора вие нищо не разбирате! Те са отишли на на полза роду там, вий да ни си полмислите че са на почивка или нещо такова ! Амииии няяя такоа нящо ! Те прославят БГ там, ку ни са те как ши съ пруслави наштъ татковина хич не ми е ясно ! Да са живи и здрави и за напред тъй да ни прославят !

4

go6o

преди 16 години

pi4, davam da mi otrejat kutreto na lqvata mi raka,3a da 4uq otgovora na vaprosa ti

3

преди 16 години

ПАК СА ТРАМПИЛИ НЕЩО

2

преди 16 години

Хе-хе...и Весето била там...А мъкнали ли са мършата на мъжа и?

1

преди 16 години

А сега някой да ми обясни с думи прости и човешки, какво общо има един министър на вътрешните работи на награди за мотоциклетизъм и то по време, когато в държавата му през ден на тротоара лежи някой прострелян? Да не говорим, че неговата специалност май беше откриване на фонтани. Кажи бе Румба, чии го крепи точно ти на награждаването в монако? Мотористче ли си нещо, к'во ли? До колкото ни е известно си пикльо...