42

Какви малолетни?

преди 4 години

Те са вече горди бащи, в техните махали понятията са други.

41

Анонимен

преди 4 години

Хвала на оня дядо дето преди години си минира двора и двама *** се изпариха . Друга оправия с тези у.трепки няма .

40

MaйМуната

преди 4 години

Тежко е да си пенсионер у БГ.Отзад ги напада смъртоносен вирус, иска им живота те се пазят. А през това време, цръни бацили ги пребиват и грабят. Мъка мъкаааа

39

възроден българин

преди 4 години

Как върви "възродителният процес" братя българи?! Интегрирахте ли се вече с мангаллеттата, или все още ви го интегррират?!

38

Тодар Правешки

преди 4 години

До 21А по времето на монархо - фашизЪма, до проклетия ви 9 - ти септември 1944, не са могли да влизат в населено място!

37

kirasirrav

преди 4 години

до 19, да ги ограмотяват но по методите на Макаренко - бой и бачкане придружено с гладуване, та едва след години може да се опитат и да интегрират по-възприемчивите...за останалите продължаваме по Макаренко докат се изесни! :)

36

Animal

преди 4 години

Предлагам екскурзия с влак до Полша !

35

Българин

преди 4 години

До пиян залянНе лъжи като дърт руснак. Точно от тази боя бяха бяха хората, докарани на контра-протеста в подкрепа на правителството на Орешарски, докарани от БСП и ДПС.Помним!

34

25

преди 4 години

А едно време, в лошия соц, другарите роми не смееха да се покажат на центъра, защото другарите милиционери ги "канеха" най-учтиво да си "поговорят" в районното. Изглежда, "разговорите" на четири очи имаха ефект, защото другарите роми не смееха след това да погледнат милиционерите в очите. Ама па немаше банани!

33

xmmm

преди 4 години

че аз кат стана хайдутин с тия ли шъ съ занимавам, Директно у щаб квартирата щото там е ламята, тия тя властта си ги отглежда че с техните гласове стоят на власт да лапат. Затуй се почва от главната квартра.

32

Мхм

преди 4 години

Покрай тази карантина позабравихме колко е безпомощна държавата. Но ето-лека полека случайте пак ще стигнат старото си равнище и ще си припомним. Даже покрай увеличаващата се безработица ще стане и по-зле.

31

Подчертайте вярното

преди 4 години

Тези са:хелзинкариромантицигербаджиибесепаришведиапахиopкитъмноЦветниромбовемонголциелекторатплеметоджипcита,индийцииндианцимaлцинствениоцветенисокерес-ичаветатиrанивъглищарицветни телевизориние-не-крадем-ние-беремма'аленциромеовцироманистикардарашибанговци

30

Анонимен

преди 4 години

до 33 Е да ме накарат да осиновя някое такова...Живея на 7- я етаж- хвърлям го през терасата посред нощ и да видим как ще докажат че аз съм го метнал и то се размазало на плочките пред входа.

29

Анонимен

преди 4 години

Тия вече ни се качиха на главите а ние си търпим и сме велики само в коментарите.Утре ще ни накарат и да ги осиновяваме ! - ама нека.

28

АТАКИСТ

преди 4 години

до 26 В Белене дето си слушал западна музика и че си имал книги - западна литература или че си говорил против властта, те вкарваха там да лежиш. Говорим за ей такива мършиии като тия рилмяни- те направо отиваха за храна на свинете. Не се задържаха по килиите да ги хранят.

27

Анонимен

преди 4 години

Едно е битова престъпност друго е ц..а с..ка има огромна разлика

26

Анонимен

преди 4 години

Тия непълнолетни сигурно общо имат 9 деца!

25

Анонимен

преди 4 години

Не може да е истина. Нали Гешев пребори битовата престъпност. Има някаква грешка

24

Запознат

преди 4 години

Майка ми е от луковитско село. Градовете Луковит и Червен бряг отдавана са ромски. Там много скоро ще си изберат и кмет. Това са два от многото малки градове в България, които приличат на индийски такива. Реалността е страшна. Ако си българин и имаш дете нямаш място там. Най много да научи ромски в училище.

23

айде сега

преди 4 години

До ВъзмутенВ Белене имаше всякакви!Лично познавам хора,лежали там!