107

Анонимен

преди 4 години

Тоя мошеник използва ситуацията че хората не се събират на протести и си прави каквото си иска без да е страх че народа ще го свали от власт. За него е по добре карантината да продължи по-дълго. Така е недосегаем, като няма протести.

106

Медиите

преди 4 години

Май всички медии са започнали предизборната кампатия за президент. Едно изказване на биби го делят на три и пускат новини. Той взе да надминава по всичко късния Живщов

105

Анонимен

преди 4 години

Това ли е най-важното сега когато видяхме че ЕС би шута на Италия да се справя сама и погребва хиляди .Това е сега ,защото точно сега са забранени протестите а и да са разрешени много от хората се страхуват да се трупват на едно място и така тихомълком ще бъдем приети за да внасяме безбожни суми такси на Евросъюза вместо да ги инвестираме в собствено производство преди зависими от Русия сега от ЕС-къде е свобода или смърт-отиде си с борците за свободна България-Корупция това е ЕС

104

До Бойко

преди 4 години

Бойко колко чакални има в тоя в Е.С? Ние сега извън чакалнята на коловоз ,,България"на европейската гара ли чакаме? Къде точно сме се наврели,ако не сме между шамарите? Къде са ни заключили? В помещението за почистване ли?

103

Икономист

преди 4 години

В момента заради кризата валутния резерв се топи. Нямаме валутни приходи заради срива на вноса чужди туристи които да донесат валута няма да има я вноса си върви и валутните резерви изчезват. С този темп след 6 месеца няма да имаме еврови резерви и борда ще падне следва хипернфлация и тотален крах. Гербаджиите много добре знаят това и затова се разбързаха да приемаме еврото. Вече обаче е много късно и всички които бяхте против еврото предстои да загубите спестяванията си в предстоящата хиперинф

102

Само питам

преди 4 години

Ама ние не сме ли в тая чакалня още от 2006 година,когато влязохме като получлен в Е.С? Помня как Петър Стоянов ,Първанов и царя ни говореха за чакалнята. Тая чакалня сега не е ли под карантина?

101

Анонимен

преди 4 години

И като ви отпускат пари ,какво ще направите бе ,какво направихте досега като уж ви даваха пари ,защо България е най бедната страна в Европа,защо населението се топи с всеки изминал ден ,защо младите бягат от тук ,защо хората по селата са пропищели от необуздана престъпност ,само *** и крайно предубеден човек може да си мисли ,че като ни вкарат еврото и тука ще стане рай ,не няма да стане ,а ще ни доубият !

100

Анонимен

преди 4 години

Само трябва да обяснят на българския народ какво ще стане с еврото от БНБ. Ще ни го вземат ли, ще ни го оставят ли, ще отиде ли в Сребърния фонд, ще бъде ли изхарчено. Много *** въпрос, с прости отговори. Само трябва да се питат Началниците.

99

Сериозно

преди 4 години

Българите за затворени по домовете си и за никъде не "кандидатстват" в момента, а мислят за оцеляването си! Ще кандидатстват 4,5 калинки покрай теб, защото за вас не важат правила за забрана на придвижването и затвор по апартаментите.... Ти например какво "неотложно" имаш днес в Хасково, еднокнижни.....

98

vlady

преди 4 години

До MKIIНапротив. Ако бяхме в еврозоната щеше да има пари за усвояване за управляващите, но левът щеше да се девалвира поне двойно и цените щяха да скочат сериозно и така да се влоши положението.

97

Анонимен

преди 4 години

Ще се закачим за европровода и ще бозаем. Построихме газопровод за Европа. В обратна посока ще построим европровод.

96

Българин 1

преди 4 години

Абе г-н Борисов,Я ни зарежи ,да ни докопа бсп да ни напомни едни отминали техни управления,да опоскат всичко та ум да ни зайде и после със свещ да те търсим!!!

95

Хо

преди 4 години

Нормално ли е подобни действия да се извършват по време на извънредно положение ???Ако беше толкова хубаво в ERM II защо Дания и други държави от евросъюза не са се включили???Дали това не е същата схема по която гръцките управници изтеглиха милиарди дълг, който после оставиха на народа да плаща???СМЪРДИ, АМА УЖАСНО СМЪРДИ.

94

Анонимен

преди 4 години

Бай Боко се е овълчил да усвоява още евросредства.

93

Чубайс

преди 4 години

До ШойгуАбе ние ще влезем в еврозоната, но за тази криза изпуснахме влака. MKII по-назад много добре го е написал.

92

Анонимен

преди 4 години

Тези пари ще отидат за Бойко и шайката му а за народа 20 евро коледни надбавки, но не за всички.

91

Анонимен

преди 4 години

Айде почвайте да пеете "Времето е наше" и да скачате по площадите от радост.

90

МКII

преди 4 години

До българинТоварищ, това на Позитано 20 ли го научи или преписваш от листче?

89

ВетЪра на ПОДмяната

преди 4 години

Като чуя приказки за падане от небето на пари над България от присъединяването ни към еврозоната и ми става ясно как се връщаме към онова време като "падна комунизма"! Хайде , приготвяй се народе пред подиума на църквата Александър Невски да пееш от новия албум на Валди Тотев (Днес сигурно ще е Графа или Миро ), богдана карадочева(днес заменена я от Мария Илиева или Тита) ,Васко Кръпката (Днес ,Азис или Амет ).Различни са лицата ,но същите гладни за/ .дни. ци! ЕС се разпада а ние отиваме там .Глупост е !

88

Батак

преди 4 години

Света се бори на живот и смърт с епидемия,Предатела кандидатсва за пари от ЕС.Икономика трябва на държавата ,а не просия.