9

Анонимен

преди 4 години

Партия "Разсипаха я тази държава" предлага да се дават помощи само на милионерите хотелиери и едрите бизнесмени. Те имат най-много нужда, защото са свикнали с много пари.

8

Тенади Косев

преди 4 години

Много лъжите бре.

7

Анонимен

преди 4 години

20% ДДС за основни храни е престъпление срещу българския народ. Нека да чуем името на европейския чиновник, който наложи наказателна мярка по този повод. Аз лично бих го обявил това действие за престъпление и геноцид по време на пандемия.

6

Анонимен

преди 4 години

Чета по другите сайтове възторжени призиви за 90% сирене и кашкавал от български производители със 100% българско мляко и се замислих , от де този устрем като си познаваме Андрешковците ??Всичко това е хубаво , ама ако се реализира истински , а не както стана с кайма "Народна"и там измислените стандарти "Ст.планина" а пак си я караха по стар тертип ..та се сетих да питам :"Сиренето и кашкавалът с българско ПАЛМОВО масло ли , от родни палми" добри намерения но както винаги -без реално покритие

5

Анонимен

преди 4 години

Популизъм на квадрат.

4

Анонимен

преди 4 години

Нещо не разбирам . В цяла Европа храните са с по ниско ДДС от основната ставка , а тук да ни санкционират за това . Хайде сега глупости .

3

tozi

преди 4 години

'Междувременно бизнесът предупреди, че подобна държавна подкрепа за родното производство може да ни донесе санкции от Европейската комисия.'А за дискриминацията на БГ фирмите къде е Европейската комисия.

2

Анонимен

преди 4 години

Сега цените ще останат същите, а търгашите ще приберат 15 % ддс.

1

Смешник

преди 4 години

По скоро 25% ще го направят