415

Анонимен

преди 4 години

Хе хе пуснете народа на витоша, а там се събират на талази, топлийка да хвърлиш няма къде да падне. Докато не изкараме 2-3 седмици със 0 заразени , всичко ще се повтори отново и този вирус ще си циркулира докато не намерят ваксина

414

Анонимен

преди 4 години

единственият със сигурност нормален във властта!защото е минавал психотестове за годност като летец! а там не добре с главата няма как да бъдеш такъв!

413

Съгласен с 439

преди 4 години

Този човек абсолютно случайно беше избран на този пост и това е ясно при всяко негово появяване - гаф след гаф. Жалко, че БСП не заложи на Йотова - премерено поведение, политически опит, нормално семейство.

412

Киру-Шарнира

преди 4 години

Браво г-н Президент. Антон МИСИРкян дали би посмял да пита същите въпроси будиста ?

411

национален предател

преди 4 години

Болезнената амбиция да злепостави и омаскари власта в кризисен за държавата момент е в пълно противоречие с конституционната мисия на президента да бъде обединител на нацията. Преоритетът на Радев е провал на правителството. Неистовата злоба, която го владее и сее зараза в общественото пространство, за него страхът от вируса бледнее. Този човек е престъпник и национален предател. Ето затова трябва веднага да напусне поста. Не можа да избяга от случайността, при която застана на този пост.

410

Анонимен

преди 4 години

Знам как да се боря, и как да бъда смирен, каза Радевабе всичко ще си кажеш ти.

409

Анонимен

преди 4 години

Радев, само на мен ли ми се струва, че в това интервю леко даваш назад (на твоя език: кръгом и пак напред). Късно е вече - пролича си, че си дребнав и злобнен. Хубавото е ,че рейтингът ти е в канала, а скоро ти ще си в историята.

408

Анонимен

преди 4 години

Гладният човек помита всякакви ограничения и мерки, каза Румен Радев.гладни са само каскетите и затова толкова много вият :)

407

До 435

преди 4 години

Радев живее в България формално. Няма как да е адекватен, защото е под полата на жена си и не знае какво става навън.

406

Анонимен

преди 4 години

Този Радев не зная как е станал генерал, но е абсолютно неадекватен като президент. Всяко негово изказване разделя народа вместо да го обединява. Как не разбра, че тестове се произвеждат основно в Китай, а те първо бяха ударени. Какви са тези сравнения с Южна Корея и Германия...този човек не живее ли в България.

405

ЛайНоТо

преди 4 години

Ни бил минавал граници?Бил коректив?Ами нали свалихте доверието си в правителството Господин Президент?Или това е някъкъв "коректив"?!!!!

404

Анонимен

преди 4 години

До бгАко сега бяхме 90те тоя пРезидент с такива изказвания като нищо щеше да предивика гражданска война. Някои хора не си дават сметка, че единствената причина това сега да не е така е че държавата ни толкова се разви и хората имат толкова повече, че всеки си е седнал на положението и не му се занимава с глупости. Това е истинското доказателство и оценка за това как се движим в последните години и е истинско удоволствие да се види, че нямаме нищо общо с оскотялата маса след БСП годините.

403

Анонимен

преди 4 години

Радев е позор не само за бсп която го пробута, но и за всички българи.

402

Анонимен

преди 4 години

Румен Радев е първият НОРМАЛЕН президент в последните 30 години.Нормално е Бойко Борисов да се страхува от него.Радев говори спокойно,а на Борисов ВСИЧКИ СА МУ ВИНОВНИ,дори Ви нарече МИСИРКИВас,дето му се мазните!!!

401

Анонимен

преди 4 години

Гладният не краде, ако е нормален. Той иска храна. И всеки ще даде храна на гладния....Стига с тези гладни вече.....

400

Анонимен

преди 4 години

Само и единствено Росен Плевнелиев е по-голям мъж от Бойко Борисов.По-голям е и от Сломон СпасиРоската по ме кефи,щото е по-смешен и жалък и от двамата.

399

до 430

преди 4 години

Битовата престъпност не е свързана с тези с многото пари.Тези с многото пари крадат съвсем законно.Подкупи,корупция,държавни поръчки-нагласени...Магистрали и постоянни ремонти на ремонта на ремонтите...

398

Анонимен

преди 4 години

Изгледах го и стигнах до извода, че статуквото е бетон никои не иска да се променя.Политици, Президент, Премиер, Прокурор, Полиция и Престъпноста са обединениСрещу Трудовия народ с цел неговото ограбване и държане в страх за по лесно грабене.

397

Анонимен

преди 4 години

ББР е Държавна банка в която държавата налива милиарди и да се оправдават, че не знаят на кого оспускат кредит е смешно. Да дават 75 милиона на фирма рекетьор си е финансиране на мафията рекетираща изпадналите в затруднение в следствие на Извънредното положение а не да помагаш на тези в затруднено положение.

396

Анонимен

преди 4 години

Когато двама властници се карат, губи цял народ("непубликувани записки наГьоте").