45

Анонимен

преди 4 години

Новият директор на ББР щял да бъде,финансовият директор на на ***.Банката на Цеко Минев.Банката която щеше да фалира по времето на КТБ, ако държавата не наля 1 000 000 000 лева от нашите пари.Банката която според ЕЦБ има проблеми с капитала ,при извършените стрес тестове. И нейния финансов директор става директор в ББР!?Браво Бойко, браво Борисов.

44

Стар комунист

преди 4 години

Тиквуний Барселонски какво стана с къщата в Испания?Сто пъти ти казах , че имаш къща

43

Анонимен

преди 4 години

Стар похват,откакто са се появили гущерите на тази планета.Като видят зор си късат опашката и спасяват главата и тялото.Дали и този път ГЕРБ ще успеят да си спасят тялото,или на българина най-после ще му дойде акъла в главата???

42

ПроСоТо

преди 4 години

обаче тия "звездички",определящи какво "можем да напишем и какво не",просто ПРЕКАЛЯВАТ!!!!!!!!!!!

41

Анонимен

преди 4 години

нали е много ербап да си ги вземе милионите нали са дадени неправомерноако са правомерно значи закона е сбърканвсеки мошеник може да си вземе милиони и след това да даде част я на финансов министър я на премиер и да си ги куса паритеи сега с едно уволнение някои станаха със 75 милиона по-богатимного си лъжлив комунистче от банкя

40

Все по-интересно

преди 4 години

"За новия председатвл на ББР - Тодоров са гласувани от Надзорния съвет на ББР ден преди премиерът Борисов да разпореди освобождаването на Стоян Мавродиев!" А Тодоров идва от ***! Това ако е вярно, този скандал е дирижиран. Но с каква цел!?Цирка е пълен

39

Пинокио

преди 4 години

до Финансист 25 Може да сме финансови инвалиди, но не сме без съдържание в горната част на тялото, което явно е присъщо за Вас. Изкупените лоши кредите, какви са за фирмата с кредита. Може да сте следващия зам. финансов министър ... знае ли човек.

38

Анонимен

преди 4 години

банкянскот *** как така се изпусна че сме имали институт на 3 място в света по производство на антинирусни тестове и препаратидали сега ще го налазят борците срущу коменизмо да му търсят сметка щото той и без това си е комунист второ поколениепроблема не е в про.ста.щината му проблема е в наглия гьонс.уратезъм и невежеството на българинаостанаха само пенсии и едно младо поколение зомбирано до безумиеняма измъкване братя който може да се махаще става по-зле и от африка

37

ПроСоТо

преди 4 години

много му дойде тая "корона" на банкянеца..Той в нормална ситуация беше абсолютно неспособен да управлява и да взема каквито и да било решения,а чакаше "Каквото кажат големите началници",та сега,в тая кризисна и изнервена обстановка ептян са ошашави горкия...Ако му е останал поне малко акълец,ще абдикира още сега,докато нещата не са излезнали извън контрол.Но се съмнявам да го направи..Твърде на дълбоко е затънал...И с "приятелчетата" си и с враговете си..

36

С.Г. Груп

преди 4 години

не са кои да е. Свети Георги имат пълномощно от Виваком, както се вижда от инвалидния им сайт. Фирмичка на наши биячи, които смело се тикат между шамарите и ще си го получат. Засега обаче са получили 75 милиона за разрастване на рекетьорския бизнес в стил 90-те.

35

Анонимен

преди 4 години

КАКВО ГИ ПЛЮЕТЕ БОЙКО И ФИНАНСОВИЯМ.АБЕ ХОРАТА НЕ,СА ЗНАЕЛИ ЗА ЗАЕМА.ТИЯ ЖАДОВЕ ОТ ДБ И ДСБ СА ВИНОВНИ.

34

Mister Cro

преди 4 години

До Финансист Даже не те дочетох, толкова много глупости си излял...

33

Mister Cro

преди 4 години

Баце, тази сделка въобще не е правилна!!! Дайте да видим, освен двете хиляди печалба, кави други обезпечения е предоставил срещу тези 75 милиона кредитополучателят Свти Георги Груп????

32

Анонимен

преди 4 години

Българина Не се интересува вече от твоите " уволнения" и " назначения" д-р Борисов!! Въпроса е.Ти самият кога Ще си тръгнеш!

31

Какво разбира

преди 4 години

този от банки, не бил подведен, сигурно сам го е установил!? Става все по смешен! Защо не си хване маркуча, той най ще му пасне!

30

Анонимен

преди 4 години

До ФинансистОТценихме ти грамотността.

29

Анонимен

преди 4 години

*** мафията......

28

Анонимен

преди 4 години

До Пътуващ във времетоКъщичката в Барселона не е забравена, короната само отложи разследването. Испанците няма да се церемонят с тиквата, ако остановят, че е сгазил лука.

27

Анонимен

преди 4 години

С теб съм Бойко!

26

Пътуващ във времето

преди 4 години

Вируса му дойде като дюшеш на Борко!Забрави се за Барселона и други щуротии..................