26

до анонимен

преди 4 години

Да беше чел нямаше да говориш ГЛУПОСТИ!!Има една наука, редат и "генетика".------------Не само съм чел, младежо, не само съм чел.....Генетичния ни код е силно "Замърсен" от пет вековното робство!Това, което, може би, си гледал във филма "Време разделно" е само "върхът на айсберга"!Друг "джокер" - около 1,5 милиона по официални данни турци и роми, колко са в реалност, вече незнаем.Толерантност, нали разбирате!

25

Ммм

преди 4 години

Всичките тука сте чели недочели .Днешните българи са потомци на траките,всички генетични изследвания го доказват, над 40% тракийски ген е сериозна цифра.И нашата крива е равна даже надолу тръгва ,ама управниците не им изнася , лъжат и мажат като за световното .Има си международен сайт ,там са вкарани всички данни, който иска да провери, изобщо не се изкачваме, и въобще дали написаното е вярно, щом броя на тестовете си е същият какъвто беше преди 6 дни¿

24

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 25Да беше чел нямаше да говориш ГЛУПОСТИ!!Има една наука, редат и "генетика".Там проучванията ясно показват кой на кого е наследник !!!Турци-мурци ама друг път !!Чети бе плебей !!!

23

Анонимен

преди 4 години

Нито съвремените гърци са наследници на елените от древна Елада, нито съвремените българи са наследници на древните българи от времето на цар Иван Шишман.Днес съвремените гърци и българи са носители на историческото минало, но за съжаление не и на генетичното наследство.Многовековното турско робство е оставило своите тежки белези завинаги по нашите земи.

22

Анонимен

преди 4 години

За Гърция има затишие, но в Испания се задава короиа цунами. Също и в Русия и Беларус се развъди доста.

21

Анонимен

преди 4 години

До До 19Сегашните са погърчени българи, както турците потурчиха и сърбите ги помачиха на македонци.

20

До 19

преди 4 години

И какви са днешните гърци, зелени човечета дошли от Марс може би?

19

Анонимен

преди 4 години

Снощи четох разни интервюта с лекари в Ню Йорк лекуващи коронаВ.......(източник Ройтерс)Книгите Стивън Кинг пасти да ядът!Егати ужаса.И няма стари няма млади.Резачката кара наред.Някаква 35 годишна я приемат в болницата усмихната с планове за сватба а след 3 дни родителите и планират ....погребение.Изводите си правете сами !!!И това не са изключения вече.

18

Анонимен

преди 4 години

След като си присвоиха сирене,млеко,мусака,дюнер,кебап,мастика,мента,вино,риби и обявиха че те са открили почти всичко на тоя свят,сега очакваме и гръцка ваксина срещу коронавируса,наречена "неумиракис"!

17

Анонимен

преди 4 години

До До 5Сегашните гърци имат общо с древните гърци колкото българите. Почти всички древни са изклани от турците или монголците.

16

До анонимен

преди 4 години

Неуморен си!Навсякъде къде има статия че се случва нещо хубаво бълваш змии и гущери.Това че в Гърция правят същото като в България и показва че има смисъл те кара да полудяваш.Трябва обаче да приемеш че ако България и Гърция се справят с изолацията към края на май ще имаме 0 новозаразени.Така че аман от анонимници тук и анализатори в Mediapool и Дневник които ни казват как трябва 70/80% да се заразим че да изградим имунитет.Кой по света е тръгнал да заразява населението си да изгражда имунитет?

15

До 5

преди 4 години

Гърците са измислили елинистическата цивилизация, не европейската такава.

14

Илона

преди 4 години

До АнонименДа ще умрем, но дано преди децата си и близките, мрънкало!

13

Анонимен

преди 4 години

Идва по-трудното как ще правят икономика в условията на тотална блокада. Натрупаха и много заеми от 2012 г. които трябва да се връщат. ГЕРБ поне могат да теглят още 10 милиарда ноив заеми.

12

Анонимен

преди 4 години

Там мерките са строги от БГ... Дори в лека кола по един... И ги спазват...----- И какъв е смисъла да не можеш да возиш семейството си, с което живееш в една къща 24/7 ?

11

Анонимен

преди 4 години

Ко ши рече изравни кривата?Пациентът умре?

10

Анонимен

преди 4 години

Бройката на заразените и умрелите е според плана на правителството за ограбване на населеието. Умрял от инсулт с корона вирус по избор могат да го запишат в едната или другата графа - както им е удобно за момента.

9

Анонимен

преди 4 години

По цял свят е едно и също, ама *** пак мисли, че само него прецакват. Цял живот други са му виновни.

8

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 7Докато не умреш, не бъди сигурен.

7

Напротив

преди 4 години

Там мерките са строги от БГ... Дори в лека кола по един... И ги спазват...