203

Анонимен

преди 4 години

До Писна миКато ти е писнало, скачай от високо или се скрий някъде, нямаме нужда от противното ти мнение.

202

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен " Втрещена съм от фанатизма на синодалните старци!!Като си толкова втрещена, се скрий някъде, няма да ни липсваш.

201

Анонимен

преди 4 години

До 205Личи ти се, колко си " вярващ". Хайде холан, не ми пука каква е била баба ти, не може псевдовярващ като теб да говори за Вяра и Църква. Като са ти толкова противни свещениците, които ги презираш и наричаш " попове", то ти и *** като теб НЕ трябва да бъдете в църковните храмове и манастири!

200

Анонимен

преди 4 години

Постигнахте целта си, нещастници! Заради МНОЗИНСТВОТО МАЛОВЕРЦИ псевдовярващи СВЕЩОПАЛЦИ, идващи в православните храмове само за да си запалят свещичка за здраве и да пипат с гнycнитe си ръце светите Икони ( въпреки, че е грях да се докосват и пипат с ръце Светите Икони) и заради медиите- истинските и редовни вярващи християни и миряни българи ще бъдат прецакани, а на тази Цветница няма да има и върбови клонки, с които вярващите, няма да има и донасяне на Благодатния Огън ( в случай, че падне)

199

Анонимен

преди 4 години

Сега на пазарите ще бъде - клиент, милиционер, клиент, милиционер.

198

Анонимен

преди 4 години

Гнусна статия! Отвратително и кощунствено заглавие! През целия Велик Пост скапаните медии, журналисти само за това говорят на хората! През това важно време на всякъде се говори само за този обикновен, отвратителен китайски вирус с кощунствено наречие! Короната е свят накит и венец за глава на царски и духовни лица, а НЕ трябва да бъде наименование на мръсен вирус! Скапаните медии постигнаха своята гнусна цел - за китайския вирус да се говори повече в Храмовете и Църквите, отколкото за Бога!

197

Анонимен

преди 4 години

До ХA бе, нищожество, кой си ти, че да казваш какво да прави БПЦ? Или според тебе Църквата трябва да чака и изпълнява " специалното" " благоволение" на НЕВЯРВАЩИТЕ *** ?

196

Х

преди 4 години

Чудя се с какъв акъл Борисов разрешава религиозните служби по време на празниците. Спазването на мерките е от изключително значение за всички хора, вкл. и православната църква. хей хора, не си играйте с огъня. дано преди Великден Борисов и поповете се вразумят за са се избегнат много човешки трагедии.

195

Анонимен

преди 4 години

Пикът ще е когато е удобно да бъде,той няма отношение към епидемията която след засилването на слънчевите лъчи през пролетта ще изчезне както е било винаги.Между другото,така и не разрабрах от медиите аджеба,каква е разликата между вирус и грип.Ако може някой да я обясни в публичните медии,защото напоследък съм пообъркан малко.

194

анализатор

преди 4 години

Нема да се косите-ВСИЧКО Е СЪГЛАСУВАНО СЪС СТРАТЕГИЧЕСКИОТ ПАРТНЬОР!Говорил с кълбовидниот военен министър да правят парад!Порнография и цинизъм.Маршируващите нпрез два метра ще са с глави към небето в очакване на ефофските гарги през 2027г.Немало тестове.Абе краварите що не дадат на стратегическиот партньор...Да съчетание от три пръста..Ицелувката с маски с мустафата не помага....

193

Анонимен

преди 4 години

Това с тестовете нещо не го вдявам. "Бързия" тест ти показва дали в момента си болен или си преболедувал, но е верен на 60%, а "бавния" тест е 98% верен , но показва само дали в момента си с вируса. Аз ли наистина не разбирам или ме правят да не разбирам?!

192

хлевоуст

преди 4 години

Пикът ще дойде , когато поне 0.5 % от населението е било или е болно. У нас в момента сме на 0.01 %. Това е факт, останалото е чесане на езици и фалшиви новини, които самото правителство си пуска, за да не излязат хората и да ги линчуват.

191

лекар пенсионер

преди 4 години

до 203 То българският народ е казал и друга поговорка -ВИДЯЛА ЖАБАТА ЧЕ ПОДКОВАВАТ КОНЯ И ТА НАВИРИЛА КРАКАТА!Е май нашите умници май са сложили овчия народ в ролята на жабата? Всеки да мисли и да си прави изводите.

190

хсплескан

преди 4 години

До Не извратен типУволниха борда на ББР.Сега ЕК няма да ни глоби, а ни дадоха едни 225 милиона евра да си сложим в същата банка.Защо никой не пита как и защо - ще ти кажа, защото ако е дал 5-10 милиона дарения,които трябваше да са си за сдраве така или инак,ще се прибере поне 200.Ама евра. И никой няма да разследва и да попита ама как така и защо така.Само гледай.А Каскетя ще му хвърлят некой лев и ще си трайка и ще гони магустите в некое село.Те тгака

189

хсплескан

преди 4 години

гледайте сега как изведнъж ще се появят поръчаните милион теста и ще почнат да тестват по 1000 - 3000 човека дневно.Готов съм да се обзаложа и ще имаме пик.До сега по 250-280 човека.Вчера 480.Утре 1000.Понеже вожда каза.И преди някой експерт от дивана да пише,че това е капацитета на една лаборатория- само една ли е в странате бе сульовци?

188

Анонимен

преди 4 години

Гледам един фанатик вече ми е сложил минуса,хубаво,обаче аз също съм вярващ човек и не смятам,че неотиване в църква тая година е някакъв непростим грях.Имам си икони у дома,моля се .вървя си по правия път,никому не завиждам и не пожелавам лошо. Ходенето в църква не смятам за признак за честност и набожност.Особено пък у нас,знаем се.Баба ми лека и пръст и кандило имаше,без прекръстване не заспиваше,но на църква рядко ходеше,явно поповете ни така са си постлали.Искат пари,не нашето здраве.

187

Handel

преди 4 години

Добре че най-добрият епидемиолог на България си каза тежката дума.

186

Анонимен

преди 4 години

Борисов днес каза една поговоркаГоспод дава ама в кошара не вкарваима и една друга ПОМОГНИ СИ САМ ДА ТИ ПОМОГНЕ И БОГно явно за нашите офицери от Светия Синод тя не важи.Понеже все не се случва тоя ад вече месец поповете решиха да го направят най-накрая!Заради нечий религиозен фанатизъм НЯМА ДА ИМА ПИК Бойко А ПОЖАР!Не го пожелавам,но ако НЕ ДАЙ БОЖЕ се случи Бойко е свършен а брадатите ще трябва да се крият в храмовете да не ги пребият!Втрещена съм от фанатизма на синодалните старци!!

185

6

преди 4 години

До Анонимен Тия две седмици са като линията на хоризонта - току я наближим и тя се отдалечи ! Има да я гоним , ама не е ли по-добре да изгоним някои ?

184

Валентин Тодоров

преди 4 години

До Ти му викаш 70% не са измислица,а научен факт.Това е частта от населението на Земята които и преди епидимията от Ковид-19 или SARS-COV-2 бяха носители на някой или няколко от 40-те съшествуващи вида от семейстово вируси Coronavidae и са предразположени към зараза и от споменатия.По някаква,още неизвестна на науката причина останалите 30% са резистентни на това семейство вируси и е малко вероятно,че ще хванат и Ковид-19.