112

Анонимен

преди 4 години

Пич от Требич!

111

Анонимен

преди 4 години

Злобните коментари против вярващите християни само потвърждават, че ислямът е учението на антихриста. Какво по-истинско доказателство за истинските намерения на исляма?

110

Анонимен

преди 4 години

До Бойко БългароубиецаБойко е крайно вярващ християнин и това му личи.Хората,които ни заблудиха,че Бойко е лош и дикатор,са на Костов и Прокопиев медии и хора,а някои плащаха и сериозни пари за пропаганда срещу Бойко и ГЕРБ,сайта Афера също бе сред платените,но късно го разбрахме,сега вече няма връщане назад,ще има голям терор над населението в следващите години,Бог да ни е на помощ!

109

Анонимен

преди 4 години

До Апостол ЯстребСтига си плюл по църквата,щото и във вашия Коран пише за Исус Христос и Дева Мария,на арабски Мириам означава Дева Мария,турците също имат името Мириам.

108

Апостол Ястреб

преди 4 години

Християнството е най-логичната религия. И е много проста за разбиране. Накратко - господ-баща проля кръвта на господ-син, който беше роден от простосмъртна жена на име Мария и заченат от някой на име Свети Духача, за да може да прости първородния грях на простосмъртния човек, който господ-баща създаден грешен на първо място! Много проЗсто за разбиране, Уили! Няма нужда да умувате как така Господ е един, но всъщност са три, пък се молим на сина, роден от жена, кой пък е този свети духх ....

107

поправка

преди 4 години

Егоизма и печалбата му,са по-важни от живота на хората!

106

Анонимен

преди 4 години

В техните църви събират всеки път пари, докато тече "лекцията", някога гепят и имоти на набожни хора,сега му е дерт на пастора,че не може да обере парите от вярващите,ей затова,а не защото вярва в Бог или му пука за хората,че ще се заразят с коронавирус!Егоизма и печлбата му,са по-важнои от живота на хората!

105

Анонимен

преди 4 години

И тоя е златотърсач ,като ***!Хващам се на бас!

104

Мозес

преди 4 години

С нашите назначени капиталисти от ДС на БСП ви грабиме вече толкова години гадни гои и пак ще ви наложим социализма.

103

Анонимен

преди 4 години

Не е приятно за антихристите да слушат истината за света, казана от Иисус, защото трябва да спазват определени морални правила и норми.Иисус неслучайно казва за такива, че:По-лесно е камила да мине през иглени уши, отколкото богат да влезе в Божието царство.

102

Бориловия синодик

преди 4 години

До Анонимен........и ето ти цитати от събора срещу богомилите:На онези, които наричат сатаната творец на видимите неща и го назовават разпоредител на дъжд,град и на всичко,което произлиза от земята,анатемаНа онези,които говорят,че сатаната е създал Адам и ***, анатемаБогомилството разменя местата на Бог и сатаната и превръща Христос в призрак,който само привидно се е раждал,живял и възкръснал.

101

Бориловия синодик

преди 4 години

До АнонименБогомилите са еретици,търтеи,не работят,не създват нищо,зоват към анархия,вярват в Сатаната.Въпреки това,православните никога не са извършвали насилие над богомилите,но се събират на събор,анатемосват ги и ето ти цитати от събора:На онези, които наричат сатаната творец на видимите неща и го назовават разпоредител на дъжд,град и на всичко,което произлиза от земята,анатемаНа онези,които говорят,че сатаната е създал Адам и ***, анатемаБогомилството разменя местата на Б

100

Аз друго ще кажа

преди 4 години

Всичките, най-долната *** на планетата сте я събрали вече в тоя затвор. Добре, че е тая пандемия да ви обадя ред за Джурасик Парк. Никога, никъде в целия свят не е имало 30 годишна такава свинщина като тука. И Бастилията ще падне ....

99

Баш ристианин

преди 4 години

Абе ц ъ р в у л и ние сме чували за плацебо ефект!Нали цирка с измисления вирус е такъв ,но с обратен знак!

98

zoro

преди 4 години

На всичко е воля Божия.Бог е любов,а страх,гняв,сребролюбие,гордост-е от Лукавия.Каквото Бог е решил-ще стане.Няма смърт-нали Исус го показа.Смирение и Вярата са важни.Не се бойте,спазвайте хигиената,радвайте се на малкото.Светлината е по силна от Мрака.

97

Анонимен

преди 4 години

Боряно, Бурянооо.....пише се гуБернатор, а т.н. Палмова неделя се превежда Цветница, ане буквално от английски....

96

Да

преди 4 години

Да, Иисус наистина е Божият Син, въплътил се в човешко тяло и дошъл на Земята да прости и спаси всички хора, които повярват в Него.Но тази истина не се харесва на исляма и сме свидетели още от зараждането му, че ислямът е не само вреден, но и е създаден специално за борба с истината за света, която Иисус е донесъл.Наистина ислямът е истинският антихрист.

95

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 124Много си ***, скъпи. Идеите на богомилите са променили изцяло религиозните догми на Западна Европа. И много неща в реформирането на църквата са тръгнали от тях. Много си зле. Предпочитам православието пред католицизма, но такива като теб не мога да понасям. Не правиш чест на православието. Щеше да си яростен привърженик на цар Борил. Което значи религиозен фанатик. Нормално за онова време. Но сега?

94

Анонимен

преди 4 години

До Исус Царя На Царете Искам да чуя нещо смислено, а не яростни проповеди от амвона. Много хора са чели Библията но не като религиозен текст, а като книга пълна с мъдрост и човещина. Вярващият трябва да набляга на това, и само на него, ако е истински. Като майка Тереза например. Започне ли да налага себе си и своята религия той се превръща във фанатик и потисник. Както във всичко останало.

93

Исус Царя На Царете

преди 4 години

И за това старанието и правят път към безгрешието е покаяние, смиреност, прошка и почит към ближния и към Бога!