20

Анонимен

преди 4 години

СЗО наистина работи в полза на Китай и резултатите на Китай вече трети месец стоят на 81 000 заразени,просто тази цивра трети месец за Китай не мърда,нито излекувани ,нито нови заразени,три месеца тези 81 000 във Китай отказват да се излекуват или умратт,стоят си ей така.Време е държавите да спрат да спазват препоръките на СЗО

19

MD

преди 4 години

WHO е напълно неадекватна. Поредната бюрократична организация, която е пълна с бюрократи (начело с това недоразумение), а не с експерти!

18

Анонимен

преди 4 години

Време е световните учени да се събудят и да се обединят и да разобличат СЗО начело с Тедрос Гебрейесус и Китай в изопачаване на данни, прикриване на истинската и достоверна информация за състоянието на епидемията в Китай. Време е светът да се събуди и да премахне настоящата СЗО и да я замени с истинска и компетентна организация. Защото сегашните действия на СЗО са нищо повече от голи политически изказвания без капчица компетентност и здрав научен разум.

17

до 19

преди 4 години

щото Журналистите в България са на заплата към Пекин!

16

Анонимен

преди 4 години

Хвани единия, удари другия...Хубава работа, ама...

15

МНЕНИЕ

преди 4 години

Тедрос Гебрейесус - Шефа на СЗО има много нисък Капацитет за тази Позиция .

14

до 14

преди 4 години

нямо нужда да се чудиш къде - още стои в Официалният Туитър на СЗО. Това е най-малкият проблем, колко още неща СЗО направи за да Света Пламне - според мен това са Координирани Военни Действия на Комуниста от Етиопия Тедрос и Червената Армия на Си Дзинпин - Изградиха Троянски Кон за да Запада си Пусне Вируса мислейки, че е Лек Грип! Но Запада си е Виновен - *** от Пекин още след Корейската Война трябваше да бъдат Заличени от Лицето на Земята - сега те ще Заличат Планетата!!

13

абсурд

преди 4 години

Преди малко прочетох, вече не помня къде, че въпросната организация твърдяла в началото на януари, че въпросния вирус не се предава от човек на човек.

12

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНо и в двата случая умират в мъки боже пази.

11

до 12

преди 4 години

Китай плаща Дорбе, Чайкомите и Агентите им са навсякъде! Затова има Конфуции институти в цяла Европа - там са агентите!!

10

Анонимен

преди 4 години

Истинското лице на WHO!https://alt-right/wp-content/uploads/2020/04/WHO-China.pnghttps://youtube/watch?v=UlCYFh8U2xM

9

Анонимен

преди 4 години

Тайванците са пичове.

8

Сделано в Китае

преди 4 години

ЧайКомите Владеят ООН, СЗО, СТО и т.н. а Глупаците от САЩ и ЕС плащат и реално финансират изцяло тези организации - това е като да самофинансираш собственият си Геноцид! Обаче, това е щото Белите Мъже и Лидерите им станаха Жендри и под Чехъл на Фемистките, които Обичат всички и Всички са им Приятели! Затова ЧайКомите завладяха Света. Ами сърбайте си сега супата - аз съм в гората с ловните си пушки - не ми пука!

7

Анонимен

преди 4 години

Тоя на снимката е най-големият клоун на планетата, който управлява организацията на най-големите клоуни на планетата. От появата на коронавируса си сменяха препоръките един милиард пъти. И всеки следващ път си противоречат. По-добре щеше да бъде, ако тази "организация" я нямаше и държавите сами намираха начин да се справят. Вместо това, държавите слушаха тоя на снимката и нещата излязоха извън контрол. Всички пари, които са наринати в СЗО за нищо можеха да се използват по-сполучливо.

6

Анонимен

преди 4 години

Нищо ме се е променило от времето на Чернобил. Пак всичко се прикрива и отрича в името и имиджа на партията. А това че умират невинни хора на никой не му пука.

5

АнонимеН

преди 4 години

РАЗБИРА СЕ, ЧЕ Е МЕЖДУНАРОДЕН ПРЕСТЪПНИК ТОВА ВСИЧКИ ГО ЗНАЯТ!!!ГЕНЕРАЛНИЯ ДИРЕКТОР НА СЗО ОТКАЗА ДА СВИКА АСАМБЛЕЯ КОГАТО ПЛАМНА ЗАРАЗАТА В КИТАЙ И ТАКА КИТАЙ НЕ БЕШЕ ПОСТАВЕН ПОД КАРАНТИНА ЦЕЛИЯ!!!СЕГА ЗАРАДИ ДЕЙСТВИЯТА НА ТОВА ОТ СНИМКАТА ЦЕЛИЯ СВЯТ Е ПОД КАРАНТИНА!---------АСАМБЛЕЯ- ВИД СЪБРАНИЕ НА КОЕТО ДЪРЖАВИТЕ ЧЛЕНКИ СЕ СЪБИРАТ И ВЗИМАТ РЕШЕНИЯ ПО ВАЖНИ ВЪПРОСИ

4

Анонимен

преди 4 години

Е то само като го види човек че е доста кафявичък му става ясно всичко...Не е до расизъм. Знаем си сънародниците от тия които берът ток,жица,вода, стават дясовци на 35 години и си купуват булки на пазара до Пазарджик и гласуват срещу 50 кинта и кепабчета.Нищо лично просто тва е все едно да имаш опел вектра от първите и някой да ти кажа че не ръждясват..

3

Чайник

преди 4 години

Случайно ли Китай е най големия спонсор на Етиопия

2

Подозиран ли

преди 4 години

Първият не-медицински-доктор шеф на СЗО, избран с лобирането на Китай, освен това Идеологически с Китай - Комунист от Етиопия! Може ли дори да си представите, че Комунист от Етиопия е шеф на Здравето на Планетата?! Изобщо, най-лесното е да се оправдае с расизъм, щото е черен и няма друг аргумент! Истината е, че Лъжец-Комунист и запали Цулата планета щото под Заповедите на Си Дзинпин на 14.01.2020, каза че Чумата не е Заразна, а още от 31.12.2019 има доклад от Тайван до СЗО, че е Заразна!!!

1

Анонимен

преди 4 години

Тия са толкова зле от СЗО че най-добре да почнат да участват в някакви шамански ритуали.Тоя на снимката 10 пъти бърка името на вирусът хем го чете...Да не носим маски,а? Е така да ди дишаме вирусът той нали е колкото пъпеш голям няма начин да бе му избягаме със социална изолация ако го видим ,че лети към нас. Пълни смешници.