26

Помня кат' слон

преди 4 години

Българската държава показва по-висок ръст на БВП или изпада в рецесия в зависимост от това какви субсидии идват от Брюксел. Ако трябва по-висок рейтинг за да се теглят по-големи заеми - тогава сме във възход. Ако има пандемия и се отпускат помощи - изпадаме в рецесия .Спомнете си че първите заболели от коронавирус се появиха на следващия ден след като Европа одобри извънредно пари за справяне с болеста . До тогава " аурата на Бойко" ни пазеше , както каза ясновидката Алена .

25

Анонимен

преди 4 години

Тя не е излизала от рецесия, освен за кратко през 2006 - 2007 година.

24

Анонимен

преди 4 години

колекторските фирми ще бъдат с процъфтяващ бизнес

23

Анонимен

преди 4 години

междуфирмена задлъжнялост на 80%

22

До 2

преди 4 години

Цените на имотите ще паднат. Ако имах хубави имоти за продан и не са ми спешни парите от тях, просто ще изчакам - няма да ги продавам. След 5-6 години цените пак ще са нагоре. Мисля си че много хора така биха постъпили в момента.

21

Диабло

преди 4 години

Световната Е банкааа - в рецесия сме от 40 години, благодарение на световните за дници .!.

20

Така е ..

преди 4 години

И без Световната банка си знаем че ни чака рецесия.Това за нас е нормално състояние.

19

noFreeman

преди 4 години

каква рецесия бе... то икономика отдавна няма... едни само внасят това, което консумираме... а други изнсят това, което им е нужно на тарикатските държави, които са ни притиснали и не само нас до стената... идва нечувано робство... по бедни от това няма да ни направят, защото няма да можем да консумираме... и това всичко под прикритието на фалшивите данни от новия вирус !!!

18

Свобода или ГРОБ

преди 4 години

Това което ГЕОБ направиха за 15 години, нито комунизма , нито турското робство успяха. Никога не сме били толкова жалка територийка , както при управлението на банкинския родоотстъпник!

17

Анонимен

преди 4 години

15ти, германия и другите внасят пари в евробюджета а ти и твоите избраници ги крадете, разбираш ли разликата?

16

Анонимен

преди 4 години

Нормално, главните икономисти на държавата са все безимотни. Сега и Мавъра, като ВлаТко се оказа, че живее в чуждо жилище безвъзмездно от 2016 година. Как очаквате да се погрижат за просперитета на държавата, като за себе си не могат и жилище да си осигурят и то с доста високи заплати.

15

Зозо

преди 4 години

До ДиаблоБай тошо колко пъти фалира бря?

14

анонимен

преди 4 години

В някои държави - Япония, Германия бяха цитирани огромни суми помощи за икономиките им. Щом са помощи, значи няма да връщат вероятно. При нас няма ли подобен механизъм? Защо сме в най-богатия съюз на света - да не би само да прибират млади здрави готови хора, да говорим за лекари и сестри, всички виждаме какво става?

13

Анонимен

преди 4 години

То иначе не беше в рецесия,дай те по едно въже на робите и да се спасяват.

12

Анонимен

преди 4 години

Някои умни хора ще направят пари от рецесията, колкото по катастрофално толкова по големи стават маржовете. Затова да, бг ще фалира, ако трябва ще и помогнат даже

11

селянин

преди 4 години

ами нормално кат липсва дръжавна планова икономика и си зависим от тва Сорос как и кога си пие кафето лошото е кат доде мизерията иде джепането

10

Анонимен

преди 4 години

Тия са като МВФ.Един път не налучкаха БВП на БГ.

9

Анонимен

преди 4 години

да уточним само, че ръстът на бг е от присвоените пари от европейските данъкоплатци, не че *** нагли е много голям бизнесмен или е много способен наротив способен е в присвояването и краденето

8

Анонимен

преди 4 години

до 2Бъди сигурен, че добрите имоти ще запазят цените си, но може и да не се предлагат точно в момента, за панелките- едва ли

7

Анонимен

преди 4 години

До 2 менБрокерите вярно печелят % и колкото по-голяма сумата, толкова по-добре, но за тях е по-важно да има сделки, за това ти казват винаги това, което искаш да чуеш и да те накарат да купиш. Все тая каква е цената, дали 120 000 или 130 000, в процентно отношение това за тях не е особена разлика.