13

Анонимен

преди 4 години

А с Иванчева какво се случи за хилядократно по-малка сума...

12

Идеалист

преди 4 години

Това, че ББ уволни Управителя и борда на ББР, не отменя задължението тази голяма далавера да бъде разследвана и сделката отменена. Къде са качулките на Каскета?

11

Solar Power

преди 4 години

До Не извратен тип: На кой прокурор ? Каскета ? Чувай Ую :)

10

Гуфу

преди 4 години

Освен от футбол и политика сега се оказва, че всички разбират и от вирусология, от управление на финансови и икономически кризи а сега и от кредитиране. Абе ние сме баси на дарения народ. Дет се вика дялън камък. НАСА кво им трябва да обучават астронавти сигурен съм, че за две седмици тук ще намерят самоуки космонавти по-добри и от Нийл Армстронг. После се смеем на Македонците.

9

Хемус

преди 4 години

Вие докато чакате да падне карантината,държавата ще е фалирала десет пъти!Ама се иска интелигентен народ,а не да се криеш вкъщи под масата!Затова си пия биричката и съм пей сърце

8

Анонимен

преди 4 години

Коя фирма ще се съгласи да продаде 500 милиона активи за 75милиона. Нещо се шегуват с хората. Сигурно реалната стойност на активите е 50милиона с безбожно завишени оценки. Всичко е много точно нагласено.

7

?

преди 4 години

Мавродиев и ББР финансират Пеевски след КТБ.Това им е основния бизнес. Какво не разбрахте. Как ще свърши ли.... Зле.

6

Не извратен тип

преди 4 години

2ОО5 Г Борисов лобира СИК да събира 10 000 000лв задължения към Глобул.Борисов е престъпник който ще свърши като Кадафи а дебелия звяр от ДСП ще се самообеси след карантината.След карантината започват действия за ликвидирането на Пеевски и Борисов от влатовите лостове на държавата

5

Анонимен

преди 4 години

Някой продал несъбираеми вземания на държавата. Сега държавата ще трябва да праща мутроколекторските фирми да събират и да работят за нея.Мутрите вече имат законна работа като колектори.

4

Не извратен тип

преди 4 години

Ограбват хората за да им раздават кредити,това е геноцид.Борда на ББР трябва да е на прокурор,после трябва да е даден на съд във ЕС,държавата финансира частни фирми със парите на данъкоплатеца което прави мин на финансите и премиера престъпници.След края на карантината ще изметем тази свинска чума на Пеевски и защото зад Пеевски стои САЩ.

3

Анонимен

преди 4 години

Интересно кредитите на тези банки на кой са и дали недвижимити имоти са казина? И киоски.

2

Анонимен

преди 4 години

До За 80 процентаповече сте от 80 процента

1

За 80 процента

преди 4 години

СДС беше предвестник на ГЕРБМуравей е прав, ама да го каже на Герберастите...