468

Професионалист

преди 4 години

Смирете се господа Генерали,в името на българския народ,стъпете здрави на земята и накрая заедно с ВАС да излезем от кризата!

467

Анонимен

преди 4 години

Гладни хора е имало винаги от както свят светува...Това,че сега си стоят в къщи и чакат някой да им реши проблема си е лично техен проблем...

466

СЕРЕГЕЙ

преди 4 години

БРАВО РАДЕВ,СТРИКТНО ИЗПЪЛНЯВАШ УКАЗАНИЯТА НА МАКАРОВ-ГЕНЕРАЛГУБЕРНАТОРА НА ЗАДУНАЙСКАЯ ГУБЕРНИЯ.

465

Анонимен

преди 4 години

Мисля че пенсията на президента е достатъчна за да преживява в тия трудни времена 1200лв+1000лв генералски е достатъчно за двучленното президентско семейство. Десито няма да има необходимите и пари за паpцалки но ще бъдат спасени много бедстващи хора. Така че президентската заплата не е много нужна на президента.

464

Анонимен

преди 4 години

Браво на Радев-мачкай ги човече,както те мачкаха ушите на Тошо

463

Анонимен

преди 4 години

Браво Радев ,само така ,критика,след критика ,това заслужава Тиквун!Преди години ни назначи за президент онова послушно мекотело,което Боко полагаше по врата по време на пресконференция и от Президенството се сипеха само похвали към мъдрото управление на вожда!След това реши да ни пробута майка на нацията,жената-мъж която също слушкаше Боко!Да,ама ,не народа не толкова глупав!Радев със сигурност губи доверие ,но и Боко губи самообладание и си изпуска нервите ,което си е добро постижение за Р

462

Анонимен

преди 4 години

Дончев мислехте за по умен ,но днес като те загледах и видях че тикват ти е узряла ,като на шефа ти и двете са за късане

461

Личен пример Радев!

преди 4 години

Радев отсече: Мерки, за да няма гладни хора, гладният ще излезе на улицата!Предлагам мярката заплатата на президента от 15 хил. лева да се раздели на 30 гладни самотни пенсионери с по 200лв пенсия за да не излизат на улицата да протестират и без друго президента никаква не я върши освен да говори глупости.

460

Анонимен

преди 4 години

Как е на борсата ,намаля ли народа ?Мерките са взети, парите и те !

459

Веднага

преди 4 години

крайно време е да се намеси и държавата по-решително и финансово и организационно. И погледна въпросително Доктора а той вика аааа от държавата имаме всичко за сега.как него плесна зад врата незнам.

458

Анонимен

преди 4 години

Ало шайката ,нали си знаете

457

Анонимен

преди 4 години

Плевналиев къде е в цялата работа с даренията милионерче с държавна пенсия ! Лошия пеевски го надцака ..........срам и позор за лицето плевналиев

456

апо

преди 4 години

Гледах новините и видях изказванията на президента......Занемях ! Поредна порция братвежи и словоблудства процедени с нескрита злоба , завист и омраза.Още повече ме озадачи как един тежко комплексиран , подтиснат , изолиран черноглед меланхолик с мания за тотална власт и величие се е "загрижил"за психичното здраве на народа ?!!Капак на всичко беше строевата подготовка - занимание за ефрейтори и старшини , генералите се занимават със стратегии , но за това е нужен капацитет и интелкт .

455

Анонимен

преди 4 години

Грабим Ежедневно Република БългарияГарантирано от ГЕРБ

454

Анонимен

преди 4 години

Тази ситуация която създава ББ с Президента е за отвличане на вниманието ,*** народ хвърлят му парче хляб и той пуска коала с месото . Здравеопазването разпиляно , Икономиката разпиляна , Племето българско и то разпиляно по цял свят , Армията разпиляна ,Учените в БАН бяха наречени ненужни старчета , културата и тя.Повече от 10 години управлява ББ и ГЕРБ и сега Радев е виновен , Виденов, Орешарски , комунистите виновни ,ти като не си от тях г-н Борисов ,какво свърши?

453

Анонимен

преди 4 години

Всички му викат: Предложи нещо.Ама как да предложи като нищо не разбира.Той веднъж каза на Шипка че няма вирус и 100 пъти пишман стана.

452

Анонимен

преди 4 години

Поведи ни президент Радев ...към Свободата !!!! С нами БОГ и Армия !!!

451

Анонимен

преди 4 години

Прав е Борисов, ча Радев е като дърта свекърва на която целия Свят й е крив и го проклетисва.Коронавируса няма да затрие България, но този със сигурност ще я погребе, ако му се позволи !

450

Анонимен

преди 4 години

Германия са 19 април,каза Меркел ,учиници тръгват на училище,ресторантите ще работят,някой да каже за нашите починали 23

449

Мръсното Майче

преди 4 години

А може ли Клепоушко да ни покаже платежното с което е превел парите, извлечение от банковият трансфер и документ за приемане и осчетоводяване на дарението.Ние знаем, че Радеффф и обкръжението им са лъжци. Нека докажат обратното.Защото аз твърдя, че Решетников му е дал 1 милион евро за прецедентската му кампания и ще го докажа със документи когато и той докаже, че е дарил заплатата си.