20

Анонимен

преди 4 години

Дано има истина в новината.Хората мислят за лекарства, докато *** вярва, че ракията ще му помогне срещу вируса.

19

Анонимен

преди 4 години

Няма лекарство !!!Спрете да лъжете хората !!!Трумпи преди 10 дни обяви че имал "Game changer" и той бил .....хинина!?!?Лекарство на 75 години в синтетичната му форма?!?!А вчера каза че спасение НЯМА и десетки хиляди американци ще загинат.Престанете с фалшивите нУвини !!!

18

Анонимен

преди 4 години

Руските учени до къде са с проучванията ;)?

17

Акъл даваш гледам

преди 4 години

До ДжоИ кво предлагаш да направим срещу вируса?

16

Анонимен

преди 4 години

От името на всички пара.мара.бара.зити:Да живеят Австралийските "учени" - най-учените "учени" у света!!!!!

15

Анонимен

преди 4 години

По тази логика и диатомичната пръст лекува.

14

Мркетингови новини

преди 4 години

Или австралийците бъркат болестта или има залежи от нещото дето трябва да се продадат.

13

245

преди 4 години

Да я тестват у нас първо върху заразените трима депутати, домусчиев и оня от общинския съве тна София- сами се подложиха на риска.Ние слушкаме ,стоим си вкъщи

12

Джо

преди 4 години

Не споменават лекарството, предполагам за да не хукнат всички да се презапасяват и някое гето да не въшляса, но лекарството се нарича Ivermetcin. Проблема е, че много лекарства са напълно успешни ин витро, но много трудно могат да се накарата да работят така и вътреклетъчно. Има супер успешни препарати, които унищожават рак ин витро, но прилагането ин виво е напълно различно. С други думи, ако загреем вируса то 60 градуса също ще го убием, но не виждам на някой болен да му нагряват дробовете

11

Шойгу

преди 4 години

Странджа ли си, манджа ли си, барна ли те ще ти омекне главата бързо

10

Lechenie s Chesqn

преди 4 години

Edna glava chesqn2 litra iaka rakiaLiagate na legloto i gledate vtoracheno v chesnovata glavaPrez tova vreme poemate rakiata na edri glqtkiKogato vidite dve chesnovi glavi vmesto edna -STE IZLEKUVANChestito!!

9

(-_-)

преди 4 години

Там е работата, че вирусологията е бая сложна материя и множество 'специалисти' се изхождат по въпроса, а малкото, които знаят бяха заглушени от всичката медийна ди а рия.. Вируса не е толкова опасен. Няма начин с ограничения да изчезне.

8

Анонимен

преди 4 години

Как мразим такива статии има лекарство, измислиха ваксина и накрая завършват с след година година и половина и то при положение ,че се ползва от 30г. наша па са има наредба 10 абе ти конституцията нарушаваш та нека наредба те спира толкова са бавни тия администрация че немам дума .

7

Газдов

преди 4 години

Никой лекар, специалист в сферата на вирулогията не би казал обикновен грип. Инфлуенцата има много и различни щамове. Отделно лабораторни условия не са жив, човешки организъм. Тези сензации са с цел да получат финансиране за институтите, защото както и пише поне 6 месеца няма да има нищо. През това време сумати *** и уплашен народ може да си навреди с такива лекарства.

6

Хихи

преди 4 години

Статията дава широко поле на разни доморасли разбирачи.

5

Шойгу

преди 4 години

С лекарство за краста намажете Нинова

4

АнонимеН

преди 4 години

ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ Е ТОВА ПСЕВДО ЛЕКАРСТВО!!!НАКИСНАЛИ КОРОНА ВИРУС В ПСЕВДО ЛЕКАРСТВОТО И ТОЙ ГО УБИЛ ЧАК СЛЕД 48 ЧАСА!!!СЪЩИЯ ТЕСТ С ЙОД ВЕРОЯТНО ЩЕ ГО УБИЕ ЗА МИНУТИ!!!ВСЕКИ СЕ ОПИТВА ДА СИ ПЛАСИРА МИЗЕРНИТЕ ЛЕКАРСТВА ДОРИ СЛАБИЯ ХИНИН СИГУРНО Е 10 ПЪТИ ПО-ДОБРО ЛЕКАРСТВО ОТ ТОВА!

3

Анонимен

преди 4 години

Руснаците пък борят вируса с даларгин.

2

Анонимен

преди 4 години

Има логика, вирусът си е вид пaразит, сега си мисля някой пестицид на Монсанто дали няма да свърши същата работа.

1

Умунолог

преди 4 години

Може да се пробва над краставото племе буллгарско! Ако не излечи Ковида, поне ще им излекува крастата!