100

Баш туриста

преди 4 години

Няма какво да квичите, който иска да иде на планина може и сега да иде. Има толкова места за качване като се избягват КПП-та че ви е бедна фантазията. Ама се иска ходене, ни мой тъй с автомобило. А по забутаните пътеки по скоро динозавър ще срещнете отколкото полицай. Никой не ви спира да ходите, ама вие искате хижичка, кебапчета, та ако може и на Черни връх с колата да се качите.

99

Анонимен

преди 4 години

Витоша е добре да е отворена. Чист въздух, движение, красива природа.

98

Сссссссссссссссссссс

преди 4 години

Малко след май ще се отвори но май.... Огнището в Европа е тръгнало от ски пистите в Австрия и Франция!

97

Айшето от Сливен

преди 4 години

*** как ш затварат Витоша ба? Я откъде че берем дърва,коприва и летото боровинки - ама дее.

96

Анонимен

преди 4 години

герберите наплюхте Витоша, само и само да е блокадата

95

кака Павлинка

преди 4 години

Много обичаме с моето куче да се разхождаме по Витоша и да си пишкаме и ачкаме на чист въздух....Много е здравословно!!!

94

Край

преди 4 години

Ходил съм из Витоша и Рила - тумби от роми не съм срещал. На планина ходят хора които не щат де се врят като овци в другите хора.

93

ха ха

преди 4 години

Пише се Бойко, чете се Борисов - що е то?!? Що слагате минуси бе, нали било страшно навънка - ей го на, Бойко каза да не си играете на жмичка. Той ще ви пази от вируса бе, той и оня другия 'Генерал' дето чете от листчето статистиката на кръгъл час. Или не е страшно? Ми излизайте на Витоша бе, някой да ви възпрепятства насилствено? Ама си пригответе по едни 5 бона, че гербавите чакали са изгладнели, че май се застреляха и в двете капачки с тези 'мерки' и сега им светна, че доходи - няма!!

92

Анонимен

преди 4 години

Планината, да не излиза!Поне до второ нареждане!

91

Гаро

преди 4 години

Хайде на Витоша!?.Ни превоз ни лифт нито дявол. А като се добереш с последни сили като някой дезертьор до х.Алеко ще можеш да се насладиш на недоварен боб,някакви лошо качество 2 - 3 манджи и....свръх солени цени. Преспиването в хижата,ако ви разрешат е болезнена авантюра....Аванти Трояни.

90

ха ха

преди 4 години

Нали искахте да ви спасяват герберастите бе ? Нали искахте мерки, къде била държавата, къде било правителството? Е, те ви на - мерки, спасение. Така ще си стоите - под домашен арест. Ще си циврите по фейсбука и по форумите и ще псувате. И ще си чакате да си умрете у вас, ама поне - спасени!

89

Тенгрианин

преди 4 години

За написаното от 82 моите поздравления. Тази земя е наша и правото на българите над българските планини и светилища е свещено. И няма какво да се молите на тия уpoди.И не забравяйте че в планината градските закони и подзакончета не важат

88

Анонимен

преди 4 години

В никакъв случай да не се отваря. Трябва да бъдат въведени смс-и за излизане от дома който да струва 10 лв и да важи за 1 час! Кпп-та и проверка на всеки един който иска да премине поне 10 мин проверка! Който наруши правилата да бъде арестуван и глоба от 10 000 лева! Аз съм с теб пожарникарю! Аз вярвам в теб и съм с теб! Ти пожарникарю си мойта гордост и аз се гордея с теб и напълно те подкрепям.

87

Ттт

преди 4 години

Така е, планината е нещо прекрасно, но проблемът идва от това, че през уикенда на Витоша е като на Витошка - г.з до г.з.

86

Гаро

преди 4 години

На тия които ми чаткат негативни точки,препоръчвам да се качат до 7те Рилски езера но с найлонов чувал за да съберат отпадъците там и да видиме дали ще им стигне един чувал само....

85

Анонимен

преди 4 години

Болни от стрес и преяждане, изтрещели, обеднели, такива ще се събудим след края на карантината. Показахме, че можем да спазваме мерките, защо вместо да има постове, които да ни връщат, да не следят да няма струпване? По-безопасно ли ви е по магазините, където по неволя се бутате с други?!

84

Гаро

преди 4 години

Витоша луксозната тоалетна!!!

83

123

преди 4 години

На олигархията и трябва евтина работна ръка. Убиха дребния бизнес и сега има стотици хиляди безработни които ще са готови да работят за 400-500 лева за да оцелеят. Работодателите се радват че има голяма безработица щото ще дават малки заплати. Боко служи на едрия бизнес, а не на народа.

82

84

преди 4 години

*** кой те спира да гълташ таблетки бе? Даже напротив, хълтай!

81

ха ха

преди 4 години

До 79Да, тия гадни лекарства и ваксини - ако ги нямаше, нямаше да има нужда и от доктори, болници, апаратура. Дай ми ти на мене якУ сланина, ракия и чесън. Ама виж ся, нещо статистиката не излиза - в БГ май хората най-болни, а сме с най-слабо здравеопазване. Що тъй? Нали тез доктори билЕ вредни? Ми чи то ако беше тъй, в България никой нямаше да се разболява, пък то - на?!?!