134

Анонимен

преди 4 години

До Да каже,аПрезидента е дарил заплатата си на община Видин.

133

Да каже,а

преди 4 години

Що любимият на група *** Президент не каже с колко да се орежат депутатските заплати?Нали все не харесва мерките и все говори,ама нищо не казва? Ей ся е момента да отсече-толкова! Ако му позволи другарица Нинова де...

132

Shshs

преди 4 години

До Анонимен 134 - Поздрави F-ACT - НЕПОПРАВИМИ РОМАНТИЦИ (с ЖЛЪЧ и ГРИГОВОР)

131

Shshs

преди 4 години

До Анонимен 134 - Безрботен съм и имам 500лв докато си намеря нова работа, но не обвинявам политиците а седя и уча ексел. Бъди и ти непоправим романтик - бъдещето е концепция основана върху индивидуално мислене. Като искаш добър живот гледай тези които живеят добре аз например намирам взимам муза от кучето си: 15 години купата му пълна, а то яде колккото му е нужно, пие само вода и си играе със себеподобните, а не с телефона, не ходи на екскурзии, няма раса и държава. Истинско ЖИВОТно не човек.

130

гражданин

преди 4 години

Възмутен съм че пенсионери с минемални пенсии правят дарение на болници то държавни служители с пенсия и заплата негудуват че им се иска освобождаване от работа .

129

B.B.

преди 4 години

До лошо другариТъпанар, той дари пари на Враца, но медиите не писаха нищо. Чети !

128

Абе...

преди 4 години

Още..В закона да се запишеЗа двпутат може да бъде избиран , който докаже доход или имущество за над 5 млн , че по време на работата ( нали е в името на народа) не се получава заплата , жилище , автомобил - държавни!!Иска да служи от любов към народа+ ето!!..Ако все пак има желаещи да бъдат избрани- това са условията

127

Анонимен

преди 4 години

депутатските заплати са трохи в сравнение с милиардните кражбитова е проблема ако страната ни е закъсала за 10 милиона - джобни пари за някои обирджииняма проблем затваряме парламента и всички проблеми се решават от само себеситова с депутатските заплати си е димна завеса за прикриване обогатяването на тия дето ще гласуват поредния милиарден кредит

126

Бачо Илия

преди 4 години

До до 135 Да напомня, че президента нито определя заплатата си, нито броят на антуража. Същото важи и за премиера.

125

Анонимен

преди 4 години

издръжкта на гербавата хунта е милиарди на годинастига сте се заяждалис президента да не си е направил апартамент с асансьор или с вертолетна площадка или пък вила в барселона - много ги знаете ама за тия луди харчове нито дума - що така

124

12_5

преди 4 години

Всеки месец по жребий се изтеглят 10 депутати , които честно да изкарат месеца с минимална ( айде по хлабаво)със средна заплата. Без да ползват буфера си спестявания или от бизнеса си!!! Честно по човешки. Като в края на периода дадат честен отчет!! Това ще има мярка да ги отрезви и да знаят как живее народа!!

123

Анонимен

преди 4 години

на тоя дето се е нагушил с милиони субсидия не му трябваи като я отреже - убива конкуренциятачиста работа

122

Анонимен

преди 4 години

тия гербави крадци дето не живеят от заплатисега са тръгнали да се правят на благодетелигоспод да ги награди за алчноста и нахалството имкрадат милиарди и ще спасяват българия с хиляди и народа да им бил благодарен ще е доволен народа ако господ ги зарови

121

до лошо другари

преди 4 години

Президента за твое сведение дари пари на най-бедната община в България, Видин за разлика от управляващите ***, които не им пука.

120

Анонимен

преди 4 години

До ShshsВ България е трудно дори да разпределят, и съберат, суми за ремонт на общите части в блока, където живеят. Веднага има протестиращи:" Мен ремонта на покрива не ме вълнува защото съм на 1, 2, 3 етаж", " Аз не ползвам асансьор и няма да платя", " Петрова да плаща, аз съм на минимална заплата и нямам пари", "да плащат ония с кучетата".... Няма как тези хора, а депутатите са представителна извадка, да бъдат различни. Ако вярваш, че това е възможно в България, значи си непоправим романтик ..

119

Анонимен

преди 4 години

На тези измислени хора само това им е в главата, как да лапат. Тихомълком си гласуваха вдигане на субсидия, въпреки несъгласието на народа да получават такива суми. Както пенсионерите можа да карат с по 200-300 лв., така и на тях им е достатъчен 1 лв. субсидия, те да не са нещо повече от пенсионерите или работещите с минимална заплата. В Германия може, а наш *** не можел. Щом е бедна страната ще вземат и те бедно. Тези заплати са твърде високи за работата която вършат, хайде стига вече наглост

118

Shshs

преди 4 години

До 126 - По моята логика се намираме в кризисна ситуация и примера ти е много *** и изваден от контекст. Като се възстанови нормалният режим на работа на държавата да взимат колкото искат. Не ги определят децата, а ги определя човек с лична отговорност към обществото няма Шведи, няма Турци това са тъпотии с които си си пълнил главата като дете. Има човеци с мисъл и хора простаци Гледай колко си жалък, темата е за заплати в момент на криза ти пишеш за връзкарство. Ти си много чао в главата.

117

Зозо

преди 4 години

До Shshs ......Аз съм на 29 и разсъждавам въз основа на наученото от баба ми, майка ми.....Уааахахахаааааа, нимоа...... е тва е :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Хвърлям си дипломите и специализациити и обученията :)))))))))))))))))))))))

116

Анонимен

преди 4 години

До АнонименДа, безспорно от БСП са най-големите популисти в България. Четох речта на г-жа Лъжа, която искаше заплати да получават само при работа..... Питам се, дали тогава пак ще иведе стадото на БСП от Народното събрание, и дали тогава дУпетатите от БСП взеха заплати????

115

Анонимен

преди 4 години

A иначе с капиталистическите заплати какво става, ще ги дочакаме ли след 30 години демокрация. или да чакаме още 50 години?