118

Анонимен

преди 4 години

Е, сигурно тия които го пуснаха не са знаели за БЦЖ имунитета?Съмнявам се, да измислиш такъв "перфктен" вирус и да не знаеш елементарни неща, известни още от 2003???

117

до140

преди 4 години

Всички са ваксинирани, няма братя, няма сестри.

116

шшт

преди 4 години

"Аз не съм вирусолог и епидемиолог, но..." - стой си на *** и не се бутай там , където си некомпетентен. Сега чакам мненията на професори по философия и строителство...

115

Анонимен

преди 4 години

Помислете реално колко време сме в домовете си?За това време колко се заразиха и колко починаха?Явно или сме суперизпълнителни,в което се съмнявам или нас българите и да ни хваща го караме без да усетим.За толкова време трябваше да хвърчат линейки и труповозки по цялата страна.БЦЖ ни помага аз друг отговор не намирам.Е ''братята'' от махалите,които не са ваксинирани заболяват и се прибират от чужбина,но българите не!

114

D

преди 4 години

Българинът винаги е бил изложен на голямо натоварване, стрес и тежки условия, затова е издръжлив, сега един коронавирус ли ще го уплаши.

113

Анонимен

преди 4 години

Човек върви по улицата, размахва ръце, вика къш, къш, казвайки че гони крокодилите. Казват му, че крокодили няма. Е, затова няма, защото ги изгоних.-------------Гениално! Точно това си мислех като съобщаваха, че пик може и да няма.

112

Анонимен

преди 4 години

Няма да се плашите, всичко е наред. Ще вземем едни пари от ЕС.

111

ivailo

преди 4 години

Естествено, че епидемия няма !! Само гологлавия генерал, и *** Банкянски се мъчат да ни убеждават в обратното, но истината започва да излиза наяве.

110

Българин

преди 4 години

Вируса не ходи по животни.Затова в България има вирус тук-там.

109

Анонимен

преди 4 години

Пика е в момента това е.След Великден ще пада броя на заболелите,а и се стопля тоя вирус на жега не вирее,особено сред ваксинирани с БЦЖ.

108

ГЕРБ Е ЧУМА

преди 4 години

ГРАБЛИВАТА ШАЙКА НА КРАДЛИВАТА И ПРОДАЖНА ТИКВАТА Е НАЯСНО,ЧЕ ПАДНЕ ЛИ КАРАНТИНАТА ПАДА И ТИКВАТА И СИ ОТИВАТ И ТЕ ,ЗАТОВА ГЕРБАВИТЕ *** СА ТАКА АКТИВНИ ПО СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ И ФОРУМИТЕ И НЕ СПИРАТ ДА СЕ ПОКАЗВАТ ПО НАПАЗАРЕНИТЕ ОТ ВЛАСТТА ТЕЛЕВИЗИИ КЪДЕТО ПОСТОЯННО ВИ ПСИХЯСВАТ С ПЛАШИЛОТО НА КОРОНАВИРУСА,ДЕТО ВЕЧЕ ПОЧТИ ВСИЧКИ СМЕ ГО ИЗКАРАЛИ НА КРАК

107

Анонимен

преди 4 години

Нещата не са точно така, както ги описва професора. Засега в България заразата се внася от чужбина и за това мерки няма. Има мерки, които да спрат вируса да се разпространява в България след като вече е влязъл. БЦЖ и ПортугалияКъм момента в Португалия има 11278 регистрирани случая, 295 починали, 75 възстановили се, регистрирани случаи на 1 милион население са 1106. За сравнение регистрираните случаи на 1М население в САЩ са 1018, Испания 2816, Холандия 1042, България 78.

106

Анонимен

преди 4 години

2029 - "Очакваме всеки момент, следващите 2, 3 седмици да е пика на епидемията " - Боко

105

до 127

преди 4 години

Абе не ви ли омръзна с тия глупости. как може толкова много глупости да твориш постоянно. нещо патологично има.

104

Анонимен

преди 4 години

Варите *** и правите инхалации,вируса умира от сапуна!

103

гл. шеф

преди 4 години

от. гл. шеф на тайно разузнаване. Г. ГЛ. ПРОКУРОР. НА БЪЛГАРИЯ. вписвамеви дасе провери на румен крумов йорданов. гр. кюстендил. ул. гърлянски черешарник.10. компютъра. от спец службите. защото съседите и свойте винът румен и лъжът че румен вписва тези съобщения румен нищо не вписва. ние съкретно тайно [ разузнаване ]

102

Анонимен

преди 4 години

СЛЕД КАТО БАЛОНА С ДОЛАРОВАТА ЕВРЕЙСКО-БАНКЕРСКА ИКОНОМИКА СЕ СПУКА И СЕ ОЧАКВАШЕ ХОРАТА ПО СВЕТА ДА ИЗЛЯЗАТ И ДА ПОМЕТАТ ТАЗИ ЕВРЕЙСКО-МАСОНСКА И САТАНИСТКА БАНКЕРСКА ВЪРХУШКА ,НАБЪРЗО ЕВРЕЙСКИТЕ БАНКЕРЧЕТА ЧРЕЗ КОНТРОЛИРАНИТЕ ОТ ТЯХ МЕДИИ И ПОСТАВЕНИТЕ ОТ ЮДИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ ОТДЕЛНИТЕ СТРАНИ ВИ СПРЕТНАХА ЦИРКА С ТОЯ ИЗМИСЛЕН ВИРУС.СЪЗДАДЕ СЕ МАСОВА ПСИХОЗА И ИЗПОЛЗВАХА ТОВА ДА ВЪВЕДАТ ДИКТАТУРА И СЪСИПЯТ СВЕТОВНАТА ИКОНОМИКА.СЕГА ПАК СЪЩИТЕ БАНКЕРИ ПЕЧАТАТ НОВИТЕ $ С КОИТО ЩЕ ИЗКУПВАТ СВЕТА

101

Анонимен

преди 4 години

до 124Ти се гръмни,отърви ни от присъствието си моля!Такива като теб са ненужни!

100

Анонимен

преди 4 години

до 120 ракВъпроса си го задаваме на кого е изгодно и не стигаме до логичен отговор.Моля просвети ни!

99

до 116

преди 4 години

Ами вземи се гръмни като си зле, какво "смяташ" тук!