35

ддд

преди 4 години

Поне пишете грамотно...;)'След като изпушил цигарата си мъжът отишъл до парапета на реката, която се навира на метри от дома му, за да допуши цигарата и допие кафето.'

34

имало е и ще има

преди 4 години

Нека не забравяме, че тези които ловят и глобяват са едни от нас. Пием си кафето с тях където се вика. Така че, като мине карантината и понеже си ги знаеме, тях да продължиме така лекичко да си ги държиме под карантина. За всеки случай.

33

до анономна

преди 4 години

В другите държави, уважаема повечето закони са мислени. При нас не са.

32

до анонимна

преди 4 години

НИТО ЕДИН парк в Дания, Швеция, Норвегия и Финландия не е затворен!!! Така че, по-кротко с европейските държави! Или изброените не са в Европа?

31

анонимна

преди 4 години

Всички мрънкате как трябва да има ред и законност в държавата, а когато се опитват да ви налагат ред - ревете.В другите европейски държави затова са добре, защото имат закони и такива като нас, обикновените хора, си ги спазват под страх от глоба. Затова всичко е подредено при тях.Не се намрънкахте, ей!

30

Ром"с

преди 4 години

5 000 се равнява на 3-4000 кафета по заведенията или х 2 евро по Европа =към 8 000 евра поевропейските стандарти -май няма никъде такваз глоба в ЕС или греша?Най-бедните с най-големите глоби към хората си,като мине тази истерия с тази карантина...имам чуството ,че НИКОЙ НЯМА ДА ПЛАТИ НИЩО ,ще я отменят тази глоба или пък ще се намери работа за адвокатите ...нещо по-реално 100 -500 лв ,за да могат да попълнят "бюджета" .

29

Munchen_DE

преди 4 години

Безумни са глобите, така е. И аз съм против тях.Но интересно къде е бил изхрърлен въпросният ***? В реката ли? Ако е така, то такава глоба трябва да има и извън извънредното положение!

28

Вчера

преди 4 години

по една ТВ гледам в ромската махала на Пещера, се събират на тумби, ама никой не смее нищо да им каже. Иначе на метри от дома - глоба! Няма ли комисия за защита от дискриминацията?

27

Анонимен

преди 4 години

Мъжът е категоричен, че ще обжалва наложената му глоба и се надява тя да бъде отменена или поне сумата да се намали.----------------------------------------------Никакво намаляне, майна - тази абсурдна глоба трябва да се отмени

26

Не

преди 4 години

само обжалване, а дело персонално срещу написалите глобата. Гонят вече и рибарите до водата. Ама това е от глупост! Река Марица не е парк, а природна забележителност! По 30 човека в автобус не е проблем, а край реката е опасно!? Баси!

25

Анонимен

преди 4 години

Тоя 100%е от илекторатя на радеФ

24

Анонимен

преди 4 години

Ченгетата в Пловдив май най-много се престарават :(Пловдивчани като цяло са готини и будни хора, надявам се да не се оставят да ги мачкат

23

Край

преди 4 години

Никой няма да плати тези глоби. НИКОЙ. Така че излишно се пънете. И тия дето ги пишат и тия дето новини правят от тях.

22

Анонимен

преди 4 години

Сега ще кажат че са разкрили повече престъпления отколкото са разкривали преди извънредното положение.

21

Анонимен

преди 4 години

Ужас!Намалете тая глоба,прекалено е висока!

20

КАТЕРИНА

преди 4 години

До АнонименАма едни журналисти, едно чудо...явно статията е написана от някой шестокласник :)

19

дедо Ташунко

преди 4 години

Хора, целта е всички да изтрещим напълно. Хора, пушете само в клозета, като спазвате там дистанция от 2 метра. Гробарите да бъдат задължени да погребват не по-плитко от 2 метра.

18

НАЦИОНАЛНАТА ЛОТАРИЯ

преди 4 години

вече има друг собственик и други правила. Явно не успяха да докопат милионите на ЧЕРЕПА. По-умен излезе от тях въпреки рекета с арестите на жена му и сина му. На всеки спечелил се раздава фиш за 5000 лв

17

Анонимен

преди 4 години

Понякога има хора които следят дали някой е седнал на някоя пейка в парка и са готови да го обадят.Точно заради това сме били 5 века под турско

16

Анонимен

преди 4 години

ето как ще се напълни хазната, с ГЛУПАВИ ГЛОБИ...