22

Анонимен

преди 4 години

Ех тая Русия бе :) човек ще реши, че това е някаква магическа приказна страна където законите на времето и живота не съществуват и всчко е пей сърце и живот:) Особено пък ми е забавно като посетя някоя русофилска група в Фейсбук и като видя къде живеят всичките които реват против ЕС и НАТО... всичките живят в страни от ЕС и НАТО никой не е избягал в тази любима Русия и всеки път като ги питам защо ме банват :)))

21

Анонимен

преди 4 години

До СкептикНикой нищо не лекува в Русия. Може да го използват за намаляване на симптомите, но не гаранция. То ако става въпрос и в Китай и Италия лекуват с всякакви други комбинации, но категоричен лек няма.

20

Анонимен

преди 4 години

До СкептикМи като няма топли новини от Русия какво да правим сега?

19

Анонимен

преди 4 години

"откритие, който"Запазена марка на днес.бг.

18

Скептик

преди 4 години

***, стига с тези "топли" новини от САЩ де. То ако не лижете нечии газове не мижете. Това за протеините които инжектира в клетката го пишат от месец хората в ютюб. То и ние станахме "специалисти" вече. В Русия лекуват с Коветра - лекарство за ХИВ. Другаде с този диоксиклорохим и цинк. Китайците също си имат нещо.По добре направи едно проучване какво стана с онзи човечец от Бургас, който миналата година го разследваха че продавал таблетки ММС - хлороксид.

17

Анонимен

преди 4 години

До 18Това пък как го реши?

16

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Абе 100 пъти хората ви казаха, че стадния имунитет не е решение, защото една от главните причини за смъртност при Ковид 19 е спесиса. Това се получава когато имунната си система до такава степен започва да се бори с вируса, че започва да изключва жизнено важни органи и се получава натравяне на кръвта. Ти като си толкова ербаб отивай в болницата го хвани и се спасявай ама недей дава акъл, че като те знам кой си нямаш много.

15

Анонимен

преди 4 години

Вирусът в Европа ще измутира ускорено, като грейне слънцето, щото ултравиолетът ще почне да го осакатява. Мисля, че ще се клекне до 3-4 седмици, ако се оправи времето.

14

Анонимен

преди 4 години

До 10И защо си мислиш, че френския вирусулог е прав? Защото е френски или?

13

Гост

преди 4 години

До 13 Ако искаш да го преболедуваш и ти ,запиши се доброволец санитар в някоя болница,а не само да пишеш от дупката в която си се сврял

12

Анонимен

преди 4 години

Клетката е инициатор на приемането му в вътрешността си. И основния механизъм за репликацията му, също е заложен в клетката. Там се извършва и мутацията му. Т.е. нищо не зависи от вируса.Нещо не е наред в цялостната представа за борба с вирусите. Вторачени в поредния препарат за блокиране на вируса, се изпуска нещо свързано с общото функциониране на цялостния организъм. И въпреки че за момента това изглежда прагматично, за в бъдеще ще има отговори и на този въпрос.

11

Анонимен

преди 4 години

Brad институтът работи и върху СПИН, по същата технология. Освен това почнаха производство на тестове по около 5000 на ден. Бачкат като за световно. Имаме българи там.

10

Анонимен

преди 4 години

До 6 ОСТАВКА,СЪД, ЗАТВОРХайде дай ни пример като се самозаразиш с вируса и видиме придобития ти имунитет

9

Анонимен

преди 4 години

До ОСТАВКА,СЪД, ЗАТВОРМангъров НЕ Е прав..Френски вирусолог: Ив Годен Коронавирусът ще циркулирапоне 2 години. Има риск от вторавълна

8

Анонимен

преди 4 години

Не знам за слабите му места.Но силната му част е ,Високо психологическа върху раята! Рая се командва с пари и вируси!

7

Анонимен

преди 4 години

Това ще го прочетат, цялото... около 5 % от хората, които отварят сайта, а ще го разберат около 0,1 %...Както и да е. Лек понеделник, макар, че за мен вече всички дни на седмицата са понеделници..

6

Анонимен

преди 4 години

Ако така е работено последните 20 години отдавна щяха да са преодолени тези болести...

5

Анонимен

преди 4 години

Номер 1, това е за ТЕБ - Излекувайте света. Амин https://youtu.be/PBB4s3vEV0g

4

психопат

преди 4 години

До 666

3

Анонимен

преди 4 години

В Русия масово започва да се прилага ранната диагностика. Подготовката за Парада на Победата върви с пълна сила. На всичките 15 000 участници по 3 пъти на ден им мерят температурата