325

Анонимен

преди 4 години

До славянинНе може,както чета на много места,това е биологическо оръжие и е най-добре да си стоите у дома,вируса наистина е много опасен,навлиза в кръвта и поразява вътрешните органи и дори мозъка,не само белия дроб и бъбреците!

324

НАРОДНО СЪБРАНИЕ

преди 4 години

СПАЗВАЙТЕ ЗАКОНИТЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ !!!ХОДИТЕ КЪДЕТО ХОДИТЕ - ПРАВИТЕ КАКВО ПРАВИТЕ - НО ЗНАЙТЕ ЧЕ НИКОЙ НЕ ВИ Е ДЛЪЖЕН НЕКА ВСИЧКО ДА БЪДЕ В ГРАНИЦИТЕ НОРМАЛНОТО... ЗАЩОТО ВСЕКИ КОИТО ЗЛОУПОТРЕБЯВА ЩЕ БЪДЕ НАКАЗАН !!! НАЙ-ЛЕКОТО НАКАЗАНИЕ Е - ГЛОБА !!!НАЙ-ТЕЖКОТО НАКАЗАНИЕ Е СМЪРТ !!!ВСЕКИ ИЗБИРА САМ СВОЕТО НАКАЗАНИЕ ИЛИ ДЕ БИ МИРНО СЕДЯЛО НЕ БИ ЧУДО ВИДЯЛО... СПАЗВАЙТЕ ДИСТАНЦИЯ И ЗАКОНИТЕ ВСИЧКО ЩЕ ОТМИНЕ !!!

323

Анонимен

преди 4 години

ЕНП = ФАШИСТИ !

322

ПРЕСА

преди 4 години

ЗАНУЛЕНИ СТЕ ДО ЕДИН СЛЕД 15 МАЙ ЩЕ ГОВОРИМГЕРБ Е МАФИЯ ПОМНЕТЕ

321

Тест

преди 4 години

Май в Германия се тестират. Май по този път ще върви и Русия. В Русия произвеждат също тестове за вируса и за антитела

320

ББ

преди 4 години

г-н гИнирал с тая СС униформа и с това поведение всявате повече страх и ужас,Народа ни е отговорен,спазва правилата предписани от СЗО,не ни вменявайте,че сме идио.и и ставаме единствено за платци на дългове на мафията,че дължим животите си на "дарителите"ни ограбвали ни последните 30 г.,политически кампании по време на чума са неморални..лекар или генерал сте??

319

Анонимен

преди 4 години

Тонката, честит рожден ден!

318

Анонимен

преди 4 години

хаха с тези придружаващи заболявания на *** ли ви правят хора... много са малко здравите хора в българия. много от нас дори не знаят от какво "заболяване" страда.

317

Бай Коко

преди 4 години

Невидим враг, невидими болни, невидими умрели.

316

само питам

преди 4 години

Щаба да каже какви мидикаменти е вземал Кирил Домусчиев да се излекува от короновируса

315

До 344

преди 4 години

Дай една снимка или видео от тези чували.

314

Анонимен

преди 4 години

Тъй като съм от натирените да си стоят в къщи сутрин спя поне до 9 ч., въпреки, че стандартно ставам между 7 - 8 ч.Спя до 9 ч. защото ми омръзна да гледам тая ГОЛОГЛАВА ЧУМА да ми съобщава колко били заразени, колко били умрели, кой откъде бил, откъде дошъл и как е прихванал заразата. И как те броя, броят ...1000% съм сигурен, че в България в момента няма нито епидемия, камо ли пък пандемия! И все пак не искам да дърпам дявола за опашката и се надявам Господ да пази България!

313

Анонимен

преди 4 години

До Поручик Ржевски пожарникаря и погребалния агент 'отговарят' само за тези с короната, за другите - Господ се грижел...30 000 хиляди починали до сега българи от началото на годината - 19 (може би) със корона вирус! Ама що да не земат още 10 милиарда заем? Ще го"усвоят" за минути!

312

Щирлиц

преди 4 години

До Анонимен 330Медицинската ...обосновка се свежда до: Аз съм дал,Аз съм наредил,Аз съм ви платил....Пределно ясно е.

311

До до Славянин

преди 4 години

разкажи и за 'глобите' - от 5 до 150 евро - и то след ако не изпълниш полицейско предупреждение. Разкажи!

310

Сержант

преди 4 години

До края на май, тази лудница ще приключи.

309

Анонимен

преди 4 години

БГ- всичко свърши.

308

Поручик Ржевски

преди 4 години

На месец в България умират около 9000 човека. Очаквам да проверим има ли увеличение на тази бройка за Март и за Април.И ако няма, ще бъде ли така добър главния пожарникар да послуша вирусолога доц. Мангъров и да прекрати цялата тази лудница?

307

Анонимен

преди 4 години

В Kитай се установи 3 пъти повишаване на агресивното поведение и насилието по време на блокадата. Това ли иска г-н Мутафчийски и в България да стане ? Решението до 13.5. своеволно ли е или има някаква научна медицинска обосновка ?

306

Шаши

преди 4 години

Славянин: А поздрави на Бил Гейтс за китайския грип-кога ще се пращат. Нещо не се ли чува.