14

ОНЯ СЪЩИЯ

преди 4 години

<html><body><!--StartFragment--><p>Внимание! Не искам да ви плаша и да създавам паника, но Световната Здравна Организация (СЗО), съобщи лошата вест, че се е появила нова изключително опасна пандемия. В Света с бързи темпове расте количеството на здравите хора. Те вече са стотици милиони в Китай, огромно количество в Италия и Европа и са милиарди по целия свят. Хората заразени с вируса на здравето са крайно опасни. Те не купуват лекарства в аптеките, не ходят по болници, не разговарят за болести, занимават се с<span class="text_exposed_show">ъс спорт, хранят се здравословно и на

13

Анонимен

преди 4 години

Имайте в предвид, че, ако сте заразен ще ви поставят под карантина докато се излекувате и след това ще ви държат още 28 дни в изолация. Кой ще плаща сметки,заплати,ипотеки и други задължения?

12

до Христо Христов

преди 4 години

Господине, германците имат критични 3936 човека, италианците имат 3994. Легла имат италианците, но пациентите им са много по-възрастни. И със свободни респиратори някой не ги включват защото са на по 80+ години с рак или сериозен диабет, и му трябват месеци на респиратора да оцелее. Те заразиха старческите домове и болниците първо и стана цунами. Статистически стигнеш ли до респиратор над 80 само 25% оцеляват. Не са легнали на респираторите, просто са реалисти.

11

!!!

преди 4 години

Познавам моята лична лекарка в Германия.В момента има много малко работа, с изключение,че посещава възрастни по домовете.Но това е нормална практика тук.Сега обаче не посещава останалите пациенти,които иначе биват преглеждани в дома.В Болниците всички операции и прегледи,които не са спешни са отложени.Приема на нормални пациенти и там е ограничен.Оказва се,че нямат работа и те.Къде е паниката,поне в Германия?

10

Анонимен

преди 4 години

След 13.05 когато социалната изолация свърши какво ще правим,та той вируса няма да изчезне,нали съществува,и ние тръгваме. Обяснете ми?Ще се правим,че го няма или да подготвят камионите по италиански.

9

Анонимен

преди 4 години

Без да правят тестове е лесно да има спад, я да правят масово като в България да им видим истиснкото дередже.

8

Анонимен

преди 4 години

В каркосрочен план май тия с карантината са прави, в дългосрочен се надявам,че няма да се обърнат нещата на 180 градуса. Сега остава да гледаме УК и Швеция как се справят. Има жертви, но нека сме реалисти, хора на по 80 години със сериозни съпътстващи заболявания. В УК казват , че само 17 са под 40 години и без открити заболявания, което на 4500 починали е много малко. На никой не му е гарантирано, че ще живее до 100 години, за добро или за лошо сме смъртни. Всеки час в България умират 15

7

Смях

преди 4 години

Ко?Не!

6

Анонимен

преди 4 години

Мерките на Борисов дават резултат, ние сме сред страните с най-малко заразени.

5

Анонимен

преди 4 години

Те германците даже не са в карантина. Работят със социално дистанциране, екипи по двама-трима, много по-лек вариант от "Стойте си в къщи, ха си си подал носа 5000 лева глоба. Какво ме интересува, че ще фалирате? Държавата ще се погрижи за вас, ама друг път!"

4

ние нямаме

преди 4 години

много заразени , защото са малко тестваните .Затова пък се бием в гърдите , че сме " голяма работа" .

3

Ген. майор Муфтарски

преди 4 години

Верно ли?!

2

kanarinapred

преди 4 години

Благодаря на бога , че по стечение на обстоятелствата сега не живея в Великобритания . Само последното денонощие са умряли над 700 човека от коронавирус в УК . В България се чуствам много по защитен . Специално в Лондон е ад . А лошото и ужаса тепърва предстоят и то много скоро до две три седмици . А как ще се плащат наеми и ипотечни кредити в УК направо не ми стига въображението . В България ние нямаме нито наеми , нито ипотечни кредити за жилищата си .

1

Анонимен

преди 4 години

Оставка на ГЕРБ