115

Хаджията

преди 4 години

Естествено, каква армия ако икономиката ти се дави ? Акъл море патки пасе, Карачанката се чуди откъде могат да се точат пари, вируса е добре дошъл за крадците.

114

Анонимен

преди 4 години

Големи ***, сте тези ,които плюете всички други,само, не и тези ,които ни управляват.

113

Анонимен

преди 4 години

А всеки истински мъж служи в казарма!А ти май си се скатал.Що така бе,Каракачан!Нямаш и военно образУвание,но много знаеш да парльотиш.

112

Анонимен

преди 4 години

То пък една измерена армия.Хората са по-вагвш от армията,дето я нямаме.

111

Шкембе чорба

преди 4 години

Изключително правдива и трагична история за ликвидаторите на Българската армияна Българската армия разказана от Каракочанов. Няма съмнение че грабежите на Шкембе войвода също ще бъдат добавени так след няколко години. С продажбите на имоти на МО край морето и с изключително некадъррната сделка за милиарди за "невидими" самолети платени изцяло предварително.

110

Анонимен

преди 4 години

Армия без население не ни трябва. Дигайте заплатите на лекарите незабавно може би 10000 на месец за да се знае че младите лекари ще останат в България.

109

Благоев

преди 4 години

В тия смутни времена,ако нямаме армия,може да получим ЕВРОПЕЙСКА СОЛИДАРНОСТ,КАТО ТАЗИ ПРЕЗ 1444 година КРАЙ ВАРНА!

108

Анонимен

преди 4 години

Изстинаха му комисионните на шишко и започна да вие.

107

Русофил

преди 4 години

Шишковците разбират,Защо трябваше да купите от скъпите USA F16,братята Руси щяха да да дават по ефтино близко за сервиз,А с тези самолети ЩЕ ПЛАШИТЕ ГАРГИТЕ С 8 самолето какво ще пазите?Щяха да останат пари за пенсий и медицина,инфраструктура.Кой ще напада бедните българи,ТЕ БЕЖАНЦИТЕ БЯГАТ ОТ БГ.

106

Анонимен

преди 4 години

ха ха че той Баце посигна на нея преди Нинов

105

Анонимен

преди 4 години

Какво да коментирам думи на агент станал министър на отбраната. Надявам се ако има българска армия от адекватни военни да сложи точка на това прасуване

104

Bg izmet

преди 4 години

КАРАКОЧАН ГЕНЕРАЛИСИМУС.НИНОВА ДЕВИЦА С МАСКА НА ВАГИНАТА СИ

103

Анонимен

преди 4 години

И всички жени между 18 и 30 години да минават 6 месеца задължителна военна повинност... докато не забременеят. Много сме зле със смъртността. Българският народ изчезва. Трябва да решаваме някак си този въпрос. Разчитаме на г-н Каракочанов

102

Анонимен

преди 4 години

"Десетки хиляди офицери и сержанти бяха изхвърлени на улицата, останаха унижени и забравени вместо да получат достойно признание за своята служба към Отечеството."Не защитавам Нинова, нито БСП... Напротив, дори смятам, че в случая Шкембе Войвода е прав, като цяло. Но определено НЕ мога да се съглася с тези му думи. Няма такова нещо като "бяха изхвърлени на улицата". Сори, обаче разни безсмислени лежачи шапчовци, тъппи, нагли и цинични, са били винаги по-добре от например един учител.

101

До Зозо

преди 4 години

До 2027 г. !?!? Кел файда след като ще ги получим пре 2026 г.

100

Joko

преди 4 години

Такива, като този вече не искам нито да ги чувам,нито да ги виждам..... Оядоха се, окрадаха ни, лъгаха ни.... Но май идва Видов ден !

99

Зозо

преди 4 години

Най - новата лъжа на *** е, че самолетите ще дойдат 2027г. Истината е, че до тогава е договора за подръжка.

98

Ха ха!!!

преди 4 години

До Tangra - това е добро! Ама не в Историческия - а в музея на Герб! Герб не заслужават да са в Историята. Както в Германия е забранен Нацисткия период на страната.

97

555

преди 4 години

Крушовица и *** се надпреварват, кой първи ще счупи ***!

96

Tangra

преди 4 години

Този път е прав. И без това няма армия.Само св чудя какво стана с американските бангии . Нещо са казали още 2 години отсрочка.Но най ми е чудно защо поискаха авансово парите ?Те тъкмо като дойдат и горе в историческия музей.