32

Анонимен

преди 4 години

Гешев ,вкарай някой в затвора ако имаш власт . Ние сме с теб

31

Ха-ха

преди 4 години

Че кога пък някой е имал доверие в българската съдебна система? Тя винаги е била един цирк, който служи на този, който плати най-много.

30

ха

преди 4 години

Че то доверието е сринато отдавна,още по времето на Цацата ,че и преди това. Ама причините са други.Корупция, подчиняване на съдебната власт от изпълнителната, използване на съдебната власт за саморазправа и прилапване на апетитни бизнеси от силните на деня и тия в сянка. Ехе..книга може да се напише..бестселър

29

Анонимен

преди 4 години

По- добре да говори за ревизията на приватизационните сделки, за завръщането на Божков, за къщите за гости и все за неща, които са му работа.

28

Ха ха

преди 4 години

Голям майтапчия,как може да се срине нещо,което го няма?Този само реклама си прави.

27

Гост

преди 4 години

До 7-Не беше избран, а назначен. Какъв избор от един единствен кандидат. Самата процедура покрай назначававето му също говори за липсата на доверие в съдебната система.

26

ivailo

преди 4 години

В прокоратурата също, както и в правителството... Въпреки стъкмистиките.

25

Анонимен

преди 4 години

Напълно заприлича на Цвък ,от първите му герберски години.Силен ,страшен ,решителен милиционер.

24

Анонимен

преди 4 години

Е той е от 20 години част от тая система.

23

Анонимен

преди 4 години

Този пък, не може и седмица да изтрае без да се появи да си прави ПР.Да вземе да се самосезира кой получаваше години наред милиони от държавата за резерва, а когато ни е нужен се оказа разпродаден на безценица и разграбен.

22

Анонимен

преди 4 години

Пушилка.Нещо като проверката на приватизационните сделки.

21

срамота

преди 4 години

Като чета написаното ,оставам с убеждението че на Гешев днес му е първия работен ден.Ама не е.Този човек наистина лъже и то много.И се прави на учуден за неща ,които са обществена тайна от поне 20 години.

20

Анонимен

преди 4 години

Ако системата работеше, каскета нямаше да е на свобода.

19

Анонимен

преди 4 години

тази система е убита. И не от вчера. Доверие няма повече от десетилетие.Прокуратурата част ли е от съдебната система?

18

К'во за ония?

преди 4 години

Плеснати през ръцете жестоко. ***! Значи имате възможност да убиете четири големи калмара - Костов, Сакскобурготски, Станишев и БПЦ. Абе лигьо кво ме интересуват дребните риби на ГЕРБ? Ти добре ли си с главата бе мухъл! Сривам банките след две седмици! И швейцарците ще пострадат! Вейл да ми е помощ! Класа, класа господа! Каквато вие нямате. Липса на индивидуална жалба до конституционния съд? Грубаааааа грешка! Конституцията е за всички граждани, а в момента не е за никой - така рече Чавес!

17

Всъщност

преди 4 години

полза от тази система за случайно разпеделение вече няма. Съдиите негласно са се разбрали, без значение при кого ще попадне делото, да бъде подкрепен по-добре платилият. Което е друг вяра в системата, просто вярваш, че човекът с парите печели делото. Когато законите си противоречат, тази система работи прекрасно, съдиите са доволни, защото все пак те не са написали закон, пробит като решето, могат да го тълкуват винаги в полза на платеца и да не са виновни, пред себе си и другите.

16

обективен

преди 4 години

4 месеца преди да го назначи Боко за гл.прокурор ,самия Гешев твърдеше че няма да се кандидатира!Факт.Как да имаш доверие на човек ,който си мени мнението?После се оказа че и Гешев е с милиционерско образование , че също е облажил от евтините апартаменти ,че и той купува имоти на името на жената с която живее.Крадеца вика: "Дръжте крадеца"!

15

Анонимен

преди 4 години

Гешев защо няма осъдени партиини Величия. СТРАХ ЛИ ТЕЕ. Ако погледнеш архивите ако погледнеш и сегашните ще ти се създаде работа до 80-ата ти годишна възраст. Или викаш абе аз нема да доживеем и до 60 ако започнем да ги съдим и вкарвам в затвора. Що така бе да не би Мутрите да са на власт.

14

анонимен

преди 4 години

Доверието в съдебната система много,много отдавна се е сринало! !!!!!!!!!!

13

ЧЕСТНО КАЗАНО

преди 4 години

Нещо за Барселона ? За Цветелина Бориславова? За Цвъко Асансьора?-Ей Каскет ,наистина ли си вярваш, че правиш нещо?Честно казано ,когато видя осъден първия гербераст ,тогава ще обърна внимание на приказките ти!