68

Виетнам1

преди 4 години

Става дума за икономическо развитие. На факт е, че от м януари там ням нито един починал. Ниго един!

67

Анонимен

преди 4 години

Кои мерки, бе дофторе? Мъжът работи, жената вкъщи пази карантина. Двамата ходят на работа, през уикенда пазят карантина. Хора се тъпкат като *** по автобусите сутрин, вечерта се връщат вкъщи при баба, ама тя пази карантина - трепери пред телевизора, вместо да поседи на пейката в парка. Айде стига, че не ми се изрежда повече.

66

Анонимен

преди 4 години

Няма китайски модел или извънземен. Китай пратиха военни и блокираха целия Ухан, а който излезеше на улицата, без причина беше арестуван. Неми се прави на философ видиш ли там какви чудудейни мерки имало, а тук нищо. Отделно тук проблема не дойде от България ами от тея тупунгери в Европа които не затвориха границите на ЕС още през края на Януари.

65

Виетнам

преди 4 години

Там върлува заразата от м.януари и нямот нито един починал. Виетнам и Сингапур са зоните, които са за пример. Там няма извънредно положение. Никой не говори за Виетнам, защото е комунистически. Но и те ни изпревариха. Там вървят по китайския модел.

64

Анонимен

преди 4 години

Хвалят ни защото въведохме мерки ммого преди големите ти напреднали държави. Бавно развиващ ли си. Това че Германия е богата... Ами богата е не е седяла 60 години в убит комунизъм и *** ами е градила бизнес и производство. Не като тебе руски комбинати на ишлеме

63

Анонимен

преди 4 години

*** си с колата бе. Що аз щи плащам автобуси до селото ти. Бахтиии тариката.

62

Ако

преди 4 години

И ако до 13.05 има още случаи до Нова годита ли ще удържаваме ИП? Ако се удължи до тогава, леркички от НЩ да се лишат от заплатите си за м.март, април и май . Да видят как се плащат сметки, за които не е удължен срока, както е по закон. Мерките по изпълнение на закона не се изпълняват на 100% на всякъде. Строителите на Артекс се събират на групи в обедна почивка, без маски и работят денонощно, не знаят че след кризата няма кой да врезе в тях.

61

Скептик

преди 4 години

Ани, да, сезонен грип. Но в държавите с висока смертност има и друго. Бактерия Синтия. Как се разпространява, питам Доктора.

60

11

преди 4 години

Върнете автобусите до селата , за да си посеем зеленчуци , чийто срок изтича ! Не всички имаме коли , а и само с кола е скъпо !

59

ани

преди 4 години

До СкептикЩе стане, каго сезонните грипове. Боледуват тези с по-ниска имунна система и ще мутира. Чака се и ваксина или лекарство до година-две.

58

Анонимен

преди 4 години

Ще ме тестват и тестът отрицателен. След час може и да се заразя. И какъв е смисълът на теста?

57

Анонимен

преди 4 години

То и сега заразените са повече само, че не ги знаят може да е всеки от нас номера е, че не се тестват хората, а само "ценните" дупетати и за това няма цялостна картина.

56

Анонимен

преди 4 години

Лъжете. На мен главен вирусолог доктор Радев, ми каза че мерките трябва да паднат и че вируса е полезен като чернобилската радиация. Хайде всички на Бузлуджа, партията ще ни пази и ще раздава безплатни кебапчета и кренвирши. Който е с бийесийепийе е добрийе!

55

Скептик

преди 4 години

Да питам, ако не скочат много, кога ще се заразим всички? Това е въпросът и явно Докторът не казва нищо. Затова трябва тестове. През 2 седмици ако трябва

54

Анонимен

преди 4 години

Маани, на БСП ще им фалира наркобизнеса.

53

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Едни и същи ментори ги пускат от сутрин до вечер да повтарят като в транс за успехите на Щаба и правителството ...Инакомислещите ги скриха !Къде е проф. Мангъров ?Къде е д-р Стойчо Кацаров ?Не се дава думата на хора имащи различно мнение от "правилната" линия на Партията.Ето го и тоя с мустачките на Боковия хей мустачките !Всеки ден го слушам да плямпа едно и също.

52

Анонимен

преди 4 години

Тази карантина убива наркобизнеса на БСП, не могат да пласират, направо ще откачат, има много полиция.

51

Анонимен

преди 4 години

А този доктор консултира ли се с д-р Румен кРадев?

50

Медицината

преди 4 години

... не е виновна, приятели. Виновни са тези, които възпират решенията от нея да стигнат до масите. От болни хора се изкарват милиарди, че и отгоре, това е бизнес. Още не искате да разберете как работи света и сте тръгнали да обвинявате грешните неща.

49

Анонимен

преди 4 години

За какво ни хвалят германците? В Бългрия смъртността е два пъти по-голяма от тяхната - 15 промила. Тук годишно умират няколко хиляди човека на милион население повече отколкото в Германия и без да има епидемии. В света преди нас по смъртност са само 5 държави - Гвинея-Бисау, Лесото, ЧАД, Украйна и ЮАР.