171

Ти да видиш..

преди 4 години

До Shshs 175 Добри си ти с марулите , а ние месоядните ще гладуваме.

170

Да допълня...

преди 4 години

До Анонимен 161 Ааа, не ! Без Фидоска и Цачева ГЕРБ ще загуби.

169

Край

преди 4 години

Утре времето ще е хубаво. Предварително БЛАГОДАРЯ на всички жени с хубави крака, които ще излязат тези дни с къси поли

168

Съвет

преди 4 години

До 30 Април , а после ще видим.

167

баба мара

преди 4 години

до края на годината няма така лесно да се отървем от този вирус това е нещо новои за науката ще трябва още време за лекарствата и ваксината а не знаем какви щеса последствията за оздравелите

166

Анонимен

преди 4 години

Кви протести ще правиш ***? Ще протестиращ срещу вируса ли? То бива простолюдиее ама толкова ли.... Целият свят е блокиран бай тиквон от крайния квартал, щвл да протестира.... За какво бе?Имаш по добри планове за действие ли? Икономика ли си завършил , обучаван си за кризисни ситуации ли или какво? Какво ще ни даден ТИ като сваляш сега правителство евентуално? Или просто така да има цирк. Селяккк

165

Shshs

преди 4 години

До 130 - допълнение: не ям месо. Спрях 2010 заради вкуса му. От малък не ми харесва. Майка ми и брат ми ме подиграваха, но постепенно покрай мен по естествен път сами спряха да проявяват интерес към него. Висок съм 1.73 брат ми 1.78 и двамата във фитнеса вдигаме повече от месоядните. По принцип дори не ям преди 12:00 защото само тормози организма. Сега покрай карантината свинствам. Ям месо само ако баба ми заколи кокошка като съм и на гости от уважение, не от глад. Ти ще споделиш ли твоят режим?

164

Анонимен

преди 4 години

Докато има мухали ходещо по улиците и квартални сбирки... Няма как да стане до края на Април. Явно доста хора искат да погребат себе си и роднините си. Не сте далече от истината... Конспирацията няма да ви помогне в болницата или в палатката до болницата.

163

Анонимен

преди 4 години

Тъкмо Мутрите бяха приготвили ковчезите и се готвеха за багат уражай и им бахамакята. Това са 2,500 000 пенсионера. Половината да бяха погребали са 1,250,000 по 1200 лв на ковчег смятайте колко милиона изпуснаха.

162

Shshs

преди 4 години

До 130 - Днес за трима: закуска - кускус български кило (без вода) 90 стотинки. Сирене българско 300 грама, около 2 лева. За обяд пица - тесто левче, маслини без костилка 0.8, царевица сладка 0.90 (половин консерва), доматен сос от баба. Остава половин тава кускус, ще си омешаме една салата кило домати 1.80 с кило краставици 1.90 български. 10 лева за трима, като даже това със салатата ще остане за утре че сме преяли. Тежа 75, брат ми 85, майка ми не казва. Сега излизам на лостовете.

161

criminal

преди 4 години

Защо големите маркети работеха няколко дни без контрол на клиентите ?? Никакъв контрол на никой!! Във Видин строги мерки, а в София изнесъл чорбата на бутката и налива без маска и ръкавици !! Лично съм го видвл преди дни !!

160

Анонимен

преди 4 години

Извънредното положение в Италия беше удължено до 31.07.2020.

159

ИП

преди 4 години

ИП може да се удълже идна, когато соъсе 10.04. Сега е рано да се определя. Новиге сметки не ка с удължен срок. Това беше записано в ЗИП. Да се удължава, ако се увеличават драстично случаите. Но при положение, че тепърва се вземат мерки от държавата, а трябваше да ке тапрани много по-рано, те вигдам смисъл да се удължава или да ки направи кокто в Русия. Ако има области без случаи. Там поне да се облекчи режима. Или като в Корея. Във Виетнам от януари нама тиго идин починал.

158

Анонимен

преди 4 години

Явно има пари даде вземат.пък и няма починали точно от тоя вироса,имали са други болести ,не е като в други държави ,да извиняват роднините

157

Анонимен

преди 4 години

Живея в Лондон, няма жив човек в спешното отделение на най-близката до нас болница. Спряха всякакви прегледи и хората не ходят до болница. Ако се наложи изпращат доктор вкъщи.

156

Анонимен

преди 4 години

Не се интересуваме от ваксини. Благодаря.

155

КС

преди 4 години

Докато софиянци стоите и пишете тук няма да стане. Ние от провинцията как да дойдем до София на протест ? Дайте, хванете се и ние ще дойдем да ви подкрепим.

154

Анонимен

преди 4 години

Малко впечатления-излезнах с колата да видя малко свят, времето хубаво. Масово хората без маски, видях айляци събрани на по бира пред кварталните магазини, работници по строежи си бачкат, пазарчетата за зеленчуци също. Не видях истерия или нещо такова, пенсиите си щъкаха без маски и те. Паника нямаше.

153

Мхм

преди 4 години

Офф, тук пък някои като почне да обяснява как трябва да си седим вкъщи,че близките ти ще умрът иначе. Ами вие ако още живеете с бабите си и дядовците значи сте много зле. Ако си млад и се заразиш шансът да умреш от вирусът е по-малък отколкото да те блъсне кола на пешеходна пътека. Ама това не ви спира да пресичане пътеките нали.Пък като ви е страх да не заразите възрастните, просто не се виждайте 3-4 месеца докато това отмине. Сигурен съм,че ще се оправят и без вас за това време.

152

Анонимен

преди 4 години

предлагам парламента да го направим на арена и да се разделят на два отбора и който оцелее той ще командари