250

световен ционизъм

преди 4 години

До ТТТТТСАЩ са израелска колония с частен фискален резерв от 300 банки!

249

баба мара

преди 4 години

трябва пълен боикот на сащ те са виновни за всички злини в света преди 50 годинипуснаха вируса на спина сега на коронавирус непрекъснато измислят как да съсипятсвета в главата им е само бизнес и печалби сега се видя че нямат здравеопазваневсичките пари отиват за впк и пентагона

248

f

преди 4 години

САЩ да превърнат тур-ската армия в нато в компания за производство на въглероден двуокис или отново голямо и така да се задържат на върха, не ми дреме ако сащ крадат,само тур-ция и германия да не крадат!Или нато да си присвои тур-ските танкове, които да ги карат деца с дистанционно, и нато да си останат големи!тур-ция вън от нато!милиардна тур-ция и германия крадат дори от сащ чрез банката и данъците,тур-ция и германия са много много зле като единици но пък са голяма бройка,тъмното им дава сила.

247

Калеко Алеко

преди 4 години

Анализаторите от "Взгляд", както и повечето руски граждани просто ще седят на задните седалки в киносалона, за да наблюдават сблъсъка на икономически титани, като САЩ и Китай с надеждата, че тези икономики няма да се сринат ... Да не забравяме, че рублата доколкото все още я има, дължи своето съществуване на постъпленията в долари и евра в касичката на сибирската бензиноколонка и всеки един срив на тези основни валути, ще се отрази фатално и на рублата ... !!!

246

Анонимен

преди 4 години

бай вълчо, лягай обратно на печката и не мисли за неща от които НЕ разбираш......понял?

245

Анонимен

преди 4 години

'Андрей Бистрицки, оглавяващ Фонда за развитие и подкрепа на Международния дискусионен клуб "Валдай"' .. стига руска пропаганда!

244

Анонимен

преди 4 години

До бай вълчо от хисаря.... от дявола, ако имаше как. Защо руснаците продаваха неща е друга тема, на която някой ще отговаря ако реалната ситуация в Русия стане ясна.Опита на Русия да си прави евтин ПР на гърба на невижданото в последните 70 години бедствие говори красноречиво за морала на тази държава.

243

Анонимен

преди 4 години

До бай вълчо от хисаряПротив тази още не са ти дали: дали са ти против много други, плюс тая играчка на която в момента чаткаш на нея.Иначе, трябва да си опресниш информацията: италианците разсипаха руската "помощ". В началото се зарадваха, защото си мислеха, че наистина с нещо ще им помогне, уви. Руските военно-транспортни самолети (само един впрочем) е натоварен с нещо което американците си КУПИХА. Защо? Защото Ню Йорк има повече заразени отколкото Италия или Испания и биха купили и ..

242

U2

преди 4 години

Руските влажни мечти край нямат...На тяхно място бих се замислил не за световна хегемония, а за запазването цялостта на собствената си държава която е тръгнала по пътя на " великия" СССР

241

Анонимен

преди 4 години

Кремълските Нострадамоси винаги търсят изгода, когато Света е заплашен от Зло.Като чакали са !

240

анализатор

преди 4 години

Краварите вият,готвят се за бой последен!Американската мечта-да грабят цял свят и да пробутват холивудски бози за тяхната изключителност отидоха в небитието!Печатницата за нефелни зелени хартийки трябва да се взриви!След това сваляш янкито отконя и го риташ като мръсен печуг от Луизиана!Дойде време лъскачи да учите мандарин и да си дръпнете очичките!

239

бай вълчо от хисаря

преди 4 години

До пост 252Ами не зная кои са ти братята американци.Дали са ти дали нещо против тази пандемия?Защитни облекла,медикаменти,уйски или медицински лица.Я да попитаме в Италия тези които свалиха знамето на ЕС и издигнаха на Русия.Или пък какво правят руски воено-транспортни самолети в САЩ.Водка ли раздават или чер хахвер?

238

Анонимен

преди 4 години

Братята американци ще спасят света и от тази червена чума.

237

Анонимен

преди 4 години

Вардайски глупости на търкалета. Тези които лъжат няма да станат по-силни.

236

ТТТТТ

преди 4 години

Сега виждате ли кой пусна коронавируса - евреите! Искат нов световен ред и след тая пандемия хората неусетно ще се съгласят на новия световен ред, в който евреите ще управляват цялата планета! А Бойко Борисов е пръв приятел и предател на сащ и техните господари евреите!

235

Анонимен

преди 4 години

много са щастливи българите след 30 годишно колониално управлениезапочва българина да не се рзличава от фанатците дето крещят аллах акбарсамо че той крещи америка акбар и е готов да жертва не само себе си но и децата си нещо типично за фанатици

234

Анонимен

преди 4 години

Щатите и ЕС трябва да искат репарации от Китай.Да плати за заразяването на света.

233

Анонимен

преди 4 години

В западната преса е пълно с матариали, анализиращи борбата с вируса на запад и в Китай като авторите констатират,че Китай много по-бързо и ефективно се е справил с епидемията. Разбира се те наричат Китай недемократечен. След около месец, когато епидемията позатихне китайския опит ще се види,че е по обществено полезен. В конституцията на Китай,чл.49, е записано,че родителите са длъжни да се грижат за децата си, а децата за старите си родители. И това ли е недемократично?

232

Анонимен

преди 4 години

Голяма радост във форума- Западният свят си отива ,Ко..му.на.та пак ще спасява Света с износ на револуция под форма на икономическа помощ -в беден р..о..м ти дава икономически съвети- някои си мислят ,че сме без памет- нали имаше помощ за братските народи - в това време народът ти тънеше в мизерия:режим на ток, вода , липса на неща от първа необходимост , ах ,да забравих най- важното доказателство ,че демокрация няма - Има банани , ама нямаш Слободия- в момента помощ от СССР-газ ? цена?

231

Анонимен

преди 4 години

Та да напомня, кои бяха тези безплодни анализатори......ЛукяноФ, валдай.....някакъФ и тасс.....оше по-някакъФ....вансеремос