197

до 203

преди 4 години

Господине, подобни коментари дават повече информация за Вас, отколкото за мен ( 2 л. мн. ч. е защото не ви познавам, не че заслужавата някаква учтивост). Апропо рискът е известен - дават се усложненията след ваксинации като 0, 00.. нещо си процент защото е едно на 100 000 или на 1 000 000. Ограмотете се. Да повтаряме мантри от недоказани експерти вреди на децата ви. Единственото успокоение е в теорията на Дарвин!

196

Анонимен

преди 4 години

Антиваксъри, как я мислите, нас не ни ли е страх да слагаме имунизациите. Мериш риска, мислиш трезво и се молиш да няма проблем.-------Какъв риск мериш бе, оли го френ? :)))Ти сигурно никога не си имал повече от тройка по биология и не знаеш разликата между бактерия и вирус, рис мерел...

195

do 196

преди 4 години

АД се появи непосредтвено след първите 2 ваксини. "Нормалните" лекари вдигаха рамене и казваха "така ще е". "Ненормален" лекар го излекува, не го мислете, справихме се. Но можете ли да четете, годподине/госпожо с разбиране? Нали ваксините са безотказни, нали са безвредни? Какъв беше тоя коклюш, нали детето е ваксинирано? Защо продължава да има туберкулоза в България, въпреки масовите ваксинации?Изскочи една ХИПОТЕЗА за БЦЖ-коранавирус и стадото заблея.

194

до 200

преди 4 години

Имунизирането е започнало преди повече от 100 години. Ние живеем в Европа по над 80 години вече, защото ни имунизират и ни пада имунната система?!?! Усещаш ли на къде вее вятърът? На мен ми е ясно, че за вас 2+2 е някъде към числото пи

193

Антиваксър

преди 4 години

Слаба ти е главата, а не на човека имунната система. Първият проблем е че съвременната медицина няма критерии, как да определи състоянието на имунната система. "Има ли сополи или температура? - Не" и фрас шествалентната ваксина (а ако е стовалентна - още по-добре). Точно ваксините увреждат имунната система, помисли върху факта, че директно ти вкарват в кръвта умрели маймунски вируси. Когато в реалния свят се сблъскаш с вирус/бактерия тя не ти влиза директно в кръвта.

192

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 198 - "Мериш риска, мислиш трезво и се молиш да няма проблем"За съжаление повечето антиваксъри са бивши ваксъри, които са мислили точно като теб.

191

Анонимен

преди 4 години

Антиваксъри, как я мислите, нас не ни ли е страх да слагаме имунизациите. Мериш риска, мислиш трезво и се молиш да няма проблем. Рискът някой да ти смачка детето на улицата докато пресича е по-голям. За ръка до 18 ли ще го водите? Или няма да го пуснете в друг град/държава, защото ще стане нещо си. Приказката за Гаргалчо е вашата история. А ако ти замине детето он напълно предотвратима болест, как ще си го простите?Колкото сте повече, по-голям е шансът да стане

190

Mopcku_

преди 4 години

да го лекува тогава майката. Не я обвинявайте, че има антиваксърски убеждения, не й се сърдете и че ви обвинява като некадърни лекари. Просто й дайте детето и да си го диагностицира и лекува с лекарства, които вече е преценила че няма да му навредят. Очевидно познанията и преценката й, както и очакванията са по-големи и невъзможни да бъдат покрити от лекарите.

189

до 195

преди 4 години

Това , че синът ти е със слаба имунна система, каква вина имат имунизациите. Атопичиният дерматит и бронхитите показват точно това - авто имунен проблем . Ходи го заведи на нормален лекар да види от къде му е проблемът, не реви срещу ваксините.

188

Анонимен

преди 4 години

Мисирките пак вдигат врява и овцете блеят след тях. Какво общо има това, че детето не е ваксинирано, с пневмонията? Моят ваксиниран син що пневмонии и бронхити изкара заради БЦЖ-то - 6 години беше борба да му изчистим последствията от компроментираната от ваксините имунна система.И коклюш изкара, въпреки че е ваксиниран. Но гарнирано със зверски атопичен дерматит. Така че по-спокойно с квалификациите и присъдите. Спрете да следвате сляпо "аторитети", а четете, информирайте и мислете.

187

Анонимен

преди 4 години

До АнтиваксърСтранно, пък има болести, като едрата шарка, дето са унищожени точно с колективен имунитет.Ама това вие, с микроцефалията, нямате сили да го разберете. Ама ако обичате, изповядвайте си сектантството без да висите на здравната система.

186

Анонимен

преди 4 години

А ти като гледам само си я гледал, ***...Мнението ти за ваксините ми е ясно, ама се чудя друго - как изобщо намираш буквите на клавиатурата с този интелект....как не си я загризал още....чуден е този свят. Гледаш го с 2 мозъчниклетки, ама може да пише.

185

Антиваксър

преди 4 години

Май ти се видя сложна материята, а? Виж долу списъка с литературата и си направи сепуко.

184

Do 188

преди 4 години

Помолих те за извори от сферичната Земя. Но споко, нямах големи очаквания от теб.

183

Нахакайте го с БЦЖ

преди 4 години

И него, и майка му! БЦЖ-то ще спаси света. Да живеят стогодишните ваксини!

182

Анонимен

преди 4 години

До Solar PowerНе е похвала на дърти години мисленето ти да е вдетинено...

181

Антиваксър

преди 4 години

До Дънинг -Крюгер-а: https://vaksinite/zashto-kolektivniat-imunitet-chrez-vaksini-e-nepostizhima-utopia/

180

Solar Power

преди 4 години

Момчешките ми дни минаха отдавна минавам 60-те :) Но радвам се,че някой мисли,че съм още млад. Браво !

179

Solar Power

преди 4 години

Нямам никакви комплекси :) Живея офгрид :П. Отговарям на хората по долу питат за ваксини и отговарям :) Споделям безплатно за който иска да прочете разбира се......

178

случаен минувач

преди 4 години

До Solar PowerКакъв комплекс трябва да има човек, че да се кръсти Солар Повер?Че да пише и пост след пост и сам да си отговаря?...Трябва да вземеш мерки момче! Не е шега тази работа....