44

Анонимен

преди 4 години

Преди да се изказват по телевизиите,нека изкарат едномесечен курс по български език.Изнервящо е,за завършилите 4 клас.Ше се научимЕ,ейтия да ги фърлиме....тея ше умрът...да се мобилизираме и да отидемЕ,карамЕ...И ВСЕ В ТОЗИ ДУХ ИЗВАДКИ ОТ СЛОВОТО НА ВОЖДА...

43

Анонимен

преди 4 години

Тоя дали не си бърше и *** с маската щом маската си е негова, първо си бършеше очилата отде ги намират такива за началници.

42

Анонимен

преди 4 години

Почва да омръзва. Тук таме по един умрял старец. Къде са обещанията за епидемия 2% от населението?

41

Анонимен

преди 4 години

Като извадим 400-те настинали бабички остават 77 жертви на "сезонният грип". Нали така, многознайковци?

40

Кметя на Ст. Загора

преди 4 години

Аз съм Живко Тодоров - кметЯ. Пак повтарям, заразени в града няма! Това са спекулации. Ще съдя всеки, който дръзне да възрази в страницата му във Фейсбук!

39

Анонимен

преди 4 години

ЛЕЛЕ,НАЧАЛНИКЪТ СЕ ПРАВИ НА ГОСПОД И ПРЕКЪСВА АНАНИЕВ НА ВСЯКА СРИЧКА.НЕЩО МУ Е НАБРАЛ ,МОЖЕ И ДА ГО СМЕНЯ...НЯМА ТАКАВА ФРОСТОТИЯ.НАСТАВНИЧЕСКИЯТ ТОН ДА ГО ДЪРЖИ НА КУЧЕТО У БАНКИ.

38

Анонимен

преди 4 години

Само в НС 3-*** болни, София трябва да се постави под 14 дневна карантина или поне НС да се постави щом са имали контакт със заразени.

37

До 41

преди 4 години

Тези машини се пазят за елита на нацията, както тестовете, дезинфекцията на работните места и маските с ffp3 филтър.

36

до 38

преди 4 години

ако ти дадат 2000 лева утре и след седмица пукнеш от вируса и заразиш семействито си, инс ли файда от тези пари. Друго това не е щаб за водене на икономически мерки а е медицински щаб които има за цел фа си жив. Ходи се жалвай на Баце. За човек е важно да оцелее ,спокойно никой няма да те остави да мреш до кофите от глад. Нито банката ще ти вземе панелката, тя пари иска не бетон да събира.

35

Анонимен

преди 4 години

Вече е ясно къде епидемията се развива с бясна скорост. В София.Не е ли време вече да се вземат реални противоепидемиологична мерки, а не да се симулира дейност със служебни бележки.Масова дезинфекция по няколко пъти на ден, ограничаване на влизането и излизането от града, като се пропускат само доставчици и то след измерване на температурата и дезинфекция на МПС-то. Спиране на строежите, видимо е , че там не спазват дистанция, нито дезинфекцират.

34

До 38

преди 4 години

А ти защо мислиш че бизнеса се дърпа за 60/40... Щото е усигурявал на 500 лв. И сега държавата ще поеме само 300... Та за какви соц. пакети искаш с тия усигоровки назад във времето...?

33

Анонимен

преди 4 години

Тоя си бършеше очилата с маската, такъв човек не може да бъде началник на щаба представете си как лекуват хората и каква хигиена спазват. Нямаше ли втори щаб те що не съобщават тия цифри ?

32

Какво чакате

преди 4 години

Детето има изливи в белите дробове. Свършиха ви обдишващите машини или чакате съвсем да престане да диша? Не сте ли чували за ролята на профилактичното интубиране в борбата с Covid-19?

31

356

преди 4 години

На 19 март каналът byoblu24 излъчи голямо интервю с нанопатолог с 40-годишен опит в операционните зали, лекар и професор Стефано Монтанари.Това е шокиращо интервю, защото той каза, че в действителност от коронавирус в Италия са загинали само 3-*** души. Но какво убива, ако не вирус?

30

до Пич

преди 4 години

пак те питам с какви по разлипни пагони очскваш да излезе или униформа. Това ли ти е важното или да се направиш на интересен

29

Анонимен

преди 4 години

До 33: напротив, не бъди наивен. Точно тия брифинги доказват, че цензура има и не са никак кристални. Списъкът с неудобните въпроси е спуснат отгоре и се изпълнява стриктно, иначе ще има уволнения и късане на рекламни договори. Ти да си чул някой журналист да пита на тия брифинги: кога ще се помогне на българските граждани и как, след са принудени да си стоят вкъщи и много от тях да не работят, докато сметките летят през балкона? Имаш ли си идея какви социални пакети получават хората на Запад?

28

А бе Доктора

преди 4 години

Що не се барне в един официален анцунг, кат перничанин на сватба... Та да мирясат хейтърите... :)

27

Анонимен

преди 4 години

ок брифинги, кажете колко са пришълците от заразените или колко са имали контакт с пришълците на Шекерова...ей това е еажно, щото ние седим по къщята а онази очилатата помпа вирус от вън.

26

Анонимен

преди 4 години

Сега и бай с жълтата блузка се прави на интересен.Ше кажемЕ резюмето..Давай Костов резюмето,за да мога да отговорА на практика....и този дух...

25

Анонимен

преди 4 години

Русия изпрати много помощи на Италия респиратори, маски ръкавици, костюми, оболудване. Тука Путин нищо нема да прати много хора ще умрат евроатлантизъма убива ни.