10

Факт

преди 4 години

Бой,бой,бой днес има само по чугунените червени глави ! Най-после дойде ред на червените крадци и престъпници - само боя оправя червеното мислене ! Повече няма да се сетят да фалират държавата ! Само бой по другарете !

9

Анонимен

преди 4 години

До ДупеетатНе бой се има военни ще спасим хората, а милюцюнерите ще оставим да питат политиците що са празни ся рафтовете у магазина и ко да ядат и кой унищожи родните производства. Мое пък да ядат пари, кой знае хартията е полезна против коронавирус.

8

House M.D.

преди 4 години

Да се чете "Защитете космическите ни печалби, които реализираме от отровите, които ви пробутваме за храни!"

7

Дупеетат

преди 4 години

Не е било случайно ,че американците се презапасяваха и с ОРЪЖИЕ ..... и не е било случайно че баце толкова се грижи за родната милиция . Подбор на нискоинтелигентни сел*яци... здрави физически... с постоянно увеличаващи се заплати , за които ще правят каквото им кажат от страх да не ги уволнят.... . и бой, бой, БОЙ... на протестиращи пенсионери, гладни семейства и бедни студенти.... Заграбеното трябва да се опази от гладното простолюдие . Само привилегированите ще ядат суджук .

6

Анонимен

преди 4 години

Някой си Менли Палмър Хол беше казал, че САЩ не е държава, а социален експеримент. Ама то само с *** на дупета не става трябва и акъл.

5

Елемаг

преди 4 години

Пишете такива статии,че да се презапасят пак.Веднъж хвърлиха хляб,сега пак...

4

Анонимен

преди 4 години

БАНАНИ И ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ КАТ ИМА ЗНАЧИ Е ДОБРЕ С РУАНДА И КЕНИЯ И ГАНА ВЕЧНО БРАТСТВО

3

Аз

преди 4 години

Нямам вече пари и съм гладен!

2

Дедо Гоше

преди 4 години

Абе мани ядение, рикията зе да намалева....

1

Анонимен

преди 4 години

Ia, dren efekt