197

До 196

преди 4 години

Богатите, повишена хигиена казваш. Ами то когато водата носи зараза точно те са се набъллбуквали. И тогава е имало теории. Не случайно Кралят Слънце не се бил къпал цял живот.

196

.

преди 4 години

До До ГешеееевПояснявах за измамата"епидемия-корона вирус"

195

До Гешеееев

преди 4 години

Гешев не е виновен за това, че САЩ се управляват от престъпници. (Е може и да са в някакви отношения). Предполагам, че първо ще изкупят акциите на загивващите им компании за да спасят пазара на акции и ценни книжа. Но със сигурност балона на имотите у нас и по Света има за източник една две печатници за пари без покритие. Ограбват нас и децата ни и техните деца.

194

Гешееев

преди 4 години

Имайте предвид, че в САЩ има още 4 ТРИЛИОНА изкупуване ипотечни хартии, така общо стават 6 ТРИЛИОНА, 6 Трилиона пари ЗАДЕЛЕНИ ЗА БОРБА С КОРОНА ВИРУС.ХОРА ТОВА НЕ Е КОРОНА ВИРУС ТОВА Е ГОЛЯМА ФИНАНСОВА ВОЙНА.

193

Анонимен

преди 4 години

България в момента се ръководи от Генерали!Дали е случайно това?Генерал Румен Радев,Генерал Бойко Борисов,Генерал професор Венцислав Мутафчийски!Военни ръководители/тъпоумбици управляват родината ни!Жалба ни майка съграждани.....,,

192

Гешеееев

преди 4 години

По-драматичен сценарий ние имаме не криза, а тройна криза- Био, Социална и Финансова криза. Ще разкажа, че вчера САЩ буквално вчера, взривиха атомна- финансова бомба, това е термоядрена експлозия. 2 Трилиона долара ще бъдат предоставени на американските корпорации. ИСКАМ ДА СИ ПРЕДСТАВИТЕ, КАКВО Е 2 трилиона долара, ЦЯЛАТА ИКОНОМИКА НА РУСИЯ Е 2 ТРИЛИОНА. Нали разбирате, че тези пари не са обезпечени с нищо, просто напечатани. Как мислите корпорациите, какво ще направят с тези пари????ЩЕ ИЗКУПЯТ ПОЛОВИН СВЯТ, обезценени активи просто ще ги изкупят. Имайте предвид, че в САЩ има още 4 ТРИЛИОНА

191

Гешеееев

преди 4 години

Игор Владимирович Рибаков, руски предприемач.Състои се във списъка на най-богатите хора в света по-версия на сп.Форбс за 2019 г. Има състояние от 1,3 милиарда долара. Собственик на корпорация "Техникол" и основател на "Рибаков Фонд"Ето какво споделя той за С 19, това което казва е толкова страшно, че ще го разберат малко и колко е свързано всичко. Направих превод.По-драматичен сценарий ние имаме не криза, а тройна криза- Био, Социална и Финансова криза. Ще разкажа, че вчера САЩ буквално вчера, взривиха атомна- финансова бомба, това е термоядрена експлозия. 2 Трилиона долара ще бъдат пр

190

Анонимен

преди 4 години

Защо не са я пратили на генерала-манекен.Той нали е коремен хирург.От инфекции явно не разбира , но поне един апендицит би трябвало да може да лекува.И защо не са я тествали за вируса.Може би защото е от простолюдието.А свинята се тества всеки ден по три пъти понеже е много ценен.

189

Анонимен

преди 4 години

Здравната система се е само изолирала, за да се запази. Пациентите, болни от каквото и да било да се оправят

188

Анонимен

преди 4 години

Като не затворихте навреме границите,ще има още повече.Нас ни арестувахте по домовете,а разни екскурзианти и гастарбайтери свободно си влизаха и разнасяха заразата.Сега дълго ще плащаме всички ние-някои с живота си,други с доходите си.За разлика от управлявеащите,които пак на наш гръб станаха милионери и милиардери.

187

Анонимен

преди 4 години

В бостана с ТИКВИ е така пълно е с ***. ПЛЕВЕЛИ. Калинка.. ПЛАШИЛО за плашене..на гарги..кво да правят ТЕЛЕВИЗИИТЕ каквото им пратят това дават..

186

До язе

преди 4 години

Таково животно, като стаден имунитет няма.Да вземе да ти го обясня какво имат предвид.Пускат се всички да си правят каквото искат, тези с по силна имунна система ще оцелеят, останалите не.По подобие на епидемията с холера в миналото.Богатите са се заключили, изолирали, спазвали дистанция и повишена хигиена.Бедните са ги оставили да изградят стадният имунитет, които споменаваш. 30% са успели да преодолеят епидемията, останалите 70 не.Ти от кои ще си?

185

Анонимен

преди 4 години

Вярващи са блаженните ..

184

Анонимен

преди 4 години

Журналистиката е болест, която трайно уврежда аналитичното мислене. Поне до такъв извод стигам от въпросите на репортерите към щаба.Търсейки интрига пропуснаха да разберат, а от 50 те проби за Банско, колко са новите случаи на открити заразени. А там се очакваше голямо огнище.До тук са обявени само 3 ***, но може да не са излезли всички проби. Може част от положителните да са софиянци и да са всред обявените за София нови случаи. Ама не, ще даваме симптоми и ще ги диференцираме, за публиката

183

Анастаси

преди 4 години

Общ брой - мрой , общо вече са .. , едни и същи Ганювски тъпизми всеки ден !

182

Подкрепям

преди 4 години

Срамота! Не ги ли е срам от болните хора, от измъчения народ?

181

Рипоуст

преди 4 години

Поръчка на 1000 респиратора на 15-ти март и в момента инсталиране. Забрана на всички над 60 години да излизат от дома. Соц да им носят храни. Всички останали на работа.Простичко. И тези под 60 ако искат да си видят родителите живи просто да не ги посещават 2 месеца.

180

Гешееев

преди 4 години

Съмнявам се Академик вирусолог да лъже публично.Май има доста генерали и политици за затвора?Не гледай умно ами свали каскета и се самосезирай,а не да гониш мишки по улиците!

179

Гешееев

преди 4 години

Според вирусолога Академик ИгорьГундаров епидемия няма,а политиците са"психо био терористи".В закона има текстове за тероризъм и би трябвало Гешев да се самосезира!Интервюто в ютуб:Профессор Гундаров: Коронавирус ни при чм - политика власти провоцирует тотальную пандемию психоза

178

язе

преди 4 години

т.е. Австрия активно работи за решаване на проблема, за разлика от БГ, където явно само полицейски мерко основно се налагат.