30

Така е ..

преди 4 години

Двадесет лева с фиш на място е напълно достатъчно.

29

Хаха

преди 4 години

Изглежда събираемостта на тези сурови глоби ще се завърти около нулата. Но така е, когато престъпници се упражняват като законотворци.

28

Пижо

преди 4 години

Ние сега ще ви глобим, а здравното министерство ще го разгледа, т.е. ще ви прегледа доходите и сметките, и ще реши дали и какво да плащате! Това може да се случи само и единствено в България!

27

Наков

преди 4 години

Номер 2 , 4000 ,казваш ??? Това кога го сънува?Може би си пропуснал някое хапче ?

26

НОМЕР2

преди 4 години

Стига мутромилиционелско извънредно положение!За статистиката, от 26 530 починали българи за 2020 г. само 10 са с коронавирус! Да, грип от който умират хора! От свинският грип преди десетина години, 4 хил., но тогава нямаше извънредно положение, хората си работеха и печелеха! Нямаше един плешив генерал да ни плаши всяка вечер! Другият плешив генерал още не се беше оял толкова!Оставете хората да работят!

25

До AUDI

преди 4 години

Ако ти се умира,умирай! Но за съжаление ще загинат още много заради теб!Не бъди глупав! Стой в къщи и пази поне близките си!

24

AUDI

преди 4 години

Народе...не се страхувай. тая глоба от 5 бона ада в съда като стой да гледай.само плашат хората........... излизайте си , аз си правя квото искам защото ми писна да ме правяят на ***! даже заведението си отворих!

23

Анонимен

преди 4 години

до 22 Нещо повече, лекари казват ,че по- лесно е да се зарази здрав човек с маска отколкото ако не носи маска, защото той всичкото това от въздуха му полепва по маската и след това го диша, колкото и да е филтрирано то става голяма концентрация на *** от въздуха върху тази маска.

22

Руски мужик с водка

преди 4 години

Добро утро

21

Анонимен

преди 4 години

Колко пъти вече ви се казва, че маската не ви спасява или предпазва.То бива неграмотност, но вече е прекалено.

20

Анонимен

преди 4 години

за 18 Освен маски, във варненския транспорт раздават и дезинфектант на всеки качил се пътник- патронче водка.Не, сериозно- има до вратите и дезинфектант за пътниците.

19

симеонов

преди 4 години

преди години в казармата , старшината питаше новобранците :-Кой свири на цигулка?И който се издадеше, че може, за негова изненада го пращаха да мие клозетите , за удоволствие на останалите , които не можеха да свирят на цигулка. Заповедите на по-старшите се изпълняват без да се обсъждат. Така беше в казармата , така стана и след датата 13. 03.2020 г. Така че , ако не искате да ви стане "тежка" службата , изпълнявайте заповедите. Не забравяйте , че винаги може да стане и по-лошо !

18

Анонимен

преди 4 години

17, Запонаха да раздават маски във варненския транспорт, ама чак вчера се сетиха умниците.

17

Анонимен

преди 4 години

до 16 Ами ходя пеш, беее. Говоря за хората които са нагъчкани сутрин в автобуса, трамвая, тролейбуса. Каква дистанция можеш да спазваш, когато в един автобус има 30 човека? 50 сантиметра- това е дистанцията. И не всички в градския транспорт са с маски. Във варна започнаха да раздават безплатно маски като се качиш в градския транспорт.

16

До 6

преди 4 години

Ами ходи пеш бе пич. Аз не знам кой няма магазин в квартала, че трябва да пътува с метро или автобус за да напазарува . Тези, които ходят на работа си носят маски и спазват дистанция по мои наблюдения.

15

Анонимен

преди 4 години

А не можеше ли още от самото начало да диференцирате санкциите според тежестта и обществената опасност на нарушенията?! Санкциите тябва да бъдат пропорционални, симетрични и, разбира се, законно рзписани. В момента те не са нито едно от трите и всеки съд ще ги отмени.

14

Буфон

преди 4 години

Щом пак питаме кеде може и кеде не, значи изобщо не знаем за какво става въпрос. Кого лъжеш бе *** като излизаш да се разхожда без причина. Лъжеш себе си. Жалко то е, че заради такива "тарикати" могат да се заразят и хора, които спазват всичкооооо

13

Анонимен

преди 4 години

Вчера дупетатите дадоха "чудесен" пример за неспазване на изискванията сврели се като *** пред вратите на болницата треперейки за безценния си животец, но никой не ги глоби. Това не е ли двоен аршин??? Да отидеш за хляб през градинката следва глоба, но за тия няма такава.

12

Анонимен

преди 4 години

Ушевите масово не познават законите и не се съобразяват с тях.Използват униформата си за рекет или тормоз.Трябва да започнат да ги уволняват масово.

11

Гадовете

преди 4 години

обърнаха карантината на откровен рекет !!!!