33

до 27

преди 4 години

Абе човек, говори негативи. Хейти, мрази. Иначе няма да се харесаш на средностатистическия интернет лаяч, работещ за 2000лв. в склад, заменим от всяко мислещо човешко създание над 12-годишна възраст. и не смеещ и да помисли за кариерно развитие или квалификация. При квалифицирания труд си е чудно за момента.

32

az

преди 4 години

Затова пък ще паднат и цените. И по курортите ще стане по-спокойно и човешко. И лятото към Гърция ще се минава по-леко. И апартаментите ще им намалеят цените доста.

31

Анонимен

преди 4 години

Ама тия майтап ли си правят. Хората вече имат по два три бързи кредити а няма откъде и как да ги погасяват. Като тръгнат Мутрите да си търсят заемите знаете ли какво ще стане. Някой сещали се. Ако сеща да каже на Шлангажията да си приготви шланга и да полива магнолиите.

30

ВиНеТу

преди 4 години

АЗ НЕ ОЧАКВАМ,НИКАКЪВ СРИВ В ДОХОДИТЕ,ДАЖЕ ОГЛЕЖДАМ ИМОТИ В ИСПАНИЯ,СЛЕД КРИЗАТА ЩЕ ИМ ПАДНАТ И ЦЕНИТЕ.

29

избирател

преди 4 години

Не помня,за кой път ще напиша,че съм зле с математиката,но....95% не се "над половината",повече са според мен.....Това обаче,ще го покаже бъдещето,не социологията!!!

28

от опит

преди 4 години

първи изгарят теюи с големите заплатитези с малките които вършат работа не ги съкращават

27

Анонимен

преди 4 години

Мен основно ме притеснява, че 12 години подред държавата от мен и работодателя ми е взела да не казвам колко осигуровки, но, да кажем, че се осигурявам честно и много пъти над прага. Факт е, че имам обезщетение при съкращение и то хич не малко, но, изляза ли на борсата, за всичките тия стотици хиляди данъци и удръжки, ще получа 60% от прага 8 месеца, с което не мога да живея и 3 дни. Не казвам, че ще се случи, не казвам, че нямам пари спестени, въпросът е принципен за какво съм плащал като поп.

26

Анонимен

преди 4 години

Отново пълни глупости но кой ли вярва на тия агенции

25

До 24

преди 4 години

Тъкмо днес им оправям заповедите на едни такива като теб. Ще се наредят и те на опашката.

24

Анонимен

преди 4 години

Не само, че не очаквам намаление, очаквам увеличаване на дохода. От 1ви март съм с нова заплата, както и всяка година през последните 12. Отдавна минах шестцифрената годишна заплата. В случай на съкращение или криза имам колкото щеш фондове и криптовалути за продажба, да не говорим, че обезщетението ми при съкращение с шестцифрена сума. Слабо ме интересува, имам пари да живея години напред имам какви ли не доходи, освен заплатата- малък бизнес, имоти под наем, и тн. При жена ми е същото.

23

Грух

преди 4 години

Аз имам дежавю с 1997 година. Странното усещане, че най- късно края на май ще има барбекю в някоя зала на партийния дом или парламента, а пушеци от горящи бюра ще се носят през прозорците. У друго дежавю с ген.пожарникаря от 2013 мисля, че беше. Ще е в някоя болница със сърцебиене. Края на април мисля, че е рано. Овчелюдието има макар и малки спестявания, та викам да изчакаме глада да си свърши работата. Хубавото от цялата работа е, че накрая *** *** ще проумеят що е капитализъм-кризи,кризи

22

ИТ спец 6,7к заплата

преди 4 години

Аз нямам проблеми с парите, бачкаторите на трицифрена заплатка да му мислят и да опъват каиша.Дойдох тук, за да се позабавлявам с истерията на пролетариата.

21

1

преди 4 години

Не знам какво е мнението на хората в момента, но 60/40 започва да намирисва. Очаквайте масови съкращение, поради неефективността на тази мярка.

20

бивш анкетьор

преди 4 години

бачках едно време,понеже в договора пишеше че се плаща на определен брой и когато нямах нужната бройка сядах и сам си попълвах анкетите :)

19

MKII

преди 4 години

Чак пък срив надали. По-скоро застой. Сега народа не търка билетчета и само по това перо спестява 200-300 лева на месец, а някои и повече. Като няма футболни първенства, се спестява и от залагания. Въобще хазарта е доста сериозен разход за много хора и сега като не залагат, ще имат достатъчно пари за манджа и тоалетна хартия. Също така няма да има европейско по футбол и олимпиада и много хора ще спестят още 2000-3000 лв. предвидени за нов телевизор.

18

Сега не е моментът

преди 4 години

да се делим според политическите си пристрастия и симпатии.Сполетя ни беда. Същата беда гази целия свят. Трябва някак да се спасим и ще го постигнем по-успешно, ако не се насъскваме един срещу друг.Има смисъл да негодуваме само в случаите, при които някои не зачитат нито правителствени наредби, нито елементарната човешка логика и напук се държат така, че да стимулират разпространението на заразата. По отношение на тях трябва да настояваме правителството да не пипа с кадифени ръкавици.

17

Кой ГАЛЪП?

преди 4 години

Истинският или Кънчовците?

16

308...

преди 4 години

Правителството си действа добре, но банките.....Теглете си париците, докто не е късно.

15

Анонимен

преди 4 години

Ще търпим, докато има газ. След това ще преминем на твърдо горива - едни ще гризнат дръвцето, а други ще се почернят.

14

ДЖИН БАСКИ

преди 4 години

Моите доходи не са намалели - 15 000 евро на месец - остават ми и за пина колада