5

Анонимен

преди 4 години

А за самоосигоряващите се и свободните професии нещо да кажете, или се мисли само за гърбавите предприятия с бордовете на директорите

4

Гадно

преди 4 години

Тази мярка е прах в очите на хората и подигравка,докато за хиляди търтей държавни служители няма нито съкращения нито намаляване на заплати?!

3

Анонимен

преди 4 години

Върнете хората на работа! Никъде го няма тоя абсурд, да ми се отнема правото да отида на работа! Не искам да крада, не искам да мизерствам, искам да изкарвам хляб за семейството си! Не може да принуждавате хората да седят вкъщи а да няма никаква помощ от правителството! Вие ли ще ми напазарувате а?

2

Анонимен

преди 4 години

много ясно че няма да даде, много малко фирми приближени до властта с големи капитали ще я ползват, всичко останало на борсата + тези дето ги докараха от чужбина само че те ще взимат от бюрото много повече пари а данъци и осигуровки тук не са внесли и стотинка

1

Елемаг

преди 4 години

Какво е мярката?:3 месеца внасяй и превеждай само чрез банка обаче,посе подай и ако те одобрят...През тва време ти извади парите и то ако въобще ти стъпи някой във фирмата...И как тогава няма да изриташ всичко на Борсата?ГРОБ винаги са уникални по действията особенно мисловните!!!