184

Факт

преди 4 години

Две са мерките, които всяка нормална държава предприе, но не и България. Първата е затваряне на границите - за влизане на чужди граждани и за напускане на свои граждани. Втората е карантина за всички идващи от чужбина, но не като декларация, която не се спазва, а и не осигурява карантина веднага, а по начин осигуряващ незабавна катантина и контрол за спазването на карантината.

183

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 187Кой, кога и как ще определи наситеността с 50 теста на ден?

182

предатели

преди 4 години

банско заразиха цяла българия, нанесоха щети за милярди левове и предадоха цяла България. Трябва просто да го закрият завинаги това бунище , да изравнят с земята всичко там, а хората да бъдат поставени под карантина 6 месеца

181

ГЕРБ = Мафия

преди 4 години

Колкото и да им се струва на някои, че няма маси такъв коментар, това е истината - на изборите оставихте ГЕРБ да спечели и сега хаосът около коронавирусът е пълен. Мерки има само на думи или такива, които ще пълнят бюджета като огромните глоби, но реални мерки за спиране или ограничаване на разпространението на коронавирусът няма. Причината е ясна - некадърност и корумпираност, които са ясни от 10 години. Трябва ни ново правителство от специалисти, което може да направи нужното против заразата.

180

бг реалности

преди 4 години

банско прикрили 50 заразени които сега ще излезе са заразили още стотици и днес ги пуснаха да щъкат навсякъде.

179

иво

преди 4 години

До АнонименВръщащите се от чужбина трябваше да си стоят там или пък да ги натикат в Арена Армеец, където да са под карантина един месец. Така щяхме да се опазим от тези вредители.

178

Компас

преди 4 години

Извод? Нашите гастът роднини продължават да го вкарват в Родината. (естествено и не само те са болни и помежду ни носим вина за разпространението, но от това, което чета тия, дето влизат го носят). Хейт вълна след 3...2...1. :)

177

иво

преди 4 години

Трябваше да спрем всички "българи" от чужбина да се връщат в страната. Видно е, че те са тези, които ни заразяват.

176

Анонимен

преди 4 години

А в Индия коронавируса решил да поплува в река Ганг и като видял какво има там се уплашил и избягал на Запад. Озъбени свръхмутирали вируси му прошепнали: здравей кокиче!

175

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен - Гарантираш ли, че на 06.03.2020Защо да гарантирам? Не, не гарантирам, естествено. Интересно е точната дата какво значение има за мерките, които в момента се вземат?И на кой процент сме ще се определя след постигане на някаква наситеност на преболедували.В момента ви объркват с някакви термини като "бързи тестове" и т.н. Имунограма се прави в почти всяка прилична лаборатория. Не е бърза, но не е и толкова бавен процесът. Ако няма бързи тестове, то ще се мине на такъв режим.

174

Анонимен

преди 4 години

Повизихте ли се натъпкани в метрото :) Айде утре пак :) И да не забравяте да не ходите по обезлюдените паркове и по планините защото е много опасно и глобяват по 5 бона! Докато в метрото и на работното място коронавирус няма! В църквата също! Там Бог пази! Нали така ген. Майтапчийски?

173

Пук

преди 4 години

Дошъл короната в Русе, видял колко големи комари има и си тръгнал

172

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 180Тъй де, в момента в кой процент сме? Гарантираш ли, че на 06.03.2020 е бил първият заразен, защото в Европа вируса циркулира от края на януари, а всички околни държави го откриха средата на февруари

171

Анонимен

преди 4 години

Масови тестове правят САМО...държави, които ги имат и имат потенциал... да лекуват много хора. Никоя държава от нашия калибър няма такава възможност. То е много близо до ума ,ама ако го има човек.

170

Питам

преди 4 години

До Изборът 164 А за живот с БСП какво ще кажеш ? Ще цъфнем ли ?

169

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен - само отлагаш евентуалното масово заразяване.Не отлагаш, а разтегляш във времето. При такъв тип вирусна инфекция, без наличие на ваксина, заразяването на 70-80 процента от популацията е неминуемо.Масовото тестване е, за да се имитира дейност. Как се лекува вирусно заразен без симптоми не ми е много ясно, ама нищо. Лекува се симптоматиката, като се поддържат жизнените показатели, докато организмът се справи с инфекцията. Или докато човек престане да има разход на въздух в дроба.

168

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 175Ми не, СЗО не препоръчва да си седиш САМО вкъщи. Препоръчва в същото време да ТЕСТВАШ МАСОВО, за да идентифицираш евентуалните носители и да ги лекуваш. Защото както СЗО препоръчва - само със седенето вкъщи само отлагаш евентуалното масово заразяване.

167

Е. Канети

преди 4 години

Еееех, къде си Русе. По мое време, нещо случило се в България, вече бе станало тук. Бъдете здрави, българи!

166

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен ... дори и извънредното положение да падне.Защото хората, които са били досега с адекватни ценности ще се въздържат да дават от своето на тези, които са успели да ги отвратят с поведението си по време на криза.Пример. Какво значение има дали хотелът е затворен по разпореждане на правителството или поради липса на желаещи да рискуват своето здраве и своята стабилност? Извод. Този хотел не е бил нужен на обществото - собственикът му е въвеждал хората в заблуждение...

165

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен - За всеки нормален мислещ човек е важно.Ще се "крета" докато е нужно. Никой не може да каже докога. И колкото - толкова. Ще се преструктурира обществото, ще изчезнат криминалните парични потоци. Кое му е лошото на това? За хората и кредитите ... Не, темата не ми е интересна. Те са се опитали да живеят някакъв измислен живот, чужда на тяхната същност и природа. Правили са го от алчност, за да са по-добре от другия. Е, вече няма да го правят, дори и извънредното положение да падне.