472

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 165"Не проверяват само за болни, бе хамсалаци. Ще гледат дали няма хора, които вече са го изкарали".А че и тези с антителата поне месец по-късно все още са потенциални преносители на вируса, няма значение, нали? Няма значение колко народ още ще изпонатръшка около себе си? Актуализирай си информацията, преди да раздаваш щедро от оскъдното си акълче, в това отношение сте си лика-прилика с Грипен Шипченски!

471

Анонимен

преди 4 години

Кликата няма да го позволи, защото тогава ще се установи, че повечето хора или го имат в момента, а не са болни, или са го изкарали, без да са били болни. Ще се окаже, че мерките срещу вирус са излишни. И няма 10 милиарда за харчлък.

470

Анонимен

преди 4 години

Радефф, само знаеш заучени фрази и да критикуваш!!! Но, нито веднъж не съм те чул да дадеш решение на даден проблем.... Дела трябват мой човек не празни думи.

469

Анонимен

преди 4 години

До Мая Манолова (506) -Президентът не се занимава с "нищоправене",ПРЕЧИ НА ВСЯКЪДЕ КЪДЕТО МОЖЕ!

468

Анализатор

преди 4 години

До -Що плюеш по народа ми бе "тире"?Това "червеният материал" сте много некачествении.

467

Анонимен

преди 4 години

До АнабелЕ, той въпроса "как" ще го остави на тия които хули на всеки ъгъл.

466

Анабел

преди 4 години

Ние всички знаем какво трябва да се направи другарю президент. Едва ли в България има човек, който да не смята, че трябва по-бързо да се излезе от тази криза.Но тук по-важният въпрос, който ти не си задаваш е КАК да се излезе.Вместо да казваш какво трябва и какво не, кажи по-добре КАК. Но това е въпрос с повишена трудност за популист като теб.

465

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 79Тъкмо обратното - Грипена не е дал и копейка, Боко и МС дариха по 1 000 лв. от заплатите си, а ГЕРБ даде 100 хил. на фонда за медицински нужди.Актуализирай си информацията, преди да плещиш откровени лъжи по подобие на *** и Грипена.

464

Анонимен

преди 4 години

В нощта на изборната му победа интервюираха баща му на тоя: един отруден възрастен човек. Питаха го какво ще каже на новия президент. Отговора беше: да работи за България и всички българи.Румене, Руменееее, забрави какво ти поръча баща ти.

463

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 38ЗаплатКата на Грипена стана 14 000, преди месец я "преизчислиха".

462

КНСБ

преди 4 години

Да се купят на президенто едни очила,ама с по-голям диоптър така,че не види,че освен ГЛОБИТЕ са взети МНОГО други мерки,а не само мърморения под нос- тоя пак не е в час!?Чак ме е срам,че ни е президент !!! Ами да си проведе всеобхватното тестване - кой му пречи ?Да се бръкне и да плаща...Да приказва всякакви ненужни приказки ВСЕКИ МОЖЕ !

461

Анонимен

преди 4 години

При следващите президентски избори, радев няма как да разчита вече на 2000000 гласа. Видяхме го колко струва. Българският народ по дрехите посреща, но по акъла изпраща.

460

-

преди 4 години

Като чета откровено просташките и елементарни негативни коментари за Президента Радев ми става обидно да съм българин! Неспасяема популация /не народ/!!!

459

Олд

преди 4 години

Зеления чорап е пълен ***.Дадоха му един вот и се помисли за Наполеон.

458

Анонимен

преди 4 години

Тоя се чуди как да отмие срама от неадекватното първоначално поведение относно вируса. Сега говори само общи глупости, като е тръгнал що не поиска и масови ваксини. А беше почнал толкова добре, Гербавите полудяваха като говореха за него.За наше съжаление е една идея по-*** и от ББ.

457

НАТОВЕЦА

преди 4 години

НАТОВЕЦА ИСКАЛ НАЛИ ИМАШ ТЕРОРИСТИЧНИ ПОМОШНИЦИ НАТОВЦИ НА БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ БЕ НАТОВЕЦ.НА ДАВОС РЕШАВАХЕ ЧЕ ЩЕ СМЕМЯТЕ КАПИТАЛИСТИЧЕСКИЯ СТРОЙ С НОВ ЗАТОВА ПУСНАХТЕ И ТЪЙ НАРЕЧЕНИЯ ВИРУС КОРОНА ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ЛИДЕРИ В ЦЕЛИЯ СВЯТ ИМ БЕШЕ РАЗЯСНЕНО НА ДАВОС КАКВО ПРЕДСТОИ СЕГА СЕ ПРАВИТЕ НИ ЛУК ЯЛИ НИ ЛУК МИРИСАЛИ .БЪЛГАРОУБИЙЦИ САМО ГЕНЕРАЛИ А БЪЛГАРОМРАЗЦИ И БЪЛГАРОУБЙЦИ И БЪЛГАРОФОБИ ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ ВСИЧКИ 240 БЪЛГАРОУБИЙЦИ НАЧЕЛО С ТОЗ И БОЙКОТО .

456

Диагноза

преди 4 години

Ти кой беше , бе фуражко мазна ? От време на време излиза вонята ти и залива България! Даде ли поне един лев като дарение , бе фуражко ? С какво право плещиш недомислиците си и имаш някакви претенции ? От какво разбира един шофьор на самолет , та даваш мнение за бщджет, държавност, сметки..... ??? Та ти си по-елементарен ит петокласник в провинцията на България !!! Поне не дразни българина !

455

Мая Манолова

преди 4 години

А бе Нинова и Радев дали дариха някакви пари на болниците за закупуване на консумативи? Радев получава 14 000 лв. заплата вече 3.5 години за нищоправене. Може да дари поне една от тях - общо взето всичко му плащаме за да не работи и всичко му е безплатно. Милионерката от приватизацията на Техноимпекс - Нинова също може да се бръкне и да дари една заплата или поне част от липсващите 25 милиона от касата на БСП със които купи огромното ранчо в Аризона на синът си. Аре - стига се стискахте.

454

Мръсното Майче

преди 4 години

Безделника от Дондуков се е уплашил здраво, че го забравиха всички. То наистина като се криеш постоянно на Деса под полата е нормално хората да те разберат що за бъзльо си и колко всъщност си неадекватен и безполезен - дори вреден особено във време когато всички нормални и достойни хора във държавата се борят да опазят народа от заплахата.Усеща мишока, че това е последният му мандат - щото му видяхме ограничения умствен капацитет, злобата и дребната му душичка.МУТАФЧИЙСКИ ПРЕЗИДЕНТ - ДОЛУ РАДЕ

453

Анонимен

преди 4 години

Следва плана на Ленин написан от знаете кой. Сега е на ред заиграване със съсловията. Сега са здравните служители тъй като е актуално като им се пуска удочка с въображаема захранка. После ще се насочат към оттеглилия се електорат на партията на златния пръст, че нещо не могат да го съберат в смисъл поведат, с други думи използват. После ще има податки към профсъюзи или отделни колективи. Как е казал: Какво поле за изява на митингова демокрация.