59

Анонимен

преди 4 години

Те тези от СЗО, са учени хора и хубаво правят препоръки, но знаят ли че насреща си имат милиционери, колибари и гьнoвe от дс.

58

Анонимен

преди 4 години

Сега Бойко ще им звъни да ги мъмри. Нали у нас след 2 седмици ще е задължително и да се спи с маски.

57

Анонимен

преди 4 години

Ми естествено че не им вярвам.В Китай всички в Ухан носиха маски.Справиха се.В Япония носят маски и имат минимални щети.В Южна корея са 60 милиона на територия колкото България.Буквално са един върху друг.Огромно бройка хора на малко територия.Отново минимални щети.В Италия никой не носи маски.-четвърт милион заразени 20000 мъртви. Не бе не е заради маските.Сигурно вирусът мрази Ферари и зехтин и обича суши и Хюндай..

56

Анонимен

преди 4 години

СЗО в началото на февруари казваха че вируса не у опасен.

55

Анонимен

преди 4 години

Най -обикновена текстилна маска в аптека на "Графа"-София за "скромните'' 7 лева.Нещо което не трябва да е повече от 1/1.50.

54

Валентин Тодоров

преди 4 години

Носенето на маски няма нищо общо с това дали има полза от тях или не.Те са маркировка на "послушните" в общественото стадо.От тази гледна точка задължителното въвеждане на носенето на маски е начин на управляващите да проверят до каква степен държат контрола на цялото стадо.

53

Анонимен

преди 4 години

Изобщо не вярвам на никакви световни организации.Пълни са с тунеядци на високи заплати защитавайки интереситете единствено на милиардерите.

52

ВНИМАНИЕ

преди 4 години

Как... какво.... как... не разбрах.... Чета статията, преди нея чета друга статия..... Глоба 5000.....Не.... Няма глоба...... Бай *** Борисов още не е решил ще му стигнат ли 10 МИЛИАРДА които ще отвлече.... Ще трябва да му дадем и всеки един по 5000за това или онова.... Още обаче не е решил..

51

Анонимен

преди 4 години

Извратени психари.Искат да има повече мъртви... Не носете маски,ваксината дето почти я направиха била вредна... Витамините били вредни,хининът е отрова,дезинфектантите убивали епидермисът на ръцете,... така,така стойте и чакайте да умрете.Е,аз няма да чакам да умра.Ще взема всички предпазни мерки а те да си разказват приказките на себе си.Минаха 3-4 месеца а те още не схванаха че така както обличат докторите и сестрите в болниците е прекалено леко и неадекватно за този вирус.

50

Анонимен

преди 4 години

Няма конкретни доказателства, които да подсказват, че информацията и съветите на Световната Здравна Организация имат потенциална полза. Всъщност има някои доказателства, които предполагат обратното."Ето, така вече е правилно.

49

Анонимен

преди 4 години

Да попитам еднократната маска ако се изглади с ютия какво ще стане

48

Анонимен

преди 4 години

Трябва да се радвате че сте в България и можете да носите маски. В други държави е доста различно че направо трагично..!

47

Джаф!

преди 4 години

Нали ни проглушиха ушите, че 70% от заразените ще прекарат инфекцията БЕЗСИМПТОМНО и дори няма да разберат, че са преболедували и са били разпространители на вируса?Аз как да разбера дали не съм в тези 70%? Как да разпозная дали някой от тези около мен не е от този контингент?Затова е по-разумно да се подвизаваме с маски за известно време.Имам и друг въпрос. Ако шивашка фирма произвежда маски и ги продава скъпичко, затова винаги има в наличност, как моят купувачески жест може да ощети СЗО?

46

Анонимен

преди 4 години

Жълтите правят луди пари от медицински принадлежности.На всичко отгоре главанаците им благодарят за "помощта",която си плащат прескъпо.Да видим другият,кога ще го пуснат.

45

....

преди 4 години

Само човек които се е тествал за вируса и със сигурност знае,че не е болен може да си позволи да не носи маска.И въпреки това може да е вирусоносител и да зарязява други.

44

Анонимен

преди 4 години

""""Няма конкретни доказателства, които да подсказват, че носенето на маски от масовото население има някаква потенциална полза. Всъщност има някои доказателства, които предполагат обратното с неправилното носене на маска или правилното й поставяне", заяви д-р Майк Райън, изпълнителен директор на програмата за спешни случаи на здравеопазването на СЗО,'''Тогава какъв е проблема щом няма полза тогава каво се вълнуват дали ще носим маски. Значи няма поблем да носи маски ако искаме!!!

43

муспи

преди 4 години

Топ секретно: Установено е, че при убийството на евреи се отдела характерната за тях паника, и завлича в Пропастта всякакви вируси!

42

Анонимен

преди 4 години

Южна Корея: на 3ти март имат 7000 заразени. Всички в страната носят маски без изключение. На 31ви март имат 9700 заразени. ИТАЛИЯ: на трети март имат 160 заразени. Не носят маски изобщо, понеже "Няма конкретни доказателства, които да подсказват, че носенето на маски от масовото население има някаква потенциална полза." на 31ви март в Италия имат 105 000 заразени. Наистина, не може да се каже, че маските допринасят по какъвто и да е начин. Благодаря, СЗО, за поредната вярна и точна информация.

41

Анонимен

преди 4 години

Стойте си по къщите винаги, когато можете. Тоя вирус може и да не е случаен може и да е случаен, но във къщи сте си по защитени. Вижте колко военни са плъзнали навсякъде из целия свят най-естественото нещо е да скрият военните, поне те да не разнасят вируса. Имайте напредвид тия хора имат силни разузнавания и може да очакват нещо, бъдете готови за всякакви варианти е тъй за всеки случай пък ако нищо не стане няма да ви навреди..

40

Ddt

преди 4 години

А ний...ний сме знаете какво ! Хр. Ботев - "В механата" !