47

Анонимен

преди 4 години

Те американците и досега правеха този труден избор.Тяхната здравна система не е ,,солидарна,, като нашата.Това наше докторче да се връща в Родината си да помага

46

Анонимен

преди 4 години

Не знам какво ще решавате- КОI се възвиси на небето оняден. Трупа му нарязаха го на парчета и разни идват да си вземат от мощите я за спомен, я за в печката, я за друго...

45

batmario

преди 4 години

Шистовия газ ше фалира...те занимават Бръмп с някви болни...косвени жертви.Човека спасява империята...

44

Анонимен

преди 4 години

И какво като *** населението на Ню Йорк е над 8 милиона повече са от цяла България у нас да не си отиват по-малко.

43

Рамзан Кадиров

преди 4 години

От къде го намерихте тоя ***? Сигурно чисти тоалетните в някоя болница? В Ню Йорк има излишък от апарати за изкуствено дишане! Даже имаше скандал на тая тема! по складовете в Ню йорк залежават хиляди ненужни апарати, които иначе би могло да пратят в Ню Орлианс.

42

Истината

преди 4 години

Плъхоядците отровиха Света!

41

Анонимен

преди 4 години

Ню Йорк е Гомора, а за Содом битката е яростна между Лондон, Брюксел, Милано и Париж

40

така така

преди 4 години

хората са го казали - който нож вади,от нож умира.пуснахте вирус,на ви сега вирус.ич не ревете.или си мислехте че вируса е приятел на сащ и там няма да дойде?

39

visokrus

преди 4 години

Това е краят на оранжевото недоразумение.Започвам да се замислям, колко време ще им е нужно на американците да го провесят на някой дирек.Точно той спря Obama care.

38

ПЕНКО

преди 4 години

И В КУБА МЕДИЦИНСКАТА ПОМОЩ Е БЕЗПЛАТНА !!!

37

ПЕНКО

преди 4 години

В КАНАДА МЕДИЦИНСКАТА ПОМОЩ Е БЕЗПЛАТНА !!!!!!11

36

Анонимен

преди 4 години

Ами ще *** 20 и 30 годишни като са с наркомански размазани имунни защити. Тъкмо ще се редуцират ще останат само истински хора щото те са здрави. А и са 300 милиона много природни ресурси черпат окупирали са целият свят. А останалите праат като ветъро. Фииииуййй.

35

Въобще

преди 4 години

2,2 трилиона срещу вируса, ама за медицински застраховки - никс! Да им пикам на богатството на хамериканците. Въобще не им проумявам социалдарвинистската,егоистична логика и ценностна система.

34

Лекар

преди 4 години

До до ЛекарНаистина ми се искаше да може да стане ... но в Медицината няма черно и бяло, никой няма да се наеме да си сложи подписа под такава наредба. Никой. Това би било професионално самоубийство. Отчаяние .....

33

Прекомерна употреба.

преди 4 години

7.5 милиарда население на Земята и само 35000 починали това е колкото един стадион от трета дивизия . Загубите ще са в пъти по големи за икономиката и хората ,ако това продължи още един месец .Масови безредици убийства, изнасилвания,грабежи това ни чака през лятото.

32

Капитан Америка

преди 4 години

Някой знае ли къде е в момента Капитан Америка?

31

до Лекар

преди 4 години

Няма да се налага да решавате вие. Ще въведат протокол на базата на възраст и съпътстващи заболявания. Зависи как се развива приемът - ден за ден. Не могат да исакт от вас и да си играете на Господ. Ще ви пожалят съзнанието с ясни инструкции.

30

Патриот

преди 4 години

Америка винаги спасява света.....ама на филми само:)

29

Анонимен

преди 4 години

Снимката е яка ! - две празни колички а някои виждат на тях камари от трупове.И в Италия показват празни болнични легла и викат Лелеее , много е страшно.

28

Анонимен

преди 4 години

Е как 83000 долара, те три респиратора не струват толкова. И антибиотиците са евтини. На един лекар да платиш един месец да те наблюдава, пак няма да е толкова. Те егати цените праскат тези американци.