34

Анонимен

преди 4 години

Хмм админитсрацията не ходят на работа, аз обаче на 63 години ходя на работа. На бюрократите, тяхната спокойна, крият се от вируса. При нас обаче оборотите паднаха и не се знае колко ще изкарам този месец, ако въобще изкарам нещо. Имам заявки, спра ли да работя, после? Данъци и такси трябва да плащам. Наем също. Помощ от държавата няма, защото работя дефакто...затваряне също не е вариант..да се и в простия, да не избягам преди 30 години. Седях гледах паспорта, седях и останах. Тъпaнaр с тъпaнaр.

33

Анонимен

преди 4 години

гарантирани :) а девалвацията на лева с колко я предвиждате, или да не питам за това

32

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 4 години

Щом само държавните заплати са гарантирани, защо тогава сме в ДЕМОКРАЦИЯ?Не е ли по-добър вариантът СОЦИАЛИЗЪМ и всичко ДЪРЖАВНО?

31

Анонимен

преди 4 години

Разбирам ви, че обичате България , но с методите на системата няма как да се победи системата. Тези хора от 45 година с кръв са взели властта и тъпчат нормалните хора. Много избягаха. Който не е бюрократ, не е пенсионер и има нещо в главата или здрави ръце, навън братя - поне границите бяха отворени. Да останат сами със себе си политици, бюрократи и крадливи "бизнесмени".Като ревнат *** и пенсионерите, може да се стигне до реална промяна. Сега 1 храни 5 и пак неговата кожа дерат

30

Анонимен

преди 4 години

"Пенсиите" ще се увеличат. Е браво! Не стига че ни карат да си купуваме маски, па ни наричат и пенсии!

29

Анонимен

преди 4 години

Kupiha 3 mln pensioneri i daejavni slujiteli. 6e sa na vlast s tezi plateni glasopodavateli. Problema na biznesa sa naemite ot po 2-3 hilqdi leva i lipsats na oborot. Kvi zaplati 60 na 40 kat nema pari za tok voda stoka nqma oborot nqma pari za naemi. Danoto e tva....

28

Илиев

преди 4 години

Разбира се, най-обгрижван е държавния апарат. Нашите най-верни избиратели. Хиляди и хиляди разплути лежачи и мърлячи...

27

смею

преди 4 години

аве ,що не дигнете сега *** дедя на смефя?

26

Метла

преди 4 години

Те си вдигат заплатите които наса ги заслужили а за пенсионерите 6%през юли защо не е от нова година и от като са дошли на власт по 40 лв за Коледа и Великден ни повече ни помашко а за бедните управляващи по цяла заплата най малко

25

Solar Power

преди 4 години

Баба Мара е най-вероятно поредния административен служител който си чака пенсията за да продължи да заема ненужното място и да взема пенсия+заплата за нещо което може да се направи онлайн.

24

Анонимен

преди 4 години

Тоя нeщacтниk финансовия министър, що така унило гледа? Сигорно глобалистите яко са го пришполили да затваря икономиката и той не разбира на кой свят е.

23

42

преди 4 години

Смърт на глобалистите и на всичките им ***. Вън България от ЕС и НАТО и пълен неутралитет към диващините на едрия глобален капитал. Монголия е по-независима страна от нас.

22

Смях

преди 4 години

Бабо Маро! Капиталисти не са тия с чадърите по морето. Тия са айдуци. А предприемчивите, инициативните, хората, които създават БВП са за уважение. Ако не са техните вноски в бюджета, ще се радваш на 50 лева пенсия. Първо да се научим да се уважаваме, а не да плещим всякакви дивотии.

21

Solar Power

преди 4 години

Вместо да съкратят 20% излишна държавна администрация която рита духалките под бюрото и пуши в стаята на отворен прозорец те ще им вдигат още заплатите. Тези хора не са наред ?!?! Спокойно може електронно да работим без тези 20%Нали някой трябва да произведе и продаде нещо за да може тези да ритат под масата .... и ние ще ги поощряваме ?!

20

Чичо

преди 4 години

Сега работника се чуди какво ще прави-ще работи ли,отпуска ли ще ползва или ще го съкращават.Депутатите обаче са друга бира.Решават ,че в залата им било тясно.Нямало как да бъдат на 2 м.един от друг и друм.Няма обяснения,няма ала-бала.Отиват си по вилите и хотелите и се покриват за неизвестно време.А 9000 работници в Арсенал сигурно работят на широко,на повече от 2 м.Ама какво има за чудене-то ,,матряла,,е ***,маргинал,***.

19

Анонимен

преди 4 години

А бонусите в нап и те ли остават с Хиляди ? Горанов трябва да намалиш заплатите в държавния сектор -това е Солидарност !

18

Допълнение към загла

преди 4 години

...и всичко друго леш.

17

Поредната измама

преди 4 години

До увеличението, парите вече са ни ги взели.

16

баба мара

преди 4 години

каква е тази схема 40 на 60 с моите пари ще се издържа частна фирма която иска20 лева за чадър на морето има нещо сбъркано в цялата работа капиталистите да сипродават имотите и да плащат на работниците аз няма да плащам нов дълг в милиарди

15

batmario

преди 4 години

Отваряйте печатницата че скоро няма да има кой да ви спасява от народната любов