102

Анонимен

преди 4 години

Борисов готви нулев резултат на изборите!

101

Анонимен

преди 4 години

A на бас, че работниците няма да видят никакви пари, но джобовете на гербавите "ръководители" ще се донапълнят.

100

От Германия

преди 4 години

До от ГерманияНе бе, аз си седя тука, не съм се затичал обратно в България .Откакто до Винету дойде на власт си седя тука и си ми е много хубаво...

99

Дългата памет

преди 4 години

До Анонимен 98Да не е оня Костадинов от софийската махала КоньовицаИСТИНСКИТЕ ръководители на БФС през 1992-1996 публично твърдяха че победата на България над Франция на Парк де Пренс е УГОВОРЕНА и ПЛАТЕНА от тяха не от кръглата нула Михов дето го изритаха и по време на САЩ-94 беше БЕЗРАБОТЕНПловдивски брокери....Цветан Василев от КТБ дето редовно си дупчеше билетчето в автобуса до Банкя преди фалитаАЗ незнам ама някой да каже и обясни поне

98

Анонимен

преди 4 години

До От ГерманияСтой в Германия, кво всички си тичате към България.

97

Анонимен

преди 4 години

А тази мярка ще важи ли за фирми дето си изпращат по 10дни всеки месец в неплатен отпуск? Щото много работодатели ще бързат да изпратят хората в неплатен, отколкото да им изплатят две заплати и да ги съкратят.

96

Анонимен

преди 4 години

До 80Колкото банките ще ви опростят кредитите, толкова и неограничен ще е изборът ви на персонал.Те хората не са *** и не биха искали да се подиграват с тях. Днес го гониш, утре го взимаш... Хората се предполага да имат лично достойнство!

95

Тонката

преди 4 години

Верно ли Костя Копейкин го прибраха бе?:):):):)Другари спокойно,президента Радев ше му плати гаранцията:):):):)

94

Анонимен

преди 4 години

До БългаринББ е арестувал Костадинов от Великден.

93

Тонката

преди 4 години

Аре стига с тези разстрели,бесилки,че така ако тръгнеме :):):):)

92

Не пиши глупости

преди 4 години

До българинКакви пари искаш в червената комунистическа и марксистка *** България?БКП забогате от Маркс и Цска та от прослувутата червена тиква приет в школата на МВР по милост заради членството от 19 годишен във БКП искаш ПАРИСМЕШКИЧервеният българин си искаше нов Тодор Живков и американците му го назначиха в лицето на Бойко Борисов от Банкя ама няма пари и няма и да имаОправяйте се финансово чрез емиграция гарантирана от Отворена Червена БКП-България

91

Тонката

преди 4 години

до 91 Не съм на държавна хранилка сега:):):):)На държавна хранилка бях по времето на "триглавата ламя".Хубави времена бяха:):):):)

90

От Германия

преди 4 години

Б***клуци, за сравнение с Германия: Безвъзмездна помощ(не заем!!!) за малките фирми за три месеца както следва: -до 10 заети -15 хиляди евро на месец -до трима заети по 9000 евро на месец -за еднолични търговци които са самоосигуряващи се по 3000 евро на месец Малките фирми са гръбнакът на всяка една икономика ,Винету и шайката му гледат да го пречупят този гръбнак...

89

Анонимен

преди 4 години

Това "предложение" е ПЪЛНА ГАВРА с всички!Освобождаваме целия персонал.Само погледнете какво правят немафиотските държави и сравнете с тук!

88

До86

преди 4 години

Тонка,след някой друг месец,като се наложи да свият на половина държавната хранилка на която Си,същата песен ли ще пееш?

87

Анонимен

преди 4 години

Borisov mobilizirai zlatnite gimnastichki i iliana raeva s rabotnoto im obleklo, buhalkite, lentite i vajencata za tvoi gardisti, paziteli...:-)Tezi gladni histni alchni vulgari ste te iziadat barabar s armanito i adibaskite... :-)

86

гост

преди 4 години

това което тръмп е ПОИСКАЛ ОТ БОРИСОВ,да ,ОБЕЗЛЮДИ БЪЛГАРИЯ няма да се поличи ПО СКОРО БОИКО НА ВИСИЛКАТА .продажник .предател.ПО СРАМНО ПРЕДАТЕЛСТВО ОТ ТОВА, няма в българската история .няма бсп няма ,орешарски.КОЙ ОТКРАДНА ПАРИТЕ? а тия с вируса ги разправяй на децата

85

българин

преди 4 години

д-р Борисов.Усвоил си изкуството и в " политиката"! 10 г са доста време та да разбереш Че парите са от голямо значение ! Сядайки в " царското кресло" в държавата ,И разполагайки с " хазната" Се чувстваш много "велик" в този момент! Помним те отдавна ! -:) Тази криза ти дойде ДЮШ еш !-:) И ти ще паднеш бъди сигурен! Властта е до време! Звъни на Костов и го питай как се чувства след 10 г управление? И вече колко години в забвение?! Иде и твоят край! Ако устискаш до парламентарните!

84

гост

преди 4 години

Б ОИКО срина ВСИЧКО В България, за този , *** няма място в БГ един месец неработеща икономика .БЕЗ ДУМИ

83

Тонката

преди 4 години

Другарите пишещи тук то бива бива ама с едно нещо не сте съгласни с Бойко от 10 години бе,с едно едничко:):):):)все на контра:):):):)Като оня президента с това ВЕТО та ВЕТО:):):):)Все съм гледал по света опозиция,обаче такова нещо никъде нема:):):)