18

Анонимен

преди 4 години

всеки частник ще си прати работниците на борсата до като трае това, така той няма никакви разходи , реално така ще стане

17

Анонимен

преди 4 години

При правовите демократични държава още повече на христичнски народи не само спазават всики межуднародни правни норми и човешки права и се грижат за народите си както се заклели като поемат поне 75% от загубите,но и снабдяват с безвъзмездни помощи вски безставащи бг граждани,семйства и малки фирми,освен че осигуряват им безплатни мас храна,маски лекарства като в САЩ а тук само използат бедтавието на народа да довършат социалния геноцид и въведат репресивна терористична диктатура като в Турция

16

Анонимен

преди 4 години

Дайте им поръчки,а не суха пара.защо за здравеопазването Дянков казваше:Ще давам пари срещу реформи?Да шият облеклада правят дезифектанти/спирт/и тн

15

нема пари за маски

преди 4 години

(500-700 хиляди държавни работници - 100 лева от заплатата за един месец) + 50 милиона за стадиони = 100-130 милиона лева

14

Анонимен

преди 4 години

Частният бизнес знаем как си храните работниците. Уморителен труд и ниски заплати. В същото време си дъдрсхте задниците да обикаляте света, да имате по 20 имота, да карате скъпи коли и да плащате охолния живот на любовниците си.

13

неразбрал

преди 4 години

Защо няма съкратен нито един чиновник ,след като икономиката ни е в колапс?Заради изборите ,нали Тиквич?

12

Офф ,да се омитат

преди 4 години

Политиката на правителството на Боко Тиквата се нарича ПЕРВЕРЗИЯ!!!!

11

Защо?

преди 4 години

Частния бизнес който храни държавата,страда а при бюджетния сектор няма нито намаление на заплатите нито съкращения?!

10

Анонимен

преди 4 години

Правителството ни арестува като разбойници. Само гривна на крака не са ни сложили. Но от едни тикви не съм очаквал нищо добро.

9

Анонимен

преди 4 години

Предлагам на тиквеното правителство вместо тези 60% да дават безплатно по един ваучер за разходка.Герберастията е висша форма на простотията.Гербераст кръв повръща ,но пари никога не връща.

8

Анонимен

преди 4 години

Ай стига бе, баси работодателите две седмици и вече фалираха! Омръзна ми да ги слушам по телевизията като се оплакват, особено хотелиери и ресторантьори, все едно не сме ги виждали как затварят за цял месец да си правят ремонти. Тогава що не фалират, а сега две седмици и вече олеле ко шъ прайм!

7

ха-ха-ха

преди 4 години

От две седмици "обсъждат" , ама не дават и стотинка.С тези темпове пандемията ще мине , а кабинета "Тиква-3" ще се преумори от работа.Ясно е че всичко е един голям блъф ,ама някой наивници все още се надяват.Простата сметка показва че тези 60% без осигуровките, са си едни 35% от цялата заплата.А който иска да ги получи за 3 месеца ,ще трябва да плаща заплата 6 месеца.Реално са някакви мижави 17.5% ,така че "трай коньо за залена трева".

6

Анонимен

преди 4 години

Браво, актове за по 5 бона на българските граждани за разходка в парка, и КППта а когато МУДЖАХАДИНИТЕ нелегално пресичат българската граница ги настанявахте и хранехте безплатно!!! Повече пари им давате отколкото на българските пенсионери.Тогава знаеш че или си гражданин мазухист или управлява перверзията.

5

Анонимен

преди 4 години

Помощ само за хора, които редовно си плащат данъци и такси. Пенсиите от ТЕЛК да не се изплащат, ако същите работят на трудов договор и получават възнаграждение.

4

БАЙ Х*О*Й*

преди 4 години

Къде точно е мярката ??? Ако ме уволнят - борса правителството ПАК 60% , ако не ме уволнят правителството ЩЕДРО - 60% !!!!

3

Анонимен

преди 4 години

Много лесно - Фирмите ,които имат Милиони по сметките си да Нямат право да уволняват работници поне 1 месец ! същите да нямат право на 60/40, същите да декларират за 2019 и да внесът Данъка до 15 април !как така той "горкия" Милионер я да му помагаме най-вече крупните хотелиери - кешираха до скоро Милиони

2

Анонимен

преди 4 години

Отговора на въпроса какво ще залегне в мярката 60/40 го е казал народа "напънала се планината и родила мишка" е те това ще измислят.

1

Криви сметки

преди 4 години

Дадохме 3 млрд.за фърчила,а теглим 1 млрд.за неотложни нужди.Едно хлапе,ако нема стинки в джоба не си купува банички,а си маже филия с мас в къщи.Елементарно.