16

Анонимен

преди 4 години

Най-много ме тормози един въпрос ! - в Китай от вируса са умрели 8 хиляди или 10 няма значение.Колко умират всеки ден без вирус на 1,5 милиарда население ?

15

Т.Шак

преди 4 години

Колко ли е платило китайското правителство на проф Гари, да каже тия глупости?

14

Тълпи от иксперди

преди 4 години

Мале-е, къде бяхте досега бе, законспирирани специалисти по биологично оръжие?! Всичко ви е ясно, нетът вече се цепи по шевовете от мъдрите ви коментари. Още по Тошово време си беше всеизвестно, че всеки българин е мноооо печен във футбола, възпитанието на чуждите деца, държавното управление и преди всичко медицината. Сега масово се преквалифицирахме във вирусолози и епидемиолози. Я си кютайте и помнете новата поговорка "Приятел отдалеч се познава". От чума и холера сме оцелели, та от това ли.

13

Анонимен

преди 4 години

Това е биологично оръжие,стойте си в къщи и следвайте инструкциите,заразите се получават навън,а не от вкъщи!

12

Анонимен

преди 4 години

Това "Радио Китай" не може да каже гък без китайската комунистическа партия да му позволи.

11

Бау

преди 4 години

Желанието да си по медиите е силно :D

10

Анонимен

преди 4 години

Блажени са вярващите, че човечеството е открило абсолютно всеки вирус или бактерия, които живеят успоредно с нас

9

А сиkтир ве

преди 4 години

Ще ми разваляш конспиративната теория, ***! Вирусите сигурно имат повече мозък от тебе.

8

Хаха

преди 4 години

Има една поговорка - гузен негонен бяга.Този вирус е естествен точно колкото ченето на пенсионерка.Скалъпен в американска лаборатория.Ама то всичко се връща.Сега американците да не реват - с техните камъни по техните глави.

7

Анонимен

преди 4 години

Мхм.. не е от пазарът в Ухан.Да не е от една лаборатотия за изследване на специални вируси бактерии и патогени по случайност в град Ухан...Как да ви кажа ако в една държава продават и произвеждат само от една фирма и място оръжие и точно пред това място стане убийство с огнестрелно оръжие някак сякаш не е ли логично човек да помисли че нещата са свързани.Или двете неща нямат нищо общо те са толкова различни колкото роалетна хартия и магнитното поле на Юпитер?

6

Анонимен

преди 4 години

Баго у вирусо,как си циркулира,а ние сме си по къщите.

5

Анонимен

преди 4 години

До БАЙ Х*О*Й*Вируса се ръси или се слага на хората,когато излизат навън,затова всички държави призовават хората да си стоят вкъщи и да не се събират повече от двама човека,когато им се наложи да излязат!Спрете да лъжете,хората,за да си запазят здравето,трябва да не излизат навън,където ръсят с този вирус!

4

мишо бирочето

преди 4 години

опасен вирус няма. тестовете които ползват са доказано не функциониращи. корона вирусите не убиват. има стотици мнения на лекари в интернет. спрете терора над населението герберясти. всички на улицата. божкот на полицежщината на порко. народен съд за загробилите българия. сега или никога. утре ще е късно. колко месеца ще издържите в тази карантина. най лесно е ще е да отидете и да си изтеглите паричките от банката в кеш.

3

Щерю

преди 4 години

- Е-е, щом вирусът е циркулирал от години - сега вече можем спокойно да опънем петалите...

2

БАЙ Х*О*Й*

преди 4 години

И още една статия : ПРОФ. МОНТАНАРИ: ЗАТВОРЕНИЯТ ЖИВОТ ЩЕ УБИЕ ПОВЕЧЕ ХОРА, ОТКОЛКОТО КОРОНАВИРУСА. ТОВА, КОЕТО НАБЛЮДАВАМ, Е АПОТЕОЗ НА БЕЗУМИЕТО

1

Анонимен

преди 4 години

Не е невероятно. Не всеки болен с грипоподобни симптоми го тестват. Повечето даже на работното си място го прекарват. Просто в един момент е мутирал и ей го резултата.