33

Знам

преди 4 години

Всички пристигащи със самолет в България са под задължителна карантина 14 дена. Подписват декларация и РЗИ ги наблюдава. Иначе неможе да минеш граничен контрол.

32

Анонимен

преди 4 години

Какви са тия туристи по тези времена??? От месеци ли са по туризъм или от седмица???

31

Nadali

преди 4 години

Силно се съмнявам във истинността на тази статия.....

30

мак

преди 4 години

Крайно време е да спрат да прибират хората. Който успя да се върне, добре. Какъв е смисъл от мерки тука, щом прибират тарикатите туристи, тръгнали по почивки или пък други, които се ослушват не знам за какво. Бая хора прибрахте, стига толкоз. И ако зависеше от мен, щях да вкарам идващите в задължителна карантина направо от самолета. Стига с тези емоции - ама аз искам в родината, дайте самолет, полага ми се.

29

Анонимен

преди 4 години

А като трябва да си плащат данъци и осигуровки не искат да се прибират? Да им бъде отказано, свободни са да емигрират къде искат!

28

Анонимен

преди 4 години

Защо не останат там като тук държавата няма да им помага като там когато остнат без работаМного от тях (освен заради близки) са нямали нито жилище, нито постоянен трудов договор. Има сезонни работници и такива на черно, които остават на улицата. Дори много от другите нямат жилище под наем, а живеят в къщи за гости с по няколко легла в стая. Помощите са бюрокрация с месеци, за тях задължително е нужен постоянен адрес, осигуровки и в някои страни поне една данъчна декларация.

27

Мутафчийски

преди 4 години

Да се върнат! И тук да останат, защото там вече няма да ги пуснат.

26

Мен

преди 4 години

Тия ***, дето хукнаха по екскурзии в разгара на епидемията, заслужават да ги оставят където са и да се спасяват, както си искат

25

Ss

преди 4 години

90% от тез симпатяги не са дали 1 стотинка на таз държава а сега тази държава с моите пари ще ги лекува и после таз държава като няма пари и тегли заеми пак аз ще ги връщам защото тез пак няма да ги има в държавата !

24

Анонимен

преди 4 години

Ela gi vij kvi chada sa ei alooouu ulichnici

23

Анонимен

преди 4 години

Nikakvo pribirane ma gospojoo tva sa kradci,prostitutki prosqci bez rabota v momenta ne sa po ulicte ti si luda riskuvascg bg naroda zarad tiq

22

Анонимен

преди 4 години

УУууууу Ние не можем да излизаме от дома а те да се приберат искат от май на та си!

21

ЦК на ГЕРБ

преди 4 години

Те са чеда на Майка България ! Длъжни сме да им помогнем !!!

20

ееее

преди 4 години

Не мога да разбера какво правят тия хора в чужбина при положение че вируса в България е от 1 месец? Защото тук животът е по евтин когато пазаруваш с евро и плюс тези които са от други държави им плащат за безработица. Защо не останат там като тук държавата няма да им помага като там когато остнат без работа?

19

Анонимен

преди 4 години

Искат да се върнат и да тръгнат по улиците да сеят зараза.

18

Пенди

преди 4 години

Отваряйте хотелите по морето и който иска да се прибира да го карантинират там за 30 дни, но да си плаща! Хора с парички са! Хем ще е удобно на полицията да ги контролира, хем ще си оправим туризма! В противен случай да си остават там където са!!!

17

Анонимен

преди 4 години

Захариева прибира заразени от най-засегнатите от коронавируса дестинации, но е забранено да се разхождаш в парка... Желая ви успех на изборите.

16

ХА-ХА-ХА

преди 4 години

Ами то, и аз искам да не ме държите вкъщи, ама го правите !

15

Анонимен

преди 4 години

Защо ще се прибират нали там е рая, а тук ад, нещо не схващам.

14

Haters gonna hate

преди 4 години

Когато плюха отвън,а ние се борихме всеки ден за България беше хубавво нали?