39

Анонимен

преди 4 години

Срам за всички национални медии и индивидите, които работят там!

38

Избрани

преди 4 години

Кой ще ги прави ?Кои ще бъдат тестваните ?И как ще ги подбират !??Къде ще се правят тестове ?По телефона ли ще ме повикат или ще дойдат у нас ?Или само ще отчетем една дейност и ще приберем едни пари !

37

Анонимен

преди 4 години

Идеята да се търси прекарали болеста без да знаят, които имат вече имунитет, да се разбере колко реално са случаите при които е протекла изобщо без симптоми.Ако се окаже че от тези 1000 примерно 300 вече са изкарали, това ще обезмисли абсолютно всяккави мерки за ограничаване. Ако се окаже че 1-2 само имат имунитет, ще е показателно че тепърва ще идва пика с болни, и мерките ще искат да ги затегнат още повече.

36

Анонимен

преди 4 години

Сега разбира се, ще открият много нови случаи. То само трябва да се тества.и оправданието за нови (неработещи) мерки е налице. Трябва само да се избира правилният момент за повече тестване и като следствие повече ограничения. Който иска, да вярва че го обгрижват.

35

Анонимен

преди 4 години

25 годишния и марсианеца...що не си вземете стая и да се усамотите двамата и да ни освободите от присъствието си, палячовци такива?

34

25 годишен

преди 4 години

до 37 Марсианец Тоя *** Тонката е същия, като ония другите *** Василев, Старбъкс, Странджата! Аз съм ги нареждал много пъти в тоя сайт, но ти кажи за частния сектор пак! Много ми е гот как си го набиваш сам, като се оплиташ в думите си!

33

Марсианец

преди 4 години

До 25 годишенТонка още на втория ти коментар ми стана ясно че си ти, че и в Гьола се изживяваш. Айде с здраве, не съм рибка.

32

25 годишен

преди 4 години

Марсианецо, знаеш ли кое не разбираш? Това че на един като моя шеф в сивия сектор, му пука за хората му да не ги заразя, а не съм на договор- забележи! На оня дето е направил договори на служителите си- два пъти повече ще му пука, ако има един като мен до тях. Ъндърстейнд ми, Марсианецо?

31

Пижо

преди 4 години

"Търсят се хора, изкарали вируса"! Е, тия хора как да знаят дали са го изкарали като не ги изследвахте!!! Нямам думи!

30

Анонимен

преди 4 години

И аз искам от тези "тество", как и къде да взема?

29

Аз

преди 4 години

Направо вечв нямам думи ,как да нарека тия изкуфели дядовци.Какви са тея 1000 теста ***.Затяоретр границите ,искайте извадка от районните РЗИ ,отделете хипертоници,диабетици,астматици и т.н. и другите да си караме живота и да го преболедуваме .Толкова ли нямате акъл за 2стотинки.Без коментар просто.....

28

25 годишен

преди 4 години

до 31 Марсианецо, а това с 90-те % пак ли сарказъм беше от твоя страна? ))))

27

Марсианец

преди 4 години

До Анонимен 30Ти за сарказъм чувал ли си ? Сивия сектор си е частен, но без осигуровки и данъци, запознат съм.Явно не си ми разбрал коментарите, много добре знам как стоят нещата !!

26

Анонимен

преди 4 години

до 29Ми не е един вид частен сектор- а баш си е частен сектор сивия сектор. И к'во искаше да ми кажеш в крайна сметка? Нищо не каза! Сам казваш, че нямало такива случаи като моя на 90% в частния сектор. Нещо си противоречиш, приятеля. И не съм с никой във " война" тук. Просто споделям и е един вид забавление и убиване на времето- още повече като в тия времена на карантина.

25

Марсианец

преди 4 години

До 25 годишенТи сам си каза че си в сивия сектор, което е един вид частен само че без данъците. Не знам, на ракия ли си рано сутрин...Аз исках да ти дам едно рамо с коментара ми а ти искаш да почваш "война" с мен.Твоя си работа, за частния сектор съм запознат, както и със сивия сектор.

24

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен22Как да вярваш, като им трябваше една седмица да кажат истината за ромското семейство, а сега още колко ли време ще трябва да кажат истината за мъжа починал в Благоевград.

23

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 13Тестовете на Рамус не са бързи тестове, а стандартни PRC тестове, които стават готови за 48 часа. Именно те струват 120 лв.

22

25 годишен

преди 4 години

до 19 МарсианецБе все още мога да чета- написал си за 90% от частния сектор нямало такива работи! Я си прочети глупостите първо и тогава да те чакам. ))))

21

Марсианец

преди 4 години

До 25 годишенТвоя си работа човече, за миг ти съчувствах, но после ми стана ясно.

20

Анонимен

преди 4 години

Едно общество, което само хейти и не вярва на нищо.И времето във форумите му преминава основно в тъпизми... е пропаднало и обречено.