270

@

преди 4 години

Чудя се кога ще имаме първи случай на набит полицай опитващ да глоби някой

269

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Мярката "бележка", КПП-тата и забраната да се посещават паркове са българският принос в борбата с коронавирус.Никъде по света ги няма или ако все пак някъде ги има, те не са в комбинация.Има ли логика в началото на пролетта да забраниш посещенето на паркове и да затвориш един народ вкъщи, за да опазиш здравето му ?Никаква !Паркът означава въздух и движение.Сиреч здраве !В САЩ и Великобритания не е забранено да посещаваш парковете.У нас тиквената хунта се престара.

268

Тъпомер

преди 4 години

Някой да ме светне какво означава фандък,прилича ми на турска дума и нещо свързано с далавера.

267

Анонимен

преди 4 години

"Оня който все отговаря за Дания която е първа по ракови заболявания в света, като толкова знае и все отгововаря, що не може да обясни защо Дания толкова богата и с такава добра здравна система има най-много ракови заболявания на глава от населението"Защото пушат и пият много. И нагъват якопарвено месо. Това бутилка вино вечерта преди ештелевизира за нищо го нямат. Келешата пият по 5 литра бира и дънят кутия цигари. Ще спреш ли сега

266

Батко Асен

преди 4 години

До анонимните. Ки ме върниш на село знаиш кога??никогаш

265

Обективно

преди 4 години

Изпълнителната власт нарушава Закона за защита при бедствия от 2006 г а именноЧл. 4. Основните принципи на защитата при бедствия са:1. право на защита на всяко лице;2. предимство на спасяването на човешкия живот пред останалите дейности по защитата;3. публичност на информацията за рисковете от бедствия и за дейностите на органите на изпълнителната власт по защитата при бедствия;4. приоритет на превантивните мерки при осигуряване на защитата;5. отговорност за изпълнението на мерките за защита;6. поетапно предоставяне на сили и ресурси за защита.

264

Обективно

преди 4 години

ТЕЗИ САНКЦИИ СА НЕЗАКОННИ И ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННИОЩЕ ОТ 2006 ГОДИНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ИМА ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА ПРИ БЕДСТВИЯ там са разписани абсолютно всички пълномощия на държавната власт при извънредно положение бедствия и аварии!Никъде другаде в Европа няма приети извънредни закони които да ограничават правата на гражданите и да налагат такива зверски санкции даже в Русия няма, само у нас!!!

263

Тъпомер

преди 4 години

Връщайте ги в селата,*** надрусан що не измислиха вирус срещу вас бе,от теб по голем селянин здраве му кажи.

262

Анонимен

преди 4 години

Демон е тая фандъкова ...

261

Анонимен

преди 4 години

Московският кмет е гарантирал, че всички, които останат без работа, ще получават парични компенсации, които ще им бъдат привеждани без да се налага да подават заявления.

260

Анонимен

преди 4 години

В Москва предвиждат в идните дни да се въведе изискването за излизане от вкъщи само чрез специален пропуск, но не знам ко ще го издава като се има предвид, че градът е огромен.Няма ограничения обаче за влизане в града и излизане от него, също и за придвижване из града с личен автомобил. Поне засега е така.

259

Анонимен

преди 4 години

Все още никой вирусолог,генерал-доктор,политик, не ми обясни каква опасност се крие от посещението на паркове!А,гледам няма и желаещи журналисти да питат за това!Не е ли по-важно много хора да не се събират на едно място независимо къде са?

258

Анонимен

преди 4 години

Продължавайте да се правите на отворени,само да не плачете след изборите!

257

Анонимен

преди 4 години

Абе 275, те са със софийски регистрации, как да ги върне?

256

Анонимен

преди 4 години

Връщайте ги обратно по селата ?!!!!!! В София вече не може да дишаме , населението надхвърля в пъти капацитета на града алоооооо!!!!!!

255

Варна

преди 4 години

До ЩерюХахахахах...разсмя ме приятелю, но си до някъде прав.Живи и здрави да сте с такива коментари, имаме нужда нормалните хора от макло хумор ( и не толкова)

254

Анонимен

преди 4 години

Сега като започнат жалбите срещу пластмасовите постановления, адвокатите ще направят бая пари. А когато тия дела стигнат до Страсбург, подобието на държава ще фалира скоропостижно.

253

Анонимен

преди 4 години

Значи градския транспорт работи, метрото фул макс, в НАП, магазини и банки - опашки, но видиш ли разходките забранени. Желязна логика.

252

ф

преди 4 години

В Италия глобата е от 130 до 500 евро.

251

Щерю

преди 4 години

Филм на ужасите - безработен, заразен с корона вирус, с активна присъда и фиш за 5000 лв. глоба в джоба...