30

Анонимен

преди 4 години

Хахаххахахаха! Който се върже на това получава награда "Дарвин". Даже две. Сега следващата стъпка е да извадят някое бабе със сълзи на очи да каже как Фъстъкова й е подала кисело млекце.

29

Анонимен

преди 4 години

Следващи консерви бабичката да не чака от Фандъчка....

28

Чочо

преди 4 години

Някои хора съдят по себе си .Според тях Пи АР е всичко , което съвестни хора правят за народа си. Ако недобросъвестните съвременници живееха доста назад във времето Пи АР за тях щяха да са борбите на всички с които сега се гордеем - Левски, Ботев , Раковски и много други . Да не виждаш и усещаш доброто в хората , независимо къде са в обществото е симптон на генетична увреда .

27

Анонимен

преди 4 години

Защо въздуха в София отново е силно замърсен? Почти няма движение.

26

некой

преди 4 години

Ако 'кмета' трябва да се включи в разнасянето на храни - значи че Ужасно зле си е свършил работата до тук! (е и повечето Софианци си го знаят, дори онези дето гласуват за него от Филиповци)). Не е работа на Генерал да носи патрони на войниците си - а да създаде надеждни снабдителни линии да им носят патрони! Пълен провал на 'учителницата'...

25

Анонимен

преди 4 години

не може да осигури обществения ред в софия при тази криза единствено и дай да се снима в инстаграм. колко лайка ти сложиха бе ов цо?

24

Анонимен

преди 4 години

Може би вместо сълзливи театри ""вижте ме как помагам на хората" не е зле да почнете да прибирате алкохолиците които се събират на групички и ходят да се наливат с бира и ракия.Може би вместо орляци мексиканки яростно вдигащи кълба прах имитирайки метене с метла е по-добре да измиете улиците и да ги пръскате с дезинфектант.И това да се случва поне два пъти седмично.Не веднъж на 20 години.Цялата ви работа е такава-наужким.Само лошото което правите е истинско.

23

Анонимен

преди 4 години

Слага намордник,снимка пред блока и обратно вкъщи.Нали" посланието е по-силно от закона", по габровското вице.Юрданка е усвоила занаята до съвър-шенство.

22

Смях

преди 4 години

Кому е нужно това театро? Малко ли са проблемите на София, та кмета трябва да разнася кюфтета и памперси на разни старчоци?

21

Народнихиенимършояди

преди 4 години

Фъндъка с маска по препоръките ли е? Скоро заливахте ефира, само медицински персонал в ПРЯК ДОСТЪП с ОСТРО ЗАРАЗЕНИ да носи маски от типа който се е окичила фъндъчето за снимката! Пак грозен гробарски PR на гърба на работата на доброволци! Момичето до кметицата е с обикновена хирургична маска, каквито трябва да носят всички , които нямат контакт с доказано заразно болни!ПиАр по време на чума!

20

Наглеци

преди 4 години

Изключително плосък и противен, евтин PR. Втръсна ми от тази и нейния кукловодът. Покрай тази пандемия отново се наблюдава как най-големите популисти продължават да се опитват да трупат дивиденти на всяка цена. И изобщо нямам предвид само тях двамата, но просто те бъркат в очите най-много.

19

The Ghost

преди 4 години

Позьорщина

18

Анонимен

преди 4 години

"Да е живо и здраво момичето. Оценявам помощта на тези млади хора. Бог да пази всички, които се борят със справянето с тази ужасна криза."Червения *** вече е нацъкал три минуса на тоя коментар. Евала другари, вашето е много тежко и нищо не може да ви помогне. Колкото и да сте ми противни, направо ви съжалявам.

17

до 9

преди 4 години

е защо БЧК не разполагат с необходимите Маски с Нанофълтър, а Фандъкова разполага?! Не е геройство да си доброволец без Адекватна Защита, освен ако не си самоубиец!А в САЩ звездите се тестваха в Частни Лаборатории, не с Държавните Дефицитни Тестове. Освен това, дефицита беше само 1-2 седмици, доката Държавата САЩ си произведе Милиони тестове. В момента тестват по 100-ци хиляди на денонощие, дори пред опредерени супермаркети, от паргинга както си в колата ти взимат проба!

16

Анонимен

преди 4 години

да иде да изчисти и къщата в Барселона

15

12

преди 4 години

Поздравления за кметицата. Позитивна и приятна, както винаги.

14

Анонимен

преди 4 години

Бойко и той е с маска като на Йорданка, но завалията не може да си я сложи плавилно.

13

Анонимен

преди 4 години

До 9Да е живо и здраво момичето. Оценявам помощта на тези млади хора. Бог да пази всички, които се борят със справянето с тази ужасна криза.

12

Анонимен

преди 4 години

Включила се е за снимките и после в служебната кола и беж.

11

Анонимен

преди 4 години

Фандъкова е една позьорка.